Skip to main content

Naumovici: Un film cu Mircea Badea, scos de pe YouTube. Mai mulţi clienţi de publicitate şi-ar fi retras reclamele de la Antena 3

 
mircea badea (3)
mircea badea (3)

mircea badea (3)

Publicitate

Ieşirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienţi de publicitate a reclamelor de pe post. Informaţia a fost postată pe contul de Facebook de către Bogdan Naumovici, şeful agenţiei 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

După ce mai mulţi clienţi şi-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care ameninţa cu bătaia şi ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

Totodată, el precizează că a fost şters film postat pe YouTube în care Mircea Badea ameninţa un motociclist. Filmul fusese postat şi de paginademedia.roAICI.

Limbajul vulgar şi violent i-au atras Antenei 3 şi 25 de sesizări la Consiliul Naţional al Audiovizualului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

CONTEXT. În ultimele săptămâni, Mircea Badea a prezentat emisiunea În gura presei din faţa clădiri în care se află studiourile Antenei 3. Timp de câteva ediţii realizatorul TV i-a criticat pe motocicliştii care treceau prin Băneasa, chiar prin zona unde acesta îşi făcea emisiunea, şi îşi turau motoarele.

Totul a culminat miercuri seara când mai mulţi motociclişti au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul „pasei” de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenţia de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimişti, poate, când îşi agită el pârţâitoarea aia, se lipeşte dracu de un stâlp şi se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin faţa sediului Antena 3,Badea i-a arătat acestuia semne obscene şi l-a înjurat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANTENELE SUNT DE CACAO ANTENELE SUNT DE CACAO
    Tampiti de la toate antenele, uniti-va !!
  • Alexandru Alexandru
    Pacat ca nu exista buton de like aici :) LIKE !
  • Marius Marius
    Nu dau 2 parale pe politica, pe comportamentul lui Badea, insa ma enerveaza la culme cand apare unul ca Andrei... si incepe sa imparta sfaturi, fara a sti sa scrie corect. Fiecare cu fixatiile lui.
  • unu altu unu altu
    Multumim!
  • silvia silvia
    Lasa ca a facut Badea. Numai kestii bune si utile. Iar daca n-ai auzit de Naumovici, care e un nume greu in advertising, e problema ta. Apropo, de unul Titeica sau de unul Pallady ai auzit? Ca Badea n-a vorbit de ei niciodata.
  • banu manta banu manta
    Ponta nu poate castiga alegerile prezidentiale fara Antena 3.
    Deci pana la alegeri Antena 3 poate sa faca absolut orice, nu va primi nici macar un avertisment.
    Dupa insa, va fi interesant ce se va intampla, cel mai probabil vor fi niste schimbari majore la A3.
  • Nichita Nichita
    Ah....asta te arde pe tine,ca nu stie careva sa scrie.In privinta comportamentului lui Badea....nimic? Ca de fapt despre asta e vorba...
  • Gaetano Gaetano
    Care e legatura cu coada vacii si stampila primariei ??!!
  • X X
    Dintre naumovici (care dupa nume e ... eschimos), si badea, aleg badea. La munca bai... naumovici, voi ati facut ceva de cand existati? Ceva bun, util...
  • stefan stefan
    Sa intelegem ca e ok sa vinzi copii daca nu si-au retras reclamele de la Burci ?
  • Marius Marius
    Tu invata sa scrii, apoi apuca-te sa dai sfaturi manageriale.
  • ion ion
    naumovici e ăla cu rmgc?
  • Lebanon Lebanon
    oare mai exista CNA in acest caz? Si pentru comportamentul delirant si socant a lui Badea ce pedeapsa ar trebui aplicata? O institutie media respectabila s-ar dezice de acest comportament si chiar daca ar suferi la capitolul audienta, ar renunta la serviciile unui asemenea personaj. dar nu e cazul Antenei 3. CNA ar trebui sa judece si faptul premeditat al intregii povesti. Punandu-l pe Badea sa realizeze emisiunea din fata sediului, televiziunea a favorizat acest tip de comportament atat din partea lui badea cat si din partea "motociclistilor". Nu era nicio surpriza ca Badea se manifesta asa, era suficient sa se stie cum se comporta in emisiune, iar cei apropiati lui SIGUR stiau acest lucru. De asemenea se stia ca are si multi hateri. Asa ca Gadea si cei din conducerea A3 au creat DELIBERAT aceasta situatie pentru ca stiau sigur ca asta se va intampla si vor avea munitie sa se autovictimizeze. Asa ca CNA ar trebui sa judece aspru atat comportamentul lui Badea cat si prestatia televiziunii. Dar mi-e teama ca iara au pene de curent la monitorizare...
  • Andrei Andrei
    Bine au facut ca s-au retras fiindca iti strici imaginea promovandu-ti produsele la o astfel de televiziune.....
    Eu de as fii CEO-ul antenei 3 las da afara pe Mircea Badea...+ altii
  • dan gecui dan gecui
    unde gasim filmul asta? ca l-au scos de pe youtube

Trimite un comentariu

sus