Skip to main content

Unul dintre patronii Realitatea TV, condamnat la închisoare cu executare

 
Maricel-Pacuraru
Maricel-Pacuraru

Maricel-Pacuraru
Foto: radardemedia.ro

Publicitate

DEFINITIV. Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv pe Maricel Păcuraru şi pe fostul director al Poştei Române Mihail Toader la câte patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi, în care prejudiciul este de peste patru milioane de euro, anunţă Mediafax.

Maricel Păcuraru este, alături de Cozmin Gusă, acţionar la Strategies Research Investments, care deţine Realitatea TV. 

Păcuraru a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la opt ani de închisoare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Maricele... La mulţi ani, cu executare!
  • nadia nitov nadia nitov
    la cum au adus televiziunea aia, care era fruntea, merita doi ani in plus. cati profesionisti au aruncat si cate nonvalori au ocrotit. :( sa vedem, cine va prelua realitatea va mai tine balastul adus si platit cu bani grei de astia? un puscarias este un hot dovedit in mod legal si oficial. realitatea a avut mare ghinion ca toti cei care au pus mana pe ea sunt deja sau vor intra in puscarie. poate o ia unul care nu stie sa fure! :)
  • Mm Mm
    Nu le mai da plase cu bani nici Udrea,sa vedem cine marca banul in viitor.
  • Belzebut Belzebut
    Asadar, geopoliticianul analisto-stratego-consultant s-a cam inhaitat cu un infractor dovedit! Sentinta completa, aici: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000306381&id_inst=2
  • Adi Adi
    Mai rămâne vreun patron actual, sau fost, în libertate? SOV - la bulău, Schwartzenberg - alergat de justiție prin Israel, Maricel la pușcărie. În așteptare - Gușă și Prigoană. :)

Trimite un comentariu

sus