Skip to main content

SCHIMBARE LA VÂRF. Bogdan Prăjişteanu, şeful MEC, părăseşte compania: "voi finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School"

 

bogdan-prajisteanu2

Publicitate

ACTUALIZARE: "Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera", spune Bogdan Prăjişteanu într-o poziţie trimisă în exclusivitate Paginademedia.ro. Poziţia, dar şi cine va asigura conducerea companiei, integral în articol.

EXCLUSIV. Managerul uneia dintre cele mai mari agenţii de media – MEC – părăseşte compania.

Astăzi, angajaţii companiei au fost anunţaţi că Bogdan Prăjişteanu pleacă de la agenţia de media. Bogdan Prăjişteanu le-a spus angajaţilor că a decis să plece pentru că are alte planuri.

Prăjişteanu: Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard

"Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera", spune Bogdan Prăjişteanu într-o poziţie trimisă în exclusivitate Paginademedia.ro.

Prăjişteanu:

"Dupa 13 ani aici si parcurgerea Programului de Leadership Development la Harvard am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera.

Sunt multumit de cele indeplinite la MEC. Sunt convins ca echipa de management este una talentata si cu o reputatie excelenta in piata. Este o oportunitate pentru MEC de a adopta o noua directie de dezvoltare."

Poziţia companiei MEC, trimisă Paginademedia.ro:

Dupa 13 ani petrecuti la MEC, Bogdan Prajisteanu a decis ca e momentul pentru o schimbare in cariera sa profesionala.

Rogier Croes, General Manager al MEC CEE, Rusia si CIS va prelua responsabilitatea managementului MEC Romania. El va fi sprijinit de catre o echipa de management talentata si experimentata, dupa cum urmeaza:

Mihaela Antonescu – Client Service Director

Razvan David – Head of Interaction

Elena Muntean – Media Director

Florin Beldiman – Head Analytics & Insights

Managementul MEC Romania va fi sprijinit de Anna Lubowska, Chairman CEE, Russia si CIS pentru MEC precum si de Tomasz Kolanowski – Analytics & Insights Director pentru CEE.

Anna Lubowska a spus comentand noutatile:

„Imi pare rau ca Bogdan se desparte de noi. In cei 13 ani petrecuti la MEC, el a reusit sa cladeasca o varietate a portofoliului de clienti, de la tehnologie la bunuri de larg consum, oferind campanii de comunicare integrate. El ne lasa azi cu cea mai diversificata echipa de digital din piata de agentii de media si cu o oferta extrem de competitiva pe zona de Analytics&Insights.

Bogdan a fost intotdeauna foarte implicat in businessul nostru, dar el a luat decizia sa paraseasca MEC dorind o noua provocare si o noua directie in cariera sa profesionala. Ii dorim mult succes in tot ceea ce va intreprinde in viitor.

