Skip to main content

DEMISII ÎN BLOC la Media Pro Distribution: 23 din 30 de oameni părăsesc compania

 
Media Pro Distribution
Media Pro Distribution

Media Pro Distribution

Publicitate

EXCLUSIV. Compania Media Pro Distribution trece printr-un val de demisii: din 30 de oameni, 23 părăsesc compania.

Demisiile au început săptămâna trecută şi au continuat în aceste zile. Pleacă din companie managerii din departamente precum Vânzări, Achiziţii, Distrbuţie, Marketing şi PR.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, demisiile vin pe fondul incertitudinii legate de viitorul companiei (care în prezent este scoasă la vânzare de către Central European Media Enterprises – CME).

În urmă cu o lună, Media Pro Distribution înregistra prima demisie: directorul general Anca Truţă pleca din companie, după opt ani în firma grupului CME, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

MediaPro Distribution este una dintre companiile pe care CME le-a scos la vânzare şi pentru care se poartă, în prezent, negocieri.

Media Pro Distribution se ocupă cu distribuţia de film: distribuie producţii independente de la case precum Summit, LionsGate, New Image şi este reprezentant exclusiv pe România al drepturilor companiei Warner Bros (parte a grupului Time Warner, care deţine CME).

Despre Media Pro Distribution, potrivit prezentării de pe site-ul oficial:

MEDIAPRO DISTRIBUTION este parte din MEDIAPRO ENTERTAINMENT, divizia de continut si distributie a companiei CENTRAL EUROPEAN MEDIA ENTERPRISES (CME).
Divizia de continut si distributie MEDIAPRO ENTERTAINMENT detine unul dintre cele mai mari studiouri din CEE si este distribuitor de continut de top (filme pentru cinema, home-video, TV, VoD, seriale TV, formate si programe, muzica s.a.) atat in pietele CME cat si pe intreg globul.

Alaturi de MediaPro Distribution, companiile din MPE sunt: MediaPro Studios, Domino Productions, MediaPro Pictures, Media Vision, Pro Video, Hollywood Multiplex Operations si MediaPro Music.
MPD opereaza urmatoarele linii de business:

• Distribuitor international de productii CME all rights (cinema, home-video, VoD, TV);
• Distribuitor de productii independente in CEE all rights (cinema / home video / TV);
• Distribuitor de productii independente in CEE free TV rights;
• Distribuitor de productii independente in Romania all rights (cinema / home video / VoD / TV);
• Distribuitor al productiilor Warner Bros. Pictures in Romania theatrical rights (cinema).

Incepand din 2011, MediaPro Distribution a pus bazele cresterii sale organice si a fondat operatiuni de distributie in cinematografe in Ungaria (sub numele de Pro Video Ungaria), Cehia si Slovacia (sub numele de Bonton Films), echipa din Romania coordonand activitatea de la sediul din Bucuresti.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Si cine sunt demisionarii?

Trimite un comentariu

sus