Skip to main content

Victor Ponta, mesaj de susţinere pentru Antena 3: „Cred ca multi ani de acum inainte Antena 3 va fi aici”

 
Victor ponta
Victor ponta

Sursa: România liberă
Sursa: România liberă

Publicitate

Premierul Victor Ponta a reacţionat pe pagina sa de Facebook după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare. „Sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei”, a precizat Victor Ponta.

„Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici”, a mai adăugat Ponta.

Mesajul integral, în continuare:

Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Auzi,beatch?,de ce nu te intrebi,ca orice ardeleanca,care este,si,care o suge de la unguri,de ce Kovesi,ca dupa nume,numai romanca nu e,nu a trimis ,niciodata!!!,DNA,saU,sau procuratura,la botzgoraszi?si,vad pe aici,niste trascai,precum:CATALINN,PRINGLES,MIHALY,ETC,adica ,romani sadea,care habar nu au de limba romana,si,voi vreti sa inghit o curva precum ROSZALIA ,LA MINISTERUL CULTURII?,voi,chiar ne credeti ,pe toti prosti?un lucrtu pt mine e clar,eu,cel putin,fara cretinii din Ardeal pot sa traiesc ,fara sa voprbesc sau sa-i vad,daca ar fi dupa mine;de la Brasov,inspre sud,,etc,as infiinta sistyemu de vize pt ardeleni,fiiindca ,voi nu sunteti romani,voi sunteti corcituri!in alte zone sunt romani adevarati,impuscati-va,lasilor!
  • pusa pusa
    nu suntem orbi, de Ponta s-au luat doar ca sa-l faca sa acapareze Justitia (de ce nu-i dati ordine ministrului?). CNN-ul e considerat totusi un canal slab prin alte parti decat RO, afilierea cu CNN nu e nici o dovada ca A3 e tare, CNN-ul inca mai are ceva afilieri rusinoase, dar le tine ca sa aibe stiri din mai multe state. La un om care si-a turnat propria familie la Securitate nimeni din cei care au trait vremurile si stiu ce insemna sa fii detinut politic nu poate vedea ceva pozitiv. Asa ca draga domnule Dan Tofanescu, desi Voiculescu nu e esenta raului, dar e unul din cei mai rai si toate fundatiile "Profesorului" nu pot spala pacatele lui. Cel mai mare pacat este sa-ti torni rudele la Secu pentru niste avantaje. Sper ca in continuare Justitia sa faca dreptate si sa vedem scaderea infractionalitatii in RO, m-as bucura sa vad ca Politia are prestanta, ca nu e batjocorita de orice betiv sau tigan...dar va trece multa apa pe Dambovita pana se vor indrepta lucrurile, pana cand toti vor gandi singuri, nu influentati de indivizi fara scrupule la OTV, A3, B1 sau care-o fi....
  • pusa pusa
    doamna Jeni, va urez succes in continuare in sustinerea copy-paste Ponta. Va doresc sa devina presedinte, sa-l gratieze pe Felix turnatorul si atunci veti vedea cum cei 25 de ani de furt continuu vor fi comprimati in doar 2 ani si din ce-a lasat Ceasescu nu va mai ramane nimic, in schimb vor reveni odele de pe stadioane, scrisorile de multumire presedintelui, toti cei care vor fi catalogati basisti (o sa-i zic basist vecinului meu care ma tot inunda) vor fi trimisi in lagare de detinuti si asa mai departe. Semnalele sunt clare, cand un premier isi permite sa sustina un turnator dovedit, un infractor si cand un premier, in loc sa se ocupe de bunastarea poporului roman apare doar pe la TV ca sa dea in cineva care nici macar nu mai candideaza. Va doresc multa sanatate si sa aveti parte de un socialism multilateral dezvoltat in frunte cu un PSD vandut rusilor
  • dan tofanescu dan tofanescu
    cata prostie si penibilitate... Nu zic ca Voiculescu este vinovat sau nu, personal cred ca este manjit cum sunt foarte, foarte multi dar cei mai multi va comportati precum sustinatorii de la dinamo sau steaua care vor sa piarda echipa adversa chiar si cand joaca in cupele europene si ne reprezinta pe noi toti. Cat de orbi sa fiti ca sa credeti ca Voiculescu e esenta raului, cat de ignoranti puteti fi sa nu aveti decenta sa admiteti ca A3 se ia si de guvern, si de Ponta dar nu am vazut niciodata ca la B1 sa se spuna ceva de rau de Base sau Udrea, nu am vazut la B1 premii internationale si nici sa fie parteneri CNN. Asa ca la alegeri votati cu cine vreti dar dar daca mai aveti demnitate atunci ar fi bine sa puteti vedea si lucrurile pozitive la Voiculescu sau A3. Afirmatiile ca la A3 se uita doar retradati poate ca sunt adevarate pt ca mai mult ca sigur aveti fiecare dintre voi, cei care afirmati asa ceva, au rude care se uita la acest post sau poate chiar si voi o faceti dar cum sunteti retardati retardatilor nici macar nu va dati seama ca macar din cand in cand sporiti auduienta la A3
  • NAOINOCARB NAOINOCARB
    Noi suntem puterea ţării şi mergem înainte . Susţinem justiţia imparţială, ignorăm şi desfiinţăm cât de curând justiţia oarbă.
  • Gavrilescu Gavrilescu
    cozilor de topor, ati proliferat precum ciupercile dupa ploaie
    blestemati sa fiti !
    sunteti scursura societatii
    multi sunteti vanduti strainilor.

