Skip to main content

Pro TV pregăteşte Kitchen Nightmares pentru primăvara lui 2015

 
gordon ramsay
gordon ramsay

gordon ramsay

Publicitate

Un nou format de cooking show la Pro TV. Postul de televiziune va lansa în această primăvară Kitchen Nightmares, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situaţii extrem de delicate.

Versiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispoziţie câteva zile pentru a salva de la faliment şi îmbunătăţi restaurantele. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEF-ul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acţiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor şi discuţia cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEF-ul îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătăţirile din bucătărie şi modalităţile de promovare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bIANCA bIANCA
    Stie cineva cum ma pot inscrie?
  • dan sp dan sp
    in vest, dintre toate emisiunile lui Gordon Ramsay aceasta e cea mai renumita, cunoscuta si redifuzata
  • pArA pArA
    M-am uitat si eu la cateva episoade din varianta de US si UK ...

    E o emisiune ok , dar depinde cel mai mult de chef-ul care o sa fie protagonist.
  • Razvan Razvan
    din ce se aude, Hadean o sa fie cheful...
  • Florin Florin
    inteleg ca Masterchef revine abia in toamna. emisiunea arata bine in varianta originala, dar nu stiu daca va putea sa aiba aceleasi rezulte ca Masterchef.
  • petrik petrik
    emisiunea este foarte interesanta ma uitam la versiunea spaniola ,, pesadilla en la cocina" si mi-a placut muuult. sa vedem cine va fi cheful ...

Trimite un comentariu

sus