Skip to main content

Difuzatul şi răsdifuzatul Singur Acasă rulează sâmbăta aceasta pentru a noua oară la Pro TV. Anul trecut a fost urmărit de aproape trei milioane de români

 
Difuzatul şi răsdifuzatul Singur Acasă rulează sâmbăta aceasta pentru a noua oară la Pro TV. Anul trecut a fost urmărit de aproape trei milioane de români

singur acasa 2Singur Acasă, film care nu lipseşte din niciun Crăciun, va fi difuzat pentru a noua oară, în ultimii zece ani. Producţia va fi difuzată în această sâmbătă, de la 20.30, pe Pro TV. Pelicula care îl are ca protagonist pe Macaulay Culkin i-a adus an de an audienţe foarte bune postului fondat de Adrian Sârbu.

Publicitate

"Singur acasă" se înscrie în topul celor mai "reluate" filme de Pro TV, cele mai multe redifuzări având însă pelicula Rush Hour ("Ora de vârf"), potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro pe ultimii zece ani.

AUDIENŢE. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, filmul Singur Acasă, de pe Pro TV, a fost urmărit de 2,7 milioane de români în medie pe minut, un record absolut pentru ziua de vineri, când s-a aflat în grila postului.

Şi la oraşe, în 2013, Singur Acasă a fost de trei ori peste următorul clasat (Antena 1). Filmul de pe Pro TV a fost văzut de aproape 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT. Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

singur acasa_libertatea 95
Ziarul Libertatea din decembrie 1995 - Captură Pagindademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogy Bogy
    Problema celor care ataca acest film nu este filmul in sine si nici macar ca e redifuzat de n-spe ori ci faptul ca in paralel cu acest film (care va face audienta pentru ca e un film pozitiv legat de Craciun si cui nu-i place Craciunul?) Antena va avea o emisiune de divertisment care va fi batuta in audiente de acest film. Eu zic ca nu ar trebui sa dati in cei care prefera sa vada acest antic film a n-spea oara ci sa sa va uitati in propria ograda si sa vedeti ce probleme are emisiunea de divertisment de nu e apreciata asa cum v-ati astepta ;)
  • Florin Florin
    ma desteptule, eu ti am dat fapte si tu tot dai din gura la nivelul tau de iq. nu impresionezi pe nimeni, doar iti arati coeficientul de inteligenta. spune daca gresesc. la americani nu e la fel? la antena nu e la fel? la posturile de filme nu e la fel?
  • iche iche
    Daca tie, domnule gigi vi se pare ca Pro-tv-ul a spalat creierele telespectatorilor, va inselati. Majoritatea celor de aici comenteaza intr-un mod negativ redifuzarea acestui film, insa va asigur ca macar jumatate se vor uita sambata seara. Filmul aproape ca a devenit o traditie, asemenea sacoului rosu al Andreei Esca. Pe mine ma bucura ca vad ambele lucruri an de an, si sacoul si filmul. Este probabil unul dintre filmele pe care le urmaresc cu drag in preajma sarbatorilor. Acum, revenind la "brainwashing", trebuie sa recunoasteti ca sunt alte posturi ce exceleaza (A3,A1).
  • mad79 mad79
    La americani e traditie,Wonderfull life de 50 de ani si Miracle on 34th street de 50,asa ca nu dispera,mai sunt pana la 50 de ani de Home Alone :-)
  • mad79 mad79
    Cu siguranta +20 :-)
  • steven steven
    Sambata merg la concert,iar duminica ma uit la hbo!Nu ma/va pune nimeni sa va uitati tot la protv sau la antena1.Daca s-ar face un boicot impotriva acestor filme rasdifuzate,nu le-am mai vedea prea curand pe micile ecrane!
  • geo geo
    Numa dastepti si specialisti ca Florin asta...ma apuca greata daca vad ca x televiziune difuzezeaza da tinspemiii de ori un film si apare alta televiziune care sa il dea si ea...si se mai lauda ca este premiera.
    Lasati-ma cu placerea de a vedea an de an, in reluare, acelasi film.
    Cum s-or fi numind cei care simbata seara vor sta lipiti in fata TVului pentru a vedea a noua oara filmul asta...iar, in weekendurile viitoare, continuarea filmului.
  • Alin Alin
    Bravo protv!!
  • Dani Dani
    Poate lumea sa spuna ce vrea un lucru e clar asa cum se spune in sport echipa castigatoare nu se schimba, atata timp cat acest film are audienta nu vad dece sa nu il redifuzeze si a 100 oara.
  • Ionut Ionut
    Iar se razboiesc astia... Fiecare mai destept decat altul... Nu mai "muriti" de grija altora..
    Mai bine un concurs...
    Ce share va obtine Pro tv pe filmul "Singur acasaaa"
    Eu zic 25 Share.
  • Florin Florin
    de curiozitate m am uitat ce filme da Antena. urmatorul film din prime time este Frumusica din 1990, acelasi an in care a fost facut Singur acasa. :)) care e diferenta dintre Frumusica si Singur acasa? Frumusica a fost difuzat in iunie de Antena, in timp ce Singur acasa a fost dat anul trecut de Protv. nu? :)) uitandu ma pe grila de programe a Antenei am descoperit chiar mai mult. in weekend in prime time, postul difuzeaza Mr Bean un serial din aceeasi perioada. :))

