Skip to main content

Platforma Pro TV Plus, lansată oficial. Ce producţii pot fi vizionate „la liber”

 
pro tv plus
pro tv plus

pro tv plus

Pro TV a lansat oficial Pro TV Plus, platforma video gratuită pe care pot fi vizionate cele mai importante producţii originale difuzate pe postul de televiziune precum Românii au talent, Las Fierbinţi sau Tanti Florica.

Pro TV Plus oferă posibilitatea vizionării serialelor si emisiunilor difuzate pe canalele tradiţionale la 7 zile de la difuzarea produselor pe TV, anunţă compania. 

Secţiunile existente pe site sunt: Ştirile ProTV, Seriale – cu o arhiva cuprinzand toate productiile marca ProTV si AcasaTV, dar şi emisiuni.

Ce emisiuni pot fi văzute acum pe Pro TV plus: "Romanii au talent", 'Vocea Romaniei", "MasterChef", 'Las Fierbinti", "La Maruta", 'Romania, te iubesc", "ApropoTV", "Ce se intampla, doctore?' sau 'I like IT'. Urmează să apară pe site şi show-ul Dansez pentru tine.

La capitolul Seriale, pot fi vizionate zeci de producţii, printre care: Las Fierbinţi, Aniela, Inimă de ţigan, Băieţi buni, State de România, Spitalul de demenţă, Pariu cu viaţa sau O săptămână nebună.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cojocaru catalin cojocaru catalin
    Draga protv nu sunt rom si nici rom nu vine de la Romania spunetii lui Maruta sa-i mai lase .Lasati-l pe Mazare si ocupati-va de oameni chiar nimeni nu vede cat sa schimbat protv .Un infocat fan protv din Torino

    Catalin Cojocaru
  • Ema Ema
    Vocea Romaniei (editiile din anii trecuti) nu se mai poate vedea nici pe ProTV Plus nici pe Voyo. Oare de ce?

Trimite un comentariu

sus