Skip to main content

Fosta şefă de la MediaPro Distribution şi echipa demisionară au lansat o nouă companie de distribuţie: Freeman Entertainment

 
Anca Truta
Anca Truta

Anca Truta

Publicitate

Anca Truţă, fostul manager general al MediaPro Distribution şi o echipă care a demisionat în această vară de la compania deţinută de grupul CME, au lansat o nouă companie de distribuţie.

Compania este Freeman Entertainment şi a devenit operaţională de la 1 septembrie. Este reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros. şi are contracte şi cu titluri independente, precum DreamWorks (compania lui Steven Spielberg), Europa Corp şi Red Granite.

Freeman va fi coordonată de Anca Truţă, iar director de marketing şi comunicare este Raluca Moroianu.

Fimul cu care Freeman intră pe marile ecrane este În mijlocul furtunii, o producţie Warner Bros regizată de Steven Quale, care intră în cinematografe pe 12 septembrie. Vor urma Fury (Brad Pitt, Shia LaBoeuf), Dumb and Dumber To (Jim Carrey, Jeff Daniels), Interstellar (în regia lui Christopher Nolan, cu Matthew McConaughey şi Anne Hathaway) şi Horrible Bosses 2 (Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kevin Spacey şi Jason Bateman).

Anca Truţă a demisionat de la conducerea MediaPro Distribution la începutul acestei veri, după cum Paginademedia.ro a scris aici. La scurt timp, au demisionat 23 din cei 30 de angajaţi ai MediaPro Distribution (companie din portofoliul Central European Media Enterprises), după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sapte sapte
    interesant. cum doame iartama o companie ca warner (principalul distribuit la distribution) si dreamworks se duc fuga la o firma aparuta dupa seceta?

    freeman, freewilly... gindeste liber... etc, etc.
  • paul S paul S
    Doamna ar putea distribui cu succes desenele alea animate cu puiul ala... Tweety.
  • Iosif Iosif
    ProVideo la cine a ramas ?!

Trimite un comentariu

sus