Skip to main content

Antenele, scrisoare de liniştire către clienţi şi agenţii de publicitate: „ Va incredintam ca vom munci si mai mult”

 
mihai gadea
mihai gadea

mihai gadea

Publicitate

Grupul Intact a trimis astăzi agenţiilor şi clienţilor publicitate un mesaj de liniştire după condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului, la 10 ani de închisoare şi confiscarea sediului Antenei precum şi a unor terenuri.

„Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic”, se arată în mesajul celor de Intact, publicat de HotNews.ro.

„Va asiguram ca vom continua sa informam opinia publica asupra oricarui exces de putere.  In acelasi timp, va oferim cele mai bune programe de divertisment, evenimente, muzica si posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra. Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic”, se mai arată în mesaj.

Mesajul Intact Media Group catre parteneri:

Intact Media Group a luat act cu dezaprobare de hotararea Curtii de Apel Bucuresti privind procesul in care este implicat fondatorului trustului, Dan Voiculescu. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil intr-un stat de drept.

Mai mult, consideram ca aceasta masura reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat intr-un an cu puternica miza electorala dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu a fost accelerat si finalizat printr-un abuz. Suntem convinsi ca intelegeti foarte bine contextul.

Va asiguram ca vom continua sa informam opinia publica asupra oricarui exces de putere.  In acelasi timp, va oferim cele mai bune programe de divertisment, evenimente, muzica si posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra. Pozitia de lider pe care Intact o ocupa in peisajul media este certificata de sustinerea si increderea milioanelor de romani care ne urmaresc zilnic.

Va multumim pentru parteneriatul de valoare si va incredintam ca vom munci si mai mult, pentru a va oferi cea mai buna platforma de comunicare.

Suntem in piata media de peste 20 de ani, ne cunoastem bine. Este evident ca resimtim nedreptatea facuta fondatorului Grupului la nivel afectiv. Ii multumim ca a reusit sa creeze un business care a devenit cea mai importanta platforma media din Romania si care va fi activ vreme de generatii. Suntem parte din lupta lui si vom ramane pana la capat. Pe de alta parte, intreaga noastra echipa de management si toti profesionistii Intact se vor asigura ca rezultatele cele mai bune vor fi si de acum inainte!

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    si ce audienta? s-a vazut cat se poate de concret in ce consta audienta antena 3: pensionari senili...fosti comunisti inraiti. Ce putere de cumparare au aia? Ce agentii de publicitate vor mai fi atat de cretine incat sa finanteze cu bani o televiziune urmarita exclusiv de pensionari?
  • Mihai Mihai
    Agentiile de publicitate finanteaza infractori ? Sper sa nu vina cu discursul dam bani pt audienta .
  • pusa pusa
    nu e corect. Sunt si emisiuni frumoase la Antena 1 de exemplu. Sa nu-i bagam pe toti in aceasi oala, au si prezentatori care te relaxeaza cu adevarat (Razvan si Dani - toata stima), au si ei valorile lor. Nu trebuie sa generalizam. Sa fie indepartati doar cei care promovreaza ura, injuriile, incultura.
  • pusa pusa
    gelule, altceva mai stii? astea sunt exact vorbele antenistilor pur-sange.
  • pusa pusa
    si ce produc? injuraturi pe banda rulanta? unde e obiectivitatea lor? au zis ceva de faptul ca Ponta privea tavanul si ministresa habar n-avea de nimic? Cat va mai plac injuraturile lui Badea, spagaturile lui, jignirile aduse tuturor care sunt impotriva lui. Asta nu e jurnalism, e atac la persoan, dar CNA-ul nu se sesizeaza fiindca e mana-n mana cu ei (vezi discutiile lui Gadea si Badea la prelungirea licentei) Halal jurnalisti obiectivi. Nu e vorba de nici un erou, e vorba despre propagarea de injurii la ore de maxima audienta...nici nu e de mirare ca rata criminalitatii e atat de crescuta si rata promovabilitatii BAC-ului e atat de scazuta...
  • Gelu Gelu
    de ce sa intre antenele la puscarie? Pentru ca au dezvaluit cum lua basescu spaga? Pentru ca au dezvaluit abuzurile DNA? Pt ca au spus despre afacerea Alro? Vad ca multi dintre basistii astia spalati pe creieri traiesc inca in URSS? Basistilor, sa va vad pest vreo 3 luni! Abia astept sa-l vad pe basescu judecat de aceeasi "justitie independenta". Pana atunci nu uitati: stalinismul n-a murit!
  • anca anca
    va da maxim 2 (doi ani). acum nu mai puteti santaja pe nimeni. ura si la gara!!!!!!!!!!!!!
  • JustitiaEsteIndependenta JustitiaEsteIndependenta
    Gelule esti dus rau..
  • Alexandru Alexandru
    Toate antenele sa intre in puscarie Dan Voiculescu a furat toti bani. Dna-ul este curat si sincer in cea ce priveste lupta impotriva coruptiei.

    Bravo Laura Codruța Kövesi pentru curajul pe care il are.


    Felicitari Justitiei Romane, dar eu cred ca un domn ca voiculescu nu e multumit cu 10 ani, un domn ca el se compromite la 10 ani, Domnule Voiculescu eu va-s oferi cat mai multi ani dar nu am putre, cred ca ati fi fericit pe viata la racore, dar vedeti ca astea nu vor, o recomandare va fac, sa nu patiti ceva la stomac, de la icre negre sa mancati arpacas sau orez, imi pare sincer rau pentru ca numai 10 ani, sa aveti multa sanatate si multi multi ani dupa grati.
  • Gelu Gelu
    Mare e gradina stersilor pe creier! Atat mai puteti spune basistilor? Sper ca eroul vostru sa aiba parte de procese la fel de corecte.
    In ceea ce priveste antenele, o asemenea scrisoare era normala. Doar ei se sustin din ce produc, nu din banii la punga.
  • ion ion
    bleah..

Trimite un comentariu

sus