    asa ca sa fim seriosi. dupa cum spuneam 90% din ce se difuzeaza la tv sunt reluari. nu e o stire asta si nu e nimic de comentat.
  • Andrei Andrei
    Daca vrei filme noi te duci la cinematograf, te uiti la HBO sau te uiti la ele pe net.
  • Florin Florin
    geo si gigi : Protv tocmai a difuzat filmul cu cele mai mari incasari ever : Avatar si din cate inteleg a avut audiente mai mici decat Singur acasa. Protv da de toate, in functie de cerere. Asta e cererea. Asta da.

    Si zau, filmul asta chiar e ok sa fie repetat in fiecare an de Craciun, fiindca functioneaza. multe lucruri se repeta in viata. ati auzit voi colinde noi? :)) sunt tot alea de acum un secol si in perioada asta tot functioneaza. la fel e si cu Singur acasa.

    si nu imi spuneti ca nu sunteti fanatici. daca Antena difuza filmul era ok pentru voi, dar nu era ok pentru protvisti. acum ca il difuzeaza Protv sariti ca postul asta tot repeta filmele. dar Antena ce face? acelasi lucru, ca Avatar nu difuzeaza. cine stie ce film sau animatie mai repeta anul asta de Craciun. asa ca linistiti va si uitati va la reluarile de la Antena sau la reluarile de pe televiziunile de film sau la ce veti mai gasi la tv. dar haideti sa nu fim ipocriti cand 90% din ce se da la tv sunt reluari.
  • gigi gigi
    PROTV-ul are public dedicat, brainwashed inca din fasa. Indiferente ca li se ofera filme mediocre sau filme mai bune, la o a 10-a reluare sau nu, publicul va consuma cu placere ceea ce li se ofera.

    Pentru cine stie sa faca deosebirea dintre un film bun si unul prost cu siguranta ca are de unde alege in fiecare seara.

    Pe cablu exista o lista considerabila de canale de filme care fac audiente de 1% indiferent de filmele pe care le difuzeaza de unde rezulta ca profilul consumatorului de tv din Romania este cum este... Prin urmare sa nu ne mire daca si in acest an "Singur acasa" va fi urmarit de catre 2-3 milioane dintre romani.
  • geo geo
    Chiar nu suntem fanatici...scriem, poate asa aude si marele sef de la Pro TV ca ne-am saturat sa ne prosteasca an de an cu aceleasi filme...si sa programeze pe Voyo ce este mai bun, nou si interesant.

Trimite un comentariu

sus