Skip to main content

VIDEO. Culisele tehnologiei din studioul virtual Digi 24. Cum a dat mâna Prelipceanu cu "hologramele" lui Iohannis şi Ponta

 
Image_1116-2100(CH-18)
Image_1116-2100(CH-18)

Image_1116-2100(CH-18)VIDEO. Digi 24, canalul de ştiri deţinut de RCS&RDS, a inovat modul de prezentare a candidaţilor la alegerile prezidenţiale de anul acesta.

Publicitate

Spectacolul tehnologiei digitale a fost folosită de Digi24 şi în minutele tensionate de dinainte de anunţul rezultatelor exit-poll-urilor.

Candidaţii pentru prima funcţie în stat au păşit în platoul virtual al televiziunii, alături de Cosmin Prelipceanu. Astăzi Digi 24 i-a dus pe telespectatori în spatele camerelor de filmat pentru a le arăta culisele spectacolului jurnalistic de la Digi24.

Spectacolul ştirilor a continuat cu transmisiuni în direct ale corespondenţilor Digi24 aflaţi la sediile de campanie ale ambelor tabere, unde rezultatele erau aşteptate cu sufletul la gură.

"Ore bune de muncă şi repetiţii au fost însă în spatele reuşitei echipei de tehnicieni, operatori, regizori şi reporteri. Prima contribuţie a venit din partea colegilor care au creat grafica spectaculoasă", scrie digi24.ro.

"Coordonarea perfectă a stat în spatele reuşitei proiectului asumat de Digi24 - acela de a informa corect, echilibrat, dar şi spectaculos într-unul dintre cele mai importante momente jurnalistice - seara decisivă a alegerilor prezidenţiale. Totul s-a coordonat din regia de emisie, centrul de comandă al Digi24", mai spun cei de la postul de ştiri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Lucia
    De departe cea mai eleganta prezentare a emisiunilor de televiziune este Digi24 ! Mereu aduce un mod nou de prezentare a tuturor evenimentelor. Bravo!
  • FGH FGH
    Respect Digi. In sfarsit o televiziune nepartizana politic.
  • Fane Fane
    Mi se par mult mai aproape de adevar datele luate din retea, de la milioane de abonati, decat kantarul cu ale lui o mie de "gospodarii reprezentative"...
  • vlad vlad
    Ei si ? Din moment ce sti ca iar se lauda inseamna ca ii urmaresti. Nu comentez relevanta audientelor, dar nici cele de la Kantar nu m se par realiste. Cum 1000 de oameni pot decide la ce se uita Romania la tv ?
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Bravo Digi bravo. Acum ca inearca o alta modalitate de prezentare provoaca neliniste.. insistenta A3 cu victoria lui Ponta chiar si atunci cind RTV deja dadea pe Iohannis invingator arata cit pot fi ei de fideli si fidele (sic). Si totusi Realitatea si Digi au aratat diaspora.... tot timpul zilei...
  • mihai mihai
    Digi24 este in must carry si in grilele tuturor operatorilor de cablu.
    Doar pe satelit lipseste de la FocusSat, Telekom si Akta
  • picatcubacu picatcubacu
    normal frate, la nunti botezuri si alte alea intotdeauna merge si un virtual mic pentru baetii care are cu ce. si io cand m-am insurat i-am zis aluia : frate, deci fara sabii laser si hobiti nu avem ce discuta! sik omu' s-a conformat. ehei tehnica asta, nu-i chira asa cum crede lumea!
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    CatalinB, tu te pricepi să folosești un studio virtual?
    Dacă ar putea oricine, de ce doar Digi24 face așa ceva?
    NaționalTV a avut de la lansare un studio virtual (și încă îl are) echipat așa cum trebuie. Ai văzut cumva că au învățat să-l folosească până acum?
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Iar se lauda ca au fost lideri. Patetic.
  • Pistel Pistel
    Nu e nici o realitate virtuala. E grafica, specialistilor!
  • CatalinB CatalinB
    nu e nimic senzational. Este doar o idee care e pusa in aplicare foarte prost. Arata de prost gust. Cat despre informare corecta? Pai daca nu te pricepi si nu stii ce inseamna ala un studio virtual avand la baza chroma ai impresia ca acei candidati, oameni, sunt in direct in studioul digi 24 cea ce este o minciuna grosolana. In ziua de astazi oricine poate sa faca tot ce isi doreste pentru ca tehnica permite si este la indemana oricui. Concluzia mea este ca a aratat de prost gust, plus prezentarea fara nicio urma de modestie a domnului preliceanu.
  • picatcubacu picatcubacu
    cred ca le curg balele alora de la A3 si RaitaruTV cand vad tehnologia. pai ba nenica ce dezinformari de calitate s-ar putea face cu studioul virtual!!! lasa pixelul albastru, uita copilul lovit de presedinte, poti sa-l faci partas la un jaf bancar si pe urma isi da masca jos si face misto de popor la camera de supraveghere sau ... sta pe un munte de bani cu 300 de virgine pe langa el si cu o girafa pitica ca-n reclama in timp ce pe plasmoiul de neam prost ruleaza un documentar cu somerii muritori de foame din zonele defavorizate si presedintele isi da coate ironice cu girafa :)
  • stiletto stiletto
    way to go Alin si Cosmin. keep up the good work.
  • george george
    Ceva asemanator a avut CNN la alegerile din U.S.A.cand a teleportat corespondentul in platoul tv daca mai tin bine minte
  • vlad vlad
    A3 si RTV nu prezinta corect ?

Trimite un comentariu

sus