Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Liga I şi Cupa Ligii vor fi la DigiSport, din februarie

 
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

Publicitate

Meciurile din Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmise pe posturile de sport ale RCS din luna februarie şi până în 2019, potrivit unui anunţ al companiei. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă de Digi24.

Interesant este că meciurile vor fi difuzate de DigiSport şi nu prin Look TV aşa cum era până acum.

RCS nu va percepe niciun tarif suplimentar telespectatorilor, au anunţat reprezentanţii companiei de cablu.

 Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS: „Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România.”

Rămâne de văzut cum va afecta noul contract înţelegerea dintre Look TV şi UPC şi Romtelecom. Postul Look TV este vândut într-un pachet separat contracost în reţelele amintite.

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii UPC nu au făcut niciun comentariu pe acest subiect.

Ştire în curs de actualizare

Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii pot fi urmărite şi online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 şi 3. Platforma este disponibilă gratuit clienţilor la serviciile de televiziune şi internet de la RCS & RDS. În plus, competiţiile vor fi în direct şi pe site-ul www.digisport.ro, dar şi pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Numai timpenii scrii.
    Ce suita de programe au scos, mai intelijentule...in afara de Discovery.
    Au facut anuntul oficial ca pina in 209 vor transmite Liga 1 fara costuri suplimentare. Tu poti sa pleci la UPC sau la Telekom, daca nu esti deja acolo.
  • Martino Martino
    Digi a pierdut Liga 1, a scos o suita de programe din grila si acum vin cu stirea asta, pe care imi rezerv dreptul sa nu o cred. Pentru ca, o tot zic din vara si din pacate, Liga 1 s-a vazut la altii iar la ei nu
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Te poti uita la canalele tv marca proprie Digi,nu de alta dar sint reusite. In plus dau multe reportaje marca BBC,care sint de calitate.
  • Daniel Daniel
    Ioan Viorel este cel mai bun comentator de fotbal de la Eurosport.
  • mihai sm mihai sm
    am ramas la RCS RDS ,bucurandu-ma ca am scapat de liga 1.Nu e fotbal ,e o rusine.Pe Digi vad fotbal adevarat;spaniol,englez,italian francez,iar pe Eurosport ceva(putin) fotbal englez care cred eu,e cel mai de calitate!
  • pArA pArA
    O teapa mare data necredinciosilor care repede au schimbat macazul cand a preluat Look drepturile pe Liga 1 ...
    Nu mai urmaresc Liga 1 de cativa ani buni , ca numai ai ce sa vezi , dar ma bucur ca le-a dat peste nas Digi la astia de credeau ca au dat gaura in macaroana cu pachetele lor platite separat.

    P.S. : Singurul lucru care il regret inca , ca si abonat Digi , sunt posturile Discovery ... in rest nu ma intereseaza nimic de la concurenta si sunt multumit de RCS-RDS , mai ales ca la UPC din cate am inteles ai si net cu portia , si iti pica intr-o veselie.
  • geo geo
    Doamne, ce si-au luat-o cei care au plecat la UPC, Telekom si Orange de dragul Ligii 1 si plateasc taxa de 9,5 - 10 lei in plus pe luna...Baietii care ati comentat toata toamna pe aicea, acum sa va vad ce ziceti...
  • mad79 mad79
    De unde stii,ai un glob de cristal sau vezi in urina,vestea asta?
  • mad79 mad79
    Tine de compania de cablu,daca da meciurile gratis sau cu supra taxa!
    Sunt la RCS/RDS si nu imi place deloc stirea asta,mai mult vroiam sa vad falimentul Ligii-1!
  • Nico Nico
    Se numeste piata libera - fiecare concurent de pe piata isi stabileste preturile, iar consumatorul isi alege prestatorul de servicii. Teoria ta e usor comunista
  • Daddy Daddy
    Păi dacă te-ai grăbit să pleci de la RCS-RDS!!! Who's your daddy? ;-)
  • claudiuu claudiuu
    stati linistiti ca eurosporturiile vor iesi si din grila rcs-rds in proportie de 100% la sfarsitul anului 2015
  • miclos miclos
    Domnule Radu pe akta nu mai vezi nimic idiotii au scos de craciun si eurosport 1,2 .Atunci cum vrei sa mai vezi fotbal pe akta. Daca ei au bagat auto si sport extrem ,parliti de pe dolce care-i avem noi pe akta digital nu ne va da noua sporturi de calitate si nu mai vedem turul Frantei la ei.
    TREBUIE SCHIMBATI!!!!!!!!!!!
  • andy andy
    Nu mi s-ar parea corect ca pentru acelasi produs unii sa plateasca suplimentar si altii nu.Corect ar fi ca in situatia de fata Upc sa introduca in grila de baza(analogic si digital) look tv fara costuri suplimentare...insa acesta din pacate este o ipoteza nerealizabila
  • alex alex
    Deocamdata se merge paralel pana in vara ( adica si look-urile vor transmite meciuri ) cat si dolce , din vara ar urma ca digi sa preia exclusivitatea , dar cine stie ce se mai intampla pana in vara , VOM VEDEA

Trimite un comentariu

sus