    Cine-au îndrăgit străinii,
    Mâncă-i-ar inima câinii,
    Mânca-i-ar casa pustia,
    Şi neamul nemernicia!
  • pringles pringles
    Inca ceva...oare cate mai inghitim de la un asemenea prim ministru? Oare cate lucruri jenante trebuie sa mai faca? Oare stim cum mai arata strada...din strada? Oare nu e momentul?
  • @Camelia @Camelia
    Ok. Acum detaliaza. (P.S. Ponta nu e ministru)
  • scenaristul scenaristul
    Sunt convins ca va ramane pe pozitie, doar ca in curand, va fi condusa de un nou mogul, ghita.

    2 echipe de securisti se bat de 25 de ani, azi, o tabara a castigat cu ajutorul vestului
  • Alexandru Alexandru
    Toate antenele sa intre in puscarie Dan Voiculescu a furat toti bani. Dna-ul este curat si sincer in cea ce priveste lupta impotriva coruptiei.

    bravo Laura Codruța Kövesi pentru curajul pe care il are.
  • Mihay Mihay
    Doamne, ce Prim Ministru avem .Sa sustina jigodiile si infractorii pe fata.....Imi este rusine cu un asemenea specimen de premier.
    "momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati,.... ".
    Cei condamnatri sunt niste INFRACTORI.......Ce nesimtit.....
  • ponta infractorului ponta infractorului
    infractorul de ponta nu putea sa zica altceva
  • JENI JENI
    Sunt alaturi de voi , eu personal nu am incredere in justitia din Romania nici cat in ultimul excroc , si ala are mai multa onoare decat ilustrii nostri reprezentanti ai JUSTITIEI. Am mai fost obligati candva sa privim la o singuta televiziune , dar Ceausescu macar a fost patriot in comparatie cu leprele astea.Va dati seama cat de bogata a lasat Ceausescu tara asta? De 25 de ani o fura leprele astea mai rau ca in codru si tot nu au reusit sa o biruie. Normal ca ii deranjati prezentand pe post toate hotiile lor.Ar fi cazul sa-l donam pe Basescu , sa il ia dl.Barosso un an in tara dansului , madame Vivian un an si pe urma sa-l donam americanilor ca ei ni l-au bagat pe gat in 2012.
    Eu personal l-as impusca pe Basau fara nici o judecata.A mai fost impuscat unul si nu a patit nimeni nimic,nu i-ar strica sa-i facem o pomana aluia impuscand-l pe nemernicul asta.
  • Catalinnn Catalinnn
    "Antena 3 va fi aici " -->la inchisoare poate ...Asta daca nu se desfiinteaza .....
  • pringles pringles
    Daca iese asta presedinte la revedere...chiar la revedere ce se vedea acum zeci de ani!

Trimite un comentariu

sus