Skip to main content

Andreea Berghea se întoarce la Kiss FM după un an şi jumătate la Radio 21

 
andreea berghea - ziarul Ring
andreea berghea - ziarul Ring

Andreea Berghea - Sursa foto: Ziarul Ring

Publicitate

Andreea Berghea, fost director de strategie muzicală pentru Europa FM, Radio 21 şi Smart FM, se întoarce la postul de radio Kiss FM, de unde plecase în urmă cu un an şi jumătate.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Berghea se va ocupa de playlistul postului Kiss FM şi sunt discuţii să revină şi pe post, una dintre variante fiind intervalul de care se ocupa până să plece la Radio 21, respectiv 10.00-13.00.

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère în septembrie 2012, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ea ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Asta e buna! O aaaaaita si o blabaita este SOLiICITATA de radiouri!!!! Hai ca rad cu lacrimi! De parca la aceste radiouri te plimbi cum ai chef! In romania radiourile se bat pe un "om de valoare" ! Kiss fm, va rog sa opriti aceste comentarii hilare care va strica imaginea!! Doamna Zegheru nu vrea sa comenteze despre valoarea fostei vedete 21?
  • Luiza Luiza
    Valeu Mario dar cum te dai de ceasul mortii si scuipi noroi si venin .Ha ha ha . Fii sigura ca madam face audienta .Nu e trimisa acasa ci solicitata de radiouri. Mai Mario inca ceva , nu o mai baga tu pe Nico in aceeasi oala cu Remetan in contextul in care vorbim de valoarea oamenilor de radio.Nico este net superioara Remetancai .Nico e o fata inteligenta si asta s-a vazut si cand a plecat de dincolo. A stat cuminte in banca ei , a gasit repede altceva , pentru ca ea int-radevar iubeste radioul si stie sa faca radio. Asa ca nu te mai folosi tu de Nico sa o bagi in seama pe Remetan.Nico atunci cand a plecat de dincolo ( si fiecare dintre ele stiu cum si de ce au plecat, noi doar presupunem in functie de cum reactioneaza ele dupa ce au plecat) nu a incercat sa denigreze pe altii ca sa demonstreze ca e buna .Si uite ca a revenit repede "on air" cea mai buna modalitate de a le demonstra celor care nu au mai vrut-o ca ii place si stie sa faca radio.Si deduc eu ca altul a fost motivul pentru care ea a fost incomoda si nicidecum ,nu crescatoarea de pisici are puterea de decizie cine sa fie dat afara de la un post sau altul de radio.
  • Dana Dana
    Facea Remetan audienta cata n-o sa faca vreodata Berghea. Intrebati oamenii de la vanzari.
  • Maria Maria
    Ai cam multe pareri pentru o "simpla ascultatoare". Si remetan si nico au zburat odata cu venirea crescatoarei de pisici, e evident. Dintr-odata, madam e cea hartuita si neindreptatita, cea care "facea audienta" dar totusi a fost trimisa acasa de la toate radiourile. Ciudat e ca nici nico, nici remetan nu au plecat cu scandal!
  • serban serban
    Tare asta cu hatuiala...tu pe tine te crezi?
  • Radu Radu
    Cauta cu atentie in dictionar si cuvantul Scarba si vezi daca gasesti vreun sinonim cu Lichea. In judecata poti da pe cineva si pentru hartuire sau doar pentru calomnie?
  • Florin Florin
    Andreea pe 10-13 si Alex Vidia 13-16, cu o exorcizare de playlist in prealabil. :)
  • Radu Radu
    De ce s-ar intoarce Nico la 21 daca ii e bine la Pro si de unde stii ca Remetan a fost pusa pe liber si nu a plecat singurica? Sa n-o ridicam in slavi pe doamna Berghea ca nu e cazul.
  • petre petre
