Skip to main content

VIDEO. Cătălin Striblea pleacă de la România TV: „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce şi că nu ne înţelegem cum să mergem mai departe”

 
catalin_striblea_62049300
catalin_striblea_62049300

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Cătălin Striblea şi-a anunţat plecarea de la postul România TV, controlat de Sebastian Ghiţă, potrivit unui anunţ postat de jurnalist pe blogul său. „Am convenit acum, de comun acord, că e o răscruce şi că nu ne înţelegem cum să mergem mai departe”, a explicat el.

Jurnalistul a moderat ieri ultima ediţie a emisiunii pe care o realizează alături de Liliana Ruse, Ultima Oră.

De ce am plecat? Uneori am simţit că sunt mai multe lucrurile care ne despart, decât cele care ne legau. De ce au vrut ei să plec? Nu mi-e foarte clar, dar probabil că e vorba de acelaşi sentiment.”, a mai precizat el.

Striblea, care a fost la România TV încă de la înfiinţare, a precizat că despărţirea s-a făcut în termeni amiabili: „pentru cei care aşteaptă să încep un război de natură etică, ideologică sau tabloidă cu conducerea sau patronatul vă înşelaţi profund. Ce am avut de spus ne-am spus între noi. (...) Şi, da, drumul ales de conducerea România TV în ultimele luni, nu a fost unul cu care să fiu de acord în totalitate. Şi ei ştiu asta. Dar eu unul nu fug când dau de greu. Îmi exprim ideile şi fac ce se poate face. Programul nostru, Ultima Oră, a fost corect şi ne-am asumat tot ce a fost acolo.”

Ce va face în continuare? „Nu pot să vă spun încă. Cred că voi rămâne tot în presă, deşi încă mai visez şi la vârsta asta că aş putea face şi altceva. Dar pot să vă spun sigur că nu am plecat pentru că m-a sunat cineva să-mi ofere o chestiune mult mai bună. Am vorbit cu doi sau trei conducători de redacţii în ultimul an. Nu m-am dus la niciunul să mă ”ofertez”. Ei m-au căutat şi am stat de vorbă pentru că aşa mi se pare normal. Au fost şi oferte pe masă, dar nu am fost pregătit. Poate de acum înainte.”

Paginademedia.ro vă prezintă câteva imagini în care Cătălin Striblea se prezenta telespectatorilor, în urmă cu 13 ani:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sophia sophia
    Si la B1 Striblea il va arunca din brate pe Ponta si-l va lua pe Iohannis?? Mare caracter...
  • mariA mariA
    BRAVO STRIBLEA, BRAVO MANASTIRE. SUCCES!
  • Mego Mego
    Unul cate unul Slugarnicii lui ghita incep sa cedeze,dupa Manastire acum vine si Striblea,of doamne cate lucruri nu merg dupa esecul lui ponta
  • kala shnikov kala shnikov
    eu zic sa fuzioneze b1 cu realitatea si poate evz, in asa fel vor reusii sa isi creasca audienta la 1 % si sa si omoare concurenta....de plictiseala :)
  • ion ion
    RomaniaOTV si Antena 3 ar putea sa fuzioneze.. au acelasi public si se canibalizeaza reciproc.. Daca ar fuziona, ar aduna tot rahatul intr-o singura latrina :)))

Trimite un comentariu

sus