Skip to main content

Sediul Antenei 3 din Băneasa a trecut în proprietatea statului

 
sediu_antena3
sediu_antena3

Foto: Nasul
Foto: Nasul

Publicitate

Sediul Antena 3, din Băneasa, a fost trecut în proprietatea statului, ca parte a procesului de recuperare a prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul Institutului de Cercetari Alimentare, anunţă TVR.

Este vorba despre dosarul în care fondatorul Antenei Group a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Surse din cadrul ANAF au confirmat pentru TVR că sediul Grivco, clădirea unde funcţionează redacţiile Antena 1 şi Antena 3, a fost intabulat pe numele Ministerului de Finanţe.

Cel mai probabil, televiziunile care au sediul în clădirea Grivco trebuie să discute cu noul proprietar, adică Ministerul Finaţelor, pentru a vedea dacă li se va mai permite să funcţioneze în această clădire şi care va fi valoarea chiriei.

Nu este singurul sediu Grivco care urmează să fie confiscat. Potrivit instanţei de judecată va fi confiscat şi clădirea din strada Gârlei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    E adevarat, dar nu e la corbeanca ci la rahova.
  • gigi gigi
    poate se va sesiza careva sau poate chiar procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie despre vila aia cat un mall, pe care si-o construieste Voiculescu de zor in Corbeanca.
  • Observator de 18:58 Observator de 18:58
    Era şi cazul! Să plătească chirie că au de unde! Câte 10 la sulă, pardon la % de la Stoiceasca, Badea, Ursu, Grecu, Stancu, Dumitrescu, Ciuvică, Chireac! De la Gâdea 15 % că de, e director. De la k bel 2 % că-i mai sărăcutz! :-))))))
  • Silviu Silviu
    Felicitari justitiei !
  • ion ion
    in gara cu Hadea...

Trimite un comentariu

sus