Aproape şapte ani la MEC

  • Bogdan Prăjişteanu a condus MEC România (fostul Mediaedge:cia) timp de aproape şapte ani, din aprilie 2007.
  • Înainte de MEC, Prăjişteanu a lucrat la Media Insight (parte a WPP), între anii 2000 şi 2007.
  • În 2000, a fost, câteva luni, Business Development Director la agenţia MindShare
  • A intrat în publicitate în 1994, la agenţia Mediacom (parte a Grey Worldwide), ca Media Director. La Mediacom a lucrat în perioada 1994-2000.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ada Ada
    Echipa MEC chiar este formata din oameni cum rar intalnesti. E foarte usor sa stai intr-un unghi exterior si sa iti dai cu presupusul. Probabil daca am avea capacitate de empatie, am renunta sa mai aruncam cu noroi. Care e castigul de fapt ? E atat de usor sa critici, fara sa aduci altceva in schimb! Mai mult, cred ca oamenii se poarta diferit in functie de cel din fata lor, asa ca o reflectie personala ar ajuta inainte de a ne da cu presupusul. V-ati gandit oare ce cred si ceilalti despre voi ?
  • maria maria
    ...de mentionat totusi ca aceasta companie face niste eforturi mari prin echipa de oameni de acolo pentru clientii sai....dar, ce este cu adevarat suparator, este faptul ca acolo lancezesc de cativa ani niste "inse" care privite la raze X, arata ca sunt total lipsite de caracter (si atunci cand nu ai calitate umana, nu poti construi nimic pe o fundatie debila)....isi pun oamenii din subordine (la figurat din subordine), caci multi dintre ei, astia din subordine, fac toata treaba, muncesc de la sar capacele, apoi mimozele se duc la big boss: gata boss, am terminat....iata ce bine imi fac treaba!!!.....apoi se intorc la locul lor din birou (intotdeauna birourile lor sunt asezate in locurile cele mai bune) la geam la lumina, plante pe birou sa ozonizeze aerul imbacsit de propria lor respiratie grea!
    Scalavagismul are loc acolo pentru ca este insusit de aceste cucoane, implementat si dus mai departe, prin tertipuri si manipulari, care in cele din urma descurajeaza oamenii cu potential si care ar putea oricand sa le dea jos de pe pozitia lor....de aici si frica lor de fapt...sa nu existe "amenintari" la pozitia lor de care tin cu pumnii si pentru care ar face orice sa nu o piarda...
    In mod normal daca ai poseda calitati umane, te-ai gandi ca un om normal nu poate gandi in astfel de termeni, dar cand ai niste furuncule pe scoarta, o acnee juvenila psihica, iti vine foarte usor sa te autointitulezi sclav de oameni...maniera in care alegi sa-ti desfasori activitatea si sa iti mentii relatiile cu oamenii din echipa (care, mentionez, fac TOATA treaba ta), arata cat caracter posedam si cat esti cu adevarat manager; isteria se iteste acolo la tot pasul....doamne, ar fi o idee sa se faca un "big brother" acolo.......am rade si am plange!
    ....inca odata, tot respectul pentru cei care sunt "sub" aceste cuconite, ei sunt cu adevarat cei care duc greul!
    ....daca pana acuma cu aceste cuconite viitorul arata bananier, poate se schimba ceva de acum incolo cu venirea lui Rogier, si se starpesc anomaliile, lasand loc cu adevarat celor care pot face si ei performanta si care ar merita cu adevarat sa ocupe locurile la birourile postate la geam ;).....
  • un client un client
    Partea cu sclavagismul este foarte probabil sa fie reala. Am fost client MEC, cativa ani, si nu o sa uit niciodata cum trimiteau ei mail-uri la ore trecute de miezul noptii. zici ca lucrau in 3 schimburi....
  • Doru Doru
    citesc si nu imi vina sa cred...wtf? poate cineva s aimi explice si mie ce se intampla in firma asta?????? nu am vazut in viata mea asa ceva :))))) oamenii aia de care tot vorbiti ca au venit din afara habar nu au in ce se baga =))))))...mie mi-e clar ca toti va cunoaste-ti intre voi si efectiv va dati la gioale frate... si sunt prea multi care zic de rau ca sa nu fie macar partial adevarat..oricum ma uit ca tampitul si cu scuzele de rigoare pt cei care au avut intamplari neplacute, ma sparg de ras :))))
  • maria maria
    ...de remarcat inteligenta, dibacia si talentul prin care incercam sa catigam un argument intr-o disputa; cine oare a invita-to pe aceasta gelatina in toate formele ei "somptuoase" sa ni se adreseze, daca subiectul nu este familiar si nici nu cunoaste???
    ....cand te adresezi cuiva cu: "mai fetita", deja esti repetent din start la comunicare si tot repetenta ramai si la relatiile dintre oameni; cam tot asa se desfasoara si relatia cu subalternii....tot ce faci este sa intaresti argumentele noastre prin atitudinea, tonul si calea care alegi sa raspunzi; macar de ai fii funny, dar iti trebuie ceva inteligenta sa posezi pentru asta :))
    ...suntem siguri ca vei citi incontinuare mesajele noastre, dar, noi toti iti uram sa ai tot atatea zile de gelatina cate au existat pentru toti cei carora le-ai facut rau....si lista este lunga draga noastra Marta....de la fiecare in parte iti este transmis draga noastra: doamne ajuta!.....ca ai nevoie maxima!
    ...eu cauza pierduta asa cum m-ai definit, deocamdata nu sunt discutata si comentata pe forumuri....poate si din cauza faptului ca nu posed atat de multa experienta in "cum sa fiu rechin".....slava domnului am descoperit la timp ca viata este asa cum ne-o dorim noi sa fie, si nimic nu scoate fum fara intital sa aprindem noi focul; tu ai aprins un foc si acuma blamezi si spurci pe toti care apuca extinctorul!
    ....tot pe o raza de 5000 de km, TU PUTI!

