Skip to main content

Cum au început Cusurgiii lui Mihai Găinuşă. Prima TV, pe locurile şapte-opt

 
cusurgiii Prima TV
cusurgiii Prima TV

cusurgiii Prima TV

Publicitate

AUDIENŢE. Foştii Cârcotaşi Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au pornit aseară noul proiect TV: emisiunea Cusurgiii, la Prima TV. Ce audienţă a avut noul program?

Cusurgiii (emisiune care va fi difuzată de luni până joi) a fost în program de la 22.30 la 23.00. Pe intervalul emisiunii, Prima TV a fost pe locul şapte la nivel naţional şi pe opt la oraşe. Pe publicul comercial, emisiunea lui Mihai Găinuşă a fost pe poziţia a cincea.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii Cusurgiii, de ieri, 22 septembrie:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Cusurgiii a fost urmărită de 228.000 de telespectatori pe minut (ceea ce înseamnă 1,2 rating). Cota de piaţă: 3,3%.

Prima TV a fost pe locul şapte, după Pro TV, Antena 3, Antena 1, Kanal D, România TV şi Realitatea.

Pe primul loc pe intervalul emisiunii era Pro TV, cu 1,16 milioane de telespectatori pe minut (6,3 rating).

URBAN. Cusurgiii au avut, la oraşe, 120.000 de telespectatori în medie în fiecare minut (1,2 rating şi 2,8% market share).

Pe urban, Prima TV a fost pe locul opt pe interval, după Pro TV, Antena 3, Antena 1, Kanal D, Realitatea, B1 şi România TV.

Prima poziţie pe interval - Pro TV (care difuza ştiri) - era urmărită de 788.000 de telespectatori pe minut (7,8 rating).

COMERCIAL. O poziţie mai bună pentru Cusurgii pe targetul între 18 şi 49 de ani: locul cinci, cu o medie de 72.000 de telespectatori pe minut (1,4 rating şi 3,7 market share).

Prima TV a fost, în top, după Pro TV (551.000 de persoane, adică 11 rating şi o cotă de piaţă de aproape 30% pe acest target), Antena 1, Antena 3 şi Kanal D.

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anica anica
    mie personal imi place cum este conceputa emisiunea cusurgii,aseara nu i-am mai vazut ,ma intreb pe cine deranjeaza adevarul ,de fapt pe cine intereseaza cum suntem jacmaniti de orice primar pina si din cel mai inamolit satuc si numeni nu are nici o solutie ,pacat ca ne lasam manipulati....sunt ,,ridicate,,toote laturile,balacarelile ,era singura emisiune realista....informativa..
  • tnk tnk
    sau poti sa-i spui simplu, serban huidu ;)
  • Vlad Vlad
    Radu Delirantu.:)
  • radu alexandru chiar el radu alexandru chiar el
    in sfarsit gainusa tradatorul penibil si expirat isi primeste rasplata. garantez ca si la radio 21 va face acelasi mare rahat. la kiss fm a scazut constant in ultimele 4-5 valuri de audienta radio.
  • tnk tnk
    pacat ca o emisiune sociala care nu pupa in fund nici o "entitate" politica, e prea putin urmarita, fata de cat merita! chiar nu au umor rasuflat, nu se incurca in aceleasi glume expirate despre Voiculescu si este foarte dinamica! dar romanii prefera minciuna, indobitocirea continuua si dezinformarea totala! sanatosi mintal sa fim, ca in rest...avem telecomanda!
  • mario mario
    te-ai uitat la emisiune? nu exista egal intre cele 2. una e lunga si plina de balbe din televiziuni si cealalta, scurta si cu reportaje sociale.
  • @andrei @andrei
    Daaa...super emisiunile Cusurgii/Carcotasii in care toata emisiunea prezentatorii delireaza: FELIX/VARANUL/VOICULESCU/FELIX/VARANUL/VOICULESCU/ETC. ...de ce naibii ar vrea cineva o emisiune cu astfel de debitatii despre unul care e acum in inchisoare? Ii urmareste telepatic Voiculescu din parnaie sau ce au? Sau daca il urmareste telepatic automat ii urmareste si pe ei?
  • Eugen Eugen
    Pai la ora 22.30 publicul comercial face nani. Asta in primul rand. In al doilea rand poate ca umorul lor e deja rasuflat... fassss
  • andrei andrei
    Foarte buna emisiune , dar romanii au preferat capatos, wowbiz sau mancatorii de caca de la a3.
  • Ade Ade
    S-a uitat cineva la Cusurgii ?

Trimite un comentariu

sus