Skip to main content

Horia Vârlan se întoarce la Cireaşa de pe tort, la opt luni de la plecarea de la Prima TV la Antena 1

 
horia varlan
horia varlan

Horia Varlan

Publicitate

Bucătarul Horia Vârlan revine la emisiunea care l-a consacrat, Cireaşa de pe tort, de pe Prima TV. Producţia tv va debuta pe 15 octombrie, de la ora 19.30, scrie Click.

Vârlan se întoarce la Prima TV la doar opt luni distanţă de plecarea la Antena 1. Bucătarul a fost unul dintre actorii emisiunii Junior Chef, de pe Antena 1, program cu care postul TV a fost pe locul trei, după Pro TV şi Kanal D.

Nici fosta emisiune a lui Vârlan de la Prima TV – Cireaşa de pe tort, cu Codruţ Kegheş prezentator nu a performat. Mutată mai devreme în grilă, a scos rezultate modeste de audienţă la Prima TV.

Venirea MasterChefilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu la Antena 1 a dus la o reaşezare a bucătarilor din postul TV al Intact. Vechiul Top Chef a ieşit din grilă, la fel emisiunea culinară cu copii în care era implicat Vârlan. În primă fază, Vârlan a rămas la Antene pentru un nou proiect, care nu s-a concretizat.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • S onia S onia
    Horea nu ne place,are niste comentarii tampe,rade si se distreaza singur ,face pe desteptul si de f multe ori observatiile nu bat cu parerile participantilor la emisiune.Chiar nu gasiti unul mai bun,mai placut ??
  • boro boro
    O veste excelentă!
  • dan sp dan sp
    Horia a iesit cel mai bine din toata treaba asta. S-a ivit o oportunitate care sa-l faca implinit (cu copiii, cum singur a marturisit) si sa castige mai multi bani si a profitat de ea. Iar acum s-a intors la emisiunea care l-a consacrat. Ma bucur mult pt el. :)
  • fox fox
    Mult succes domle!
  • Tudor Tudor
    Junior Chef era o emisiune buna, dar formula de juriu nu era credibila. Cu tot Alex Iacobu lor. Pacat de Horia.
  • andrei andrei
    felicitari, o miscare buna!
  • Eugen Eugen
    Bravo Horia ! Mihai are dreptate aici pe forum ! Nu trebuia sa pleci la Antene ! Cireasa e emisiunea mea preferata ! Cireasa fara Horia e ca Iris fara Miculescu.... sau Carcotasii fara Gainusa.... asa e la noi la romani... ne lasam amagiti.... si incercam mai mult si pana la urma dam gres...
  • ion ion
    Bravo! Nu avea ce cauta in troaca lui Felix! Bravo.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    pe cand si vedetele care au plecat din pro la antena se vor intoarce din nou la pro ? :)))=)))
  • mad79 mad79
    Americanii au o vorba,'nu stiu daca.... sau sa....',punctele de suspensie nu reprzinta o injuratura,ci verbul pe care vrei sa il pui acolo,in cazul de fata a rade,asadar,NU STIU DACA SA RAD SAU SA RAD,de Antena1 :)
  • Mihai Mihai
    Trebuia sa nu plece din start. Credea ca acolo va gasi ceva extraordinar , dar s-a intors la postul care l-a consacrat. Deabea astept sa inceapa Cireasa:)

Trimite un comentariu

sus