    ...puti rau!
  • The Dope The Dope
    Ce o mai ardeti pe aici in scandaluri si jigniri? Acuzatii de sclavagism, ma faceti sa rad... Simplu fapt ca lucrezi intr-o companie este pur sclavagism. Cand te duci la patron, s-a terminat distractia, asa ca nuva mai plangeti, asa e la stapan :) hai pa, treceti la munca sa nu va biciuasca seful..
  • un alt cititor un alt cititor
    Oameni buni, deja a devenit o piesa de Caragiale...inteleg ca sunt probleme, inteleg ca fiecare are punctului lui de vedere, inteleg ca unii au suferit si ca altii refuza sa inteleaga si sa accepte acest lucru... dar cu toate astea roata intotdeauna se intoarce, iar dreptatea clar se va face pt fiecare in parte... in plus mi se pare ca se da prea multa importanta subiectului, iar suferinta unora s-a transformat in motiv de batjocura si nu merita...chiar nu merita...
  • Marta Marta
    Nu, Maria, ca acum chiar m-am evervat! Tu imi vorbesti mie de conceptul "in spatele anonimatului"? Dar tu ce faci? Esti foarte publica sau cum?

    Pe mine nu ma intereseaza cine esti, pentru ca nu te cunoasc (Doamne ajuta). Nu numai ca nu am nicio treaba cu aceasta companie dar nici macar nu am vreo conexiune cu media, vrei sa intelegi? Si eu daca iti spun cine sunt, cu ce te ajuta? Un nume oarecare te face fericita? :))
    Jignirile pe care mi le-ai adus (considerand faptul ca nici macar nu stii cine sunt) o sa ti se intoarca inapoi fetita.

    Chiar incerc din rasputeri sa nu ma cobor la nivelul tau, dar e atat de greu....

    Tu nu observi ca eu nici macar nu te-am contrazis pe tine niciodata, nu am zis nimic de lucrurile pe care le-ai spus? Pentru ca da, nu stiu nimic despre aceasta companie, si nu pot sa iti spun "NU AI DREPTATE" sau "AI DREPTATE".

    Pot doar sa iti spun ca esti proasta de bubui femeie, ca atitudinea asta nu numai ca nu o sa te duca nicaieri, dar o sa iti dea de suferit. Esti diabolica, instabila mental si nici macar nu stiu ce cauti in lumea asta.

    Adios my darling, nu mai am timp de aberatiile tale, sau sa iti citesc jignirile pe care mi le adresezi.
    Mult succes (nu tie, ca tu esti o cauza pierduta; succes oamenilor din jurul tau, colegilor tai, si oamenilor in apropriere de tine pe o raza de 5000 km - ar putea fi afectati de prostie)
  • Marta Marta
    Yes, yes, I have more comments. Nu am timp sa iti citesc tot comentariul, pentru ca deja ma plictisesti. Prostia poate sa fie amuzanta, dar deja gata, nu mai are rost.

    "Cum ne permitem noi (astia insignificanti) sa te contram pe tine" - e singura replica din comentul tau care mi-a atras atentia. Nu ma intereseaza ca ma contrezi, ma intereseaza ca ma JIGNESTI. Asta intrebam: CUM ITI PERMITI SA MA JIGNESTI? Poti sa intelegi chestia sau esti pierduta in lumea ta diabolica? Of, trebuia sa desenez schema aia, vezi..

    Despre mentalitatea din vest, as putea sa iti dau cateva sfaturi, my darling. Aici nu se arunca cu noroi, nu se aduc jigniri, si in niciun caz companiile de top nu au de a face cu angajati de speta ta.

    Ai stat tu si te-ai gandit asa vreo doua zile ce sa imi comentezi, sau mai bine zis, in ce mod sa ma jignesti! :)))) Esti chiar funny, pe bune.

    In fine, daca tu nu vrei sa pricepti ca nu ma intereseaza opinia ta, dar ma deranjeaza faptul ca jignesti atunci cand ti-o exprimi, vreau sa imi cer mii de scuze, e vina mea.

