Skip to main content

Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman: “i-am dat în judecată pentru glume proaste”. Două miliarde de lei daune

 
Mihai Traistariu
Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Publicitate

NU E GLUMĂ. Solistul Mihai Trăistariu a acţionat în judecată site-ul de satiră Times New Roman. De ce?

“Este a cincea oară când fac glume proaste şi îi dau în judecată. Azi dimineaţă i-am acţionat în judecată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Trăistariu a reacţionat, în primă instanţă, printr-un comentariu la un articol de pe Times New Roman cu titlul: “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.

Ce a comentat Trăistariu:

“cu asta ati pus capac. Eram de mult decis sa va dau in judecată. Mâine dimineaţă încep demersurile. Sorry. Dacă n-aveţi bani să plătiţi, veţi face puşcărie”

Un redactor Times New Roman l-a sunat apoi pe solist.

“Un coleg l-a sunat azi pe Mihai Trăistariu după ce a pus acel comentariu. I-a spus că azi dimineaţă a demarat procedurile”, a declarat pentru Paginademedia.ro Alex Dona, director Infant Media, compania care editează site-ul Times New Roman.

Trăistariu a declarat pentru Paginademedia.ro că a cerut daune de două miliarde de lei vechi.

“Le-am cerut două miliarde. Am mai câştigat un process cu Cancan, în 2008 şi am câştigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

TimesNewRoman a publicat, de-a lungul timpului, mai multe articole legate de Mihai Trăistariu.

Câteva titluri:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Times new Roman cred ca r fi bine sa plateasca... Stiu sa faca si glume bune, dar multe articole sunt proaste si denigreaza in mod repetat oameni sau biserica.

    Daca nu stiu unde e limita unui satir ... sa plateasca!
  • Mihai Mihai
    Ba mă tem că TNR ar trebui să îi ceară bani Trăistaului, că i-au făcut reclamă pe moka!
  • gaga gaga
    ZIARISTI PROSTI! CONFUNDATI UMORUL CU BATAIA DE JOC! PRESA DIN ROMANIA ESTE DE 2 LEI PT CA TOTI GOLANII SI TOATE BAGABOANTELE SE CRED JURNALISTI! A RESPECTA DEMNITATEA CUIVA ....ESTE PRIMORDIAL IN PRESA! A FACE GLUME...IN LIMITA BUNULUI SIMT CU CINEVA SAU DESPRE CINEVA ESTE ALTCEVA! DAR VOI NU FACETI GLUME CI VA BATETI JOC! RUSINE! NU VA CONSIDERATI ZIARISTI PT CA NU SUNTETI!
  • Marian Marian
    Daca vrei sa razi, razi de tine, de prietenii tai sau de maica-ta.
    Din moment ce razi de altcineva ala nu mai e umor. Umorul e atunci cand razi cu cineva nu de cineva.
  • nadia nitov nadia nitov
    si tot divertisii de demult spuneau despre comunisti ca sunt din aia care cred ca :"cine nu rade cu noi, rade impotriva noastra!" doamne, ce dor imi e de divertisii de atunci! erau interzisi prin 1984 si cand se produceau pe la serbarile zapezii spectacolele lor erau incredibil de haioase si inteligente! au fost cei mai tari! pacat ca banul si orgoliile i-au dezbinat. :(
  • Un "Dorel" Un "Dorel"
    Cica de curand ""Un MARE grup de cercetatori Britanici [aici nu bag mana'n foc] au facut un studiu ca precum cei mai fa'e de podoaba capilara ar fi ceva mai virili decat restul masculilor feroce..Acum daca domnul [special dmic] traista asta..se supara ca baietiiiii astia haiosi glumesc pe seama podoabei lui capilare ,noi ce sa intelegem ?ca el ar fi taman printre cei ce pot contrazice cu dovezi munca lui..Oare chiar "sarit gardul la fetie" dupa cum povestea un anume "sparky " sau asa ceva?? :)
  • alex alex
    Si se mai zice ca parul prost paraseste capul destept...
  • Adi Adi
    Ești bolovan, bre nea Bing. Dacă nu ai umor dă în judecată Microsoft-ul pentru fontul Times New Roman. Nu avem nicio vină noi, celora care ne mai place să mai râdem, să mai facem și haz, că tu vezi limite la umor. Îți recomand să te uiți la Țociu și Palade și să râzi cu lacrimi.
  • Adi Adi
    Ai un miliard la dispoziție? Vezi ca te dă și pe tine în judecată tolomacul că l-ai făcut prost... oops, am zis-o și eu...
  • Ana Ana
    :))) ai dreptate. Daca nu era destul de penibil pana acu, acu chiar a intrecut masura. Sa dai in judecata un site de pamflet pentru pamflet! :)))
  • nadia nitov nadia nitov
    nu mi se pare deloc prost daca face bani din procese intentate celor care fac misto de el prea des. :) cat despre voce, nu mai e cazul sa demonstreze ca are cat pentru mai multi. tornero e singura melodie pe care mi-o amintesc imediat din cele 15 care au fost cantate de romanii nostri la eurovision. dar si cei de la Times New Roman sunt haiosi. :) si e mare nevoie de umor in tara asta plina de acrituri. :) pana si titlurile puse aici referitoare la mihai si parul lui sunt pline de haz! mai ala ala cu pisica. :)
  • oko oko
    Cei de la Divertis aveau un monolog, pe vremuri, „Despre prostie“, in care spuneau un mare adevar: „Prostul nu rade, se supara“
  • Woodenpints Woodenpints
    vede cineva fina ironie?
    ăsta face bani doar din datul în judecată a celor care fac mișto pe seama lui că arată și se comportă ca un poponar.
  • Daniela rozmanescu Daniela rozmanescu
    Mama, da' urat mai e Traistariu, bre! Mai bine ramanea chel, arata mai masculin...
  • bing bang gang bing bang gang
    O sa se "paruiasca" cu cei de la TNR? :)
    Eu il cunosc personal pe domnu` Traistariu...e un fraierel...sa nu zic prost! Ups...am zis`o!

Trimite un comentariu

sus