    @radu, pe ce te bazezi cand spui ca cei care au plecat sunt buni, si cei care se intorc sunt lichele? Daca ai fi chemat in judecata pentru calomnie ce argumente ai avea pentru remarca lichele?
    In DEX una din definitii pentru lichea easte aceasta: LICHEÁ ~éle f. Persoană care vădește lipsă de demnitate; om lingușitor și slugarnic. [Art. licheaua; G.-D. lichelei] /<turc.
    Eu nu am vazut-o pe Berghea (ca ea se intoarce , nu?) atarnata de gatul vre-unui coleg sau sef (cum le-am vazut pe altele ca se expun.)
    Hai sa nu vorbim fara sa gandim sau sa avem cu ce argumenta ce spunem ,ca nu om fi idioti toti cei care citim aici sa nu ne dam seama cine sunt cei care isi varsa veninul si amarul pe aici si crapa fierea in ei de ciuda.
  • Luiza Luiza
    Mai Geo , care de fapt nu esti Geo ca stim noi bine cine esti, era cunoscuta cand s-a dus la Kiss ca de aceea a fost chemata acolo si tu stii asta cel mai bine.Punct. Nu a dat cu piciorul la Kiss ci a fost nevoita sa plece pentru ca a fost hartuita neindreptatita , pentru ca i s-a luat programul ce il avea de ani de zile (desi avea cele mai bune rezultate) si a fost pusa Remetan pe programul ei .Asa ca degeaba urla frustrarile in voi mai fetelor astea care ati ramas pe dinafara ca nu Berghea este de vina pentru lipsurile voastre in educatie care v-au dus la esec. De Nico imi pare rau pentru ca ea este o fata ineligenta si totusi inca nu si-a dat seama care a fost motivul pentru care au dat-o afara de la 21. Dar poate ca inca mai judeca cu sufletul. Cand va judeca cu mintea , pentru ca hal domnului are destula isi va da seama ca Berghea nu are nimic de-a face cu plecarea ei de la 21 De Remetan n-am ce zice ca ea e prea tuta ca sa isi dea seama ce i se intampla si de ce.
    In alta ordine de idei la Kiss nu vor fi dicutii pentru cei care fabricau intrigi au plecat .Cei care au ramas sunt oameni normali , valorosi care isi vor vedea de treaba.
    Kiss FM-ul va fi bun si de acum incolo pentru ca oamenii care au facut sa fie bun , prin munca lor, sunt tot acolo. Eu simpla ascultatoare si admiratoare a lor le doresc succes!!!
    NU MOR CAII CAND VOR CAINII!!!
  • petre petre
    Asa deci..Nico stie f bine de ce a fost data out de la 21 asa cum si Remetan stie bine de ce a fost pusa pe liber de la kiss. Oamenii slabi si fara caracter intotdeauna dau vina pe altii pentru neimplinirile lor. Daca Berghea a fost de vina ca Nico a plecat de la 21 de ce nu o vor cei de acolo inapoi acum ca Berghea a plecat? Si nu a plecat cu coada intre picioare , nu a dat kix ci dimpotriva !!!!Asta se poate demonstra cu argumente solide negru pe alb!! Ce program a avut Berghea la Kiss ani de-a randul ? Oare cine pe cine a dat la o parte?
  • Radu Radu
    Kiss-ul o ia la vale, parerea mea. Au inceput sa plece oamenii buni din trust si sa se intoarca lichelele. Ce credibilitate mai are fatuca asta dupa ce a schimbat doua posturi nationale in mai putin de doi ani? Sunt curios unde pleaca remetan si cati mai pleaca din Kiss in urmatoarele saptamani.
  • vivian vivian
    Iar la Kiss se pare ca Andreea Remetan a plecat tot ca sa i se faca loc acestui personaj neagreabil.
  • craioveanu craioveanu
    a plecat de la kiss din cauza lui huidu care o hartuia si s-a intors dupa ce ala s-a certat cu grecii si l-au dat afara.
  • Gaetano Gaetano
    Mai asteapta !!

Trimite un comentariu

sus