    Nu stiam ca discut cu oameni cu deficiente mentale. In acest caz nu vreau sa merg mai departe, pentru ca "nu te pui cu nebunii". Mi-e mila de tine; de fapt mi-e mila pentru cei din jurul tau care trebuie sa te suporte. Saracii oameni.

    Cu acest comentariu ma retrag din aceasta conversatie. Sa te-ajute Dumnezeu!

    P.S Jos palaria Oana pentru modul elegant in care ai adresat acest subiect ;)
  • maria maria
    ...vis-a-vis de ce ai guitat in scris mai sus: " Cu cine ma mai distrez eu apoi?"......ce usor si comod se astern arogantele cand ne ascudem in spatele unui pseudonim "Marta", tot iti vine sa te adresezi public si sa iti arati adevaratul caracter! Nu esti altceva decat un film lipsit de calitati, cu eroi imbecili care exerseaza sarutul in turma. Esti un kitsch doamna si inca nu ai castigat respectul nimanui.
  • maria maria
    Draga Marta, daca nu ai vreo legatura cu aceasta companie, de ce sari ca untul in tigaie (ala de proasta calitate cu multa apa), si incepi sa intoxici mediul online ca o naparca ajunsa la maturitate degeaba?
    Esti un soi de gelatina care este gata pregatita sa capate forme dupa cum se iveste situatia; la trecutul tau hocheistic ar trebui sa bagi capul sub birou si sa te gandesti profund la ce a mai ramas din tine ca OM, daca ai fost vreodata! Din inalta ta "functie" ai facut mult rau multor oameni, ai abuzat de ei in fel si chip, ai dat lovituri de ghioaga celor care munceau de le sareau ochii, care uitau sa mai manance, sa mai respire, sa mai aiba dreptul la viata dupa birou....toate aceste nesabuinte ascunse sub "aici eu decid cine merita sa ramana"; asta este chiar culmea....chiar si aici sta clar exemplul ca habar nu ai pe ce lume traiesti Marta, esti un produs perimat si toxic pentru oricine ajunge langa tine....nu uita ca exista efectul de bumerang si tot PR-ul facut de Bogdan cu multa dibagie in vorbele sale, nu va ajuta mult persoanele ramase care vor trebui de data aceasta sa "lupte" cu o mentalitate care vine din vest draga mea; incepi si exerseaza zambetul democratic, vezi daca-ti iese, in caz contrat inceteaza cu acest teatru al absurdului unde rolul tau principal incepe deja sa aiba un miros de putregai.
    Demonstreaza ca ai comunicarea in sange si flutura ceva mai destept in comentariile tale decat cat de mult ne permitem NOI (astia insignifiantii) sa te contram pe tine...TU, o naparca groasa care s-a ridicat in coada si isi lanseaza limba bifurcata!
    ...si da, husi-husi, da-i viteza!!!
    ...any comments???
  • Oana Oana
    Am citit si eu comentariile de pe aceasta pagina... Ca si cunoscator al acestor fapte (am lucrat in companie pana de ceva vreme si imi asum recunoasterea acestui lucru), as avea cateva comentarii de adaugat. Departe de a vrea sa arunc cu noroi sau sa numesc vinovati, obiectiv vorbind, da, in aceasta agentie se exploateaza oamenii - nu e un secret asta. Cunoscand tipologia romanului cocotat pe scaunul sefesc, probabil ca e o problema locala, nu la nivel de companie. Si aici vorbim, dincolo de reguli si norme de bun simt, pe care orice angajat se obliga sa le respecte, atunci cand semneaza un contract de munca, de incalcarea regulilor si legilor tocmai din partea superiorilor. Vorbim de munca pana la epuizare, de ore suplimentare neplatite sau necompensate, de zile de concediu neefectuate pentru ca incarcarea nu-ti permite etc. Vorbim despre oameni platiti sub nivelul pietei. A exploata oamenii in acest fel face cumva parte din regulamentul intern al firmei? Haideti sa nu vorbim despre reguli si ordine nerespectate, cata vreme nu respectati LEGI! Faptul ca in MEC exista o rata atat de mare a migrarii personalului sau ca instabilitatea a devenit emblema acestei agentii nu pune pe nimeni pe ganduri?
    Criza este la nivelul intregii pieti de media, reguli si restrictii exista in toate multinationalele si totusi n-am auzit oameni mai nemultumiti decat la voi. Sper, pentru binele celor ramasi in MEC, sa inteleaga, in sfarsit, cineva, ca oamenii care lucreaza acolo merita sa fie respectati. Exista acolo o multime de profesionisti adevarati, oameni cu calitati umane deosebite. Pacat, domnilor, ca nu stiti sa apreciati valorile!
  • Marta Marta
    Hey draguta.. calmeaza-te putin, ca mi-e teama ca explodezi, sau faci atac de cord. Cu cine ma mai distrez eu apoi?

