Skip to main content

Digi 24 a furat startul exit-polurilor cu câteva minute. România TV, cu câteva secunde. Toate celelalte canale de ştiri au respectat ora 21.00

 
Alegeri Digi
Alegeri Digi

Alegeri Digi
Captură Paginademedia.ro

Publicitate

Postul de ştiri al RCS, Digi 24, a fost singurul canal informativ care a furat startul exit-poll-urilor cu câteva minute. Toate celelalte televiziuni de ştiri au respectat ora 21.00, mai puţin România TV, care a "ciupit" câteva secunde.

România TV a încercat o altă metodă de fi înaintea celorlalte canale cu rezultatele: a început numărătoarea inversă cu câteva secunde înaintea orei oficiale, astfel că a fost cu câteva zeci de secunde înainte de ora 21.00 cu exit-poll-urile

Paginademedia.ro vă prezintă capturile minutului.

Digi 24 a început să dea rezultatele sondajului cu câteva minute înainte de ora 21.00, fără a preciza însă candidaţii. Cu un minut înainte de ora 21.00, Cosmin Prelipceanu prezenta deja, la Digi 24, rezultatele exit-polului, inclusiv cu imaginea candidaţilor de pe primele două poziţii, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

De remarcat soluţiile grafice deosebite alese de posturile de ştiri pentru a prezenta rezultatele exit-poll-urilor, cu elemente 3D (la Digi, de exemplu, candidaţii se "plimbau" prin studioul virtual).

Alegeri Digi 2
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Antena 3
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Romania TV
Captură Paginademedia.ro

Alegeri Realitatea
Captură Paginademedia.ro

Alegeri B1
Captură Paginademedia.ro

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SlowDeath SlowDeath
    La 20:58 sunt doar procentele afişate, fără nume sau poză tocmai pentru "a ţine" telespectatorul pe Digi24 şi a-l face curios cine ar putea fi pe primul loc.
    Abia la 20:59 apar "finaliştii"!
  • SlowDeath SlowDeath
    mariana, eu nu văd că se vorbeşte rău de Digi24.
    E o ştire adevărată, dar nicidecum de rău.
  • Adela33 Adela33
    cea mai frumoasa grafica si prezentare a fost la Digi24,Bv Bv
  • Florin Florin
    scuze. m am uitat doar la prima imagine.
  • emi emi
    @Florin cred ca nu vezi bine, e 20:58.
  • Florin Florin
    tot secunde au fost si la Digi24. Scrie clar pe imagine 20:59, adica mai erau cateva secunde, asa ca nu inteleg despre ce vorbiti. corectati mai bine.
  • mariana mariana
    Ma refeream la fapul ca de cand a aparut pe piata Digi 24, ai postat numai stiri de bine despre ei. Se vedea de la o posta prietenia ta cu Mioara de la p.r. Acum ca dai o stire de rau despre ei.......raman uimita.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Gigi: cred că se vede foarte clar ora din captura Paginademedia.ro - 20.59, cu Victor Ponta și Klaus Iohannis, alături de procentele lor.
    @ Mariana: nu înțeleg ce vrei să spui.
  • gigi gigi
    La digi24 au afisat doar procentele nu si numele candidatilor.
  • Mariana Mariana
    Vai, Petrisor, cum poti TU sa vorbesti urat de prietenii tai de la Digi 24? In ultima vreme pareai foarte APROPIAT de ei. Ai patit ceva? Chiar sa faca asa ceva cea mai echilibrata televiziune de stiri? Nu imi vine sa cred.......

Trimite un comentariu

sus