Skip to main content

Horia Vârlan lasă Prima TV pentru Antena 1. Bucătarul va fi jurat la Junior Chef

 

horia varlan

Publicitate

Horia Vârlan, cunoscut pentru show-ul Cireaşa se pe tort de la Prima TV, se mută la Antena 1 pentru o emisiune de gătit cu copii.

El este unul dintre juraţii din show-ul Junior Chef, ce urmează să fie lansat în luna martie la postul din Băneasa. În cadrul emisiunii, copiii se vor întrece în preparate culinare.

Horia Vârlan a realizat Cireaşa de pe tort timp de 11 sezoane la postul Prima TV.

Postul Antena 1 a început castingul pentru Junior Chef încă de anul trecut, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Junior Chef este al doilea proiect cu copii difuzat de Antena 1.

Next Star, concursul de talente prezentat de Dan Negru este difuzat în fiecare joi, cu cifre foarte bune de audienţă, la concurenţă cu serialul Las Fierbinţi şi cu partidele din Europa League.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pacat ca a plecat la mizeria de antena ... era simpatic Horia ... asa a mai disparut o emisiune ... a disparut Horia ... pacat ... oricum nu il condamn pe Horia, e viata lui ... sa traga pielea de pe felix :D sa ceara de 10 ori marire ... dar eu tot nu ma uit ...
  • Pacat, pacat! Nu mai are niciun haz emisiunea fara el. Dezamagire mare!
  • Oare cât de prost trebuie să fii să te uiți la emisiune în care gătesc copii?
  • Și crezi că odată cu emisiunea asta țintește mai sus? Doamne ferește
  • Oare a fi la antene inseamna "mai sus"? Aceasta mutare spune foarte multe despre calitatile umane ale d-lui Varlan. Pacat...
  • O schimbare benefica pentru el. E normal sa vrea sa progreseze in televiziune, sa se dezvolte. O alegere buna.
  • sa fie clar pentru toata lumea profesionistii aleg profesionistii.
  • Ce mor basistii de grija lui Horia. Daca se ducea labeunu erau acum in transă.
  • si antenele au ? Te-ai uitat prin situatia lor contabila ? Stii cate entitati din trust sunt in insolventa ? De exemplu cunosti ca editorul Jurnalului National este in insolventa ? Cunosti cate incidente sunt raportate la CIP cu CEC si B.o-urile emise de trust ? Stii ca 80% din bunurile trustului sunt gajate la banci ? :))
  • eu am urmarit emisiune cireasa de pe tort cu mare placere o emisiune foarte buna la fel si horia virlan, insa acum horia virlan va spun cu sinceritate; la closetul varanului nu ma uit si ca atare pierdeti foarte multi admiratori ducinduva la un closet numit intat.

Trimite un comentariu

sus