    In primul rand, nu ai nici cea mai vaga idee cine sunt. Cum iti permiti sa mi te adresezi asa? Daca alti oameni ti-au permis aberatiile astea, e alta treaba. Nici macar nu stiu de ce imi pierd timpul citindu-ti idioteniile.

    Sa ma vezi pe mine? Ai avea o mare onoare, dar asta nu se va intampla niciodata :))) Nu stiu ce speculezi tu sau ce drame iti creezi in minte, dar va trebui sa iti distrug entuziasmul si sa iti marturisesc ca nu am si nu am avut nicio conexuine cu aceasta companie.

    Dupa cum spuneam in comentariul anterior, nu ai inteles nimic. N-a reusit nimeni sa te ajute? :))) Ok, ok, incerc din nou: problema mea, ca si simplu cititor interesat de media, e cu limbajul si atitudinea ta; opinia poti sa ti-o exprimi, unde vrei si de cate ori vrei, dar nu cu amenintari, jigniri si alte alea, pentru ca ne suparam. Off, prea dificil ca sa pricepi :))

    Sa iti desenez o schema?
  • alta maria alta maria
    Stimata Marta,

    Inainte de reguli si ordine, compania si angajatul se supun legilor statului, legi ce nu incurajeaza sclavagismul. De plata orelor suplimentare sau de zile libere pentru orele suplimentare ai auzit? te-ai gandit vreodata care e diferenta intre un ome si o masina? Stii care-s pedepsele legale?te-ai putea considera norocoasa ca a explodat pe net, in comentarii si nu in justitie.
    Folosind un limbaj de lemn de tip proaspat iesit din comunism, nu faci decat sa imi arati ca nu intelegi cum functioneaza adaptarea mesajului la canalul de difuzare, ca esti ramasa in urma, un peste pe uscat.
    In loc sa scuipi venin, ai putea sa ai demnitate si sa te duci la spovedanie pentru a-ti curata sufletul de mizeria in care domneste. Sa iti recunosti tie si sa-ti asumi raspunderea ca sub comanda da, vipera, s-au imbolnavit fizic subalternii de la stresul creat prin tirania impusa, ar fi un mare pas spre eliberare.

    Abia astept sa vina ziua de luni, sa-ti vad disperarea direct in ochi, sa te vad cum te vei ineca incet, incet in ape englezesti. Iti voi zambi si ma voi uita la tine cum te ineci.
  • Marta Marta
    Mi-ar placea sa iti raspund pe masura, domnisoara "Maria", dar ar trebui sa folosesc acelasi vocabular ca tine si sincer, oricat as incerca, nu voi reusi niciodata sa ma ma cobor la nivelul tau.

    Dar in fine, poate te ajuta cineva sa pricepi pentru ca eu nu stiu sa folosesc un vocabular de adolescenta ridicola; si nici nu stiu sa jignesc asa cum faci tu, din pacate.

    Prin afirmatiile tale, nu reusesti sa dovedesti nimic altceva, in afara de frustrare, invidie, si incompetenta. Stii tu: "Cand vuplea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri" ;)

    Limbajul si atitudinea ta arata ca esti o "mare profesionista in comunicare", nu crezi?

    Iar daca tu nu esti in stare sa intelegi ca intr-o companie exista reguli si ordine, care trebuie respectate, mai ai de invatat, draga mea.

    P.S. Ar trbui sa fii data in judecata pentru jignirile mentionate. Astfel ai intelege si tu ce inseamna respectarea regulilor ;)

    M-am blocat acuma. Am uitat cum sa concluzionez. Aaaaaa, gata: "husi, husi... da-i viteza!!!"

Trimite un comentariu

sus