Skip to main content

Romtelecom şi Look nu au ajuns la niciun acord. Posturile au ieşit de la Romtelecom

 
Romtelecom Business Forum
Romtelecom Business Forum

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Abonaţii Romtelecom au fost anunţaţi printr-un mesaj că cele două posturi aparţinînd Intel Sky Broadcast au fost scoase din grila de programe, după ce reprezentanţii celor două companii nu au ajuns la un acord. Liga 1 se mai vede acum doar pe UPC, Focus Sat, Orange TV şi Ines, anunţă GSP.

„Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră, şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate" a fost mesajul cablistului afişat chiar pe ecranele televizoarelor, precizează sursa citată.

Romtelecom a scos din grilă cele două posturi la o lună de la data fixată iniţial de Look TV, în speranţa că se va ajunge la un acord. Momentan, Look TV şi Look Plus se văd numai în reţelele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV.

„Până în acest moment Romtelecom şi ISB nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look TV si Transilvania Live (Look Plus). Suntem permanent preocupati sa oferim continut TV relevant si de calitate abonatilor nostri, de aceea ne vom concentra, ca si  pana acum, sa gasim solutii avantajoase pentru acestia si pe viitor”, au declarat reprezentanţii Romtelecom într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nimeni Nimeni
    Pai decizia a surprins pe multi. O intelegere cu RDS care ne lasa pe noi fara meciuri si pe ei cu profit.
  • Pîrvuț Romeo Pîrvuț Romeo
    În Gorj,cei de la nextgen ce aparțin de Romtelecom,cu doua-trei zile înainte de a scoate cele două posturi din grilă,au făcut o publicitate maximă,mergând la cei ce nu erau abonați la ei sau Romtelecom ,încercând să-i determine să fie abonați lor.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    si ca peste tot in corporatii se va da vina pe agent ca nu a inteles mesajul transmis, ca e nepregatit...il dau afara,vine altul ca doar abunda anunturile cu angajari atit la UPC cit si la RDS pentru agenti de teren
  • banatan de pusta banatan de pusta
    deci al doilea refuza "oferta liga 1". merita felicitati alaturi de RCS-RDS
  • daniel daniel
    proasta decizie asta cu Look. Meciurile nu se vad, iar transmisiile sunt foarte slabe. Ne-am intors la anii 2005 din punct de vedere al transmisiilor. Nu au camere, adica au, dar foarte putine, reluarile sunt foarte slabe si din unghiuri putine, comentariile sunt slabe – calitate foarte proasta – pe scurt. Paszkany s-a ascuns in spatele acelei firme din Malta, dar de fapt el a jucat cartile si spera sa-si ingroase buzunarele cu investitii minime. Si-au batut joc de iubitorii de fotbal. Chiar daca pana la urma cele doua posturi vor intra pe RCS, pe Romtelecom si pe toate retelele, calitatea transmisiilor nu se va schimba. pacat
  • lupy lupy
    Multa agitatie pentru un campionat slab...cu meciuri aranjate si pseudofotbalisti. Daca RDS doreste sa introduca aceste Look&co atunci s-o faca ca un pachet extra...sa plateasca cei care vor scandal si fotbal de imas.
  • radu radu
    Habar n-ai, domn' postac. Digi Sport a fost lansat cand RCS avea deja Liga 1
  • Adi Adi
    62 eurocenti??? Adica 2 lei si ceva?? Si atunci cum facem cu UPC care vrea 10 lei?? De 4 ori mai mult??
  • Jj lehto Jj lehto
    Am primit si eu prin posta de la romtelecom in
    care era specificat ca vor ramane cele doua postur si se va scumpi abonamentul cu 62 eurocenti.
  • mad79 mad79
    In curand,adica intr-un an,pentru ca vor ceda cei de la SkyIntel,cererilor IMPUSE,de catre RDS&DOLCE,atunci cand vor realiza ca vor avea pierderi uriase si ca nu isi vor putea acoperi cheltuielile cu drepturile Tv ale Ligii-1,plus cheltuielile cu transmisia meciurilor,plus nota de plata a lui Grasunovici,plus extensiile Ciuculeascai :-)
  • Cici Cici
    Pai o sa vedem meciurile la Dolce cand se intoarce directorul din concediu. :) Cica nu putea sa semneze pentru ca nu era bronzat suficient. Sunt penibili.
  • Relu Relu
    Astia nu sunt in stare sa transmita chestii de la noi, crezi ca vor plati pentru programe ca Discovery sau de genul? Iti faci iluzii
  • Neamtu Neamtu
    Cand vor ajunge frate? Ne mintim singuri cu fantezii de astea?
    A mai fost vreun precedent de acest gen pe undeva prin lume? Daca nu au apucat sa le transmita de la inceputul campionatului, pa si la revedere; ce fac acum, ne dau 1 meci da unul nu?
  • XboX XboX
    Pai defineste "in curand" ca dupa cum merg lucrurile pana acum nu mai poti avea incredere incei de la RDS si Romtelecom. Abonatii UPC nu au cum sa ramana cu buza umflata intrucat ei au deja Liga1 la tv. Noi suntem fraierii care nu o au.
  • cipi cipi
    dragi iubitori ai fotbalullui meciurile din Liga 1 vor ajunge in curand la DIGI SPORT si DOLCE SPORT iar abonatii lui UPC vor ramane cu buza umflata asa ca nu disperati

Trimite un comentariu

sus