Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Liga I şi Cupa Ligii vor fi la DigiSport, din februarie

 
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA
FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - DANEMARCA

Publicitate

Meciurile din Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmise pe posturile de sport ale RCS din luna februarie şi până în 2019, potrivit unui anunţ al companiei. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă de Digi24.

Interesant este că meciurile vor fi difuzate de DigiSport şi nu prin Look TV aşa cum era până acum.

RCS nu va percepe niciun tarif suplimentar telespectatorilor, au anunţat reprezentanţii companiei de cablu.

 Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS: „Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România.”

Rămâne de văzut cum va afecta noul contract înţelegerea dintre Look TV şi UPC şi Romtelecom. Postul Look TV este vândut într-un pachet separat contracost în reţelele amintite.

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii UPC nu au făcut niciun comentariu pe acest subiect.

Ştire în curs de actualizare

Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii pot fi urmărite şi online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 şi 3. Platforma este disponibilă gratuit clienţilor la serviciile de televiziune şi internet de la RCS & RDS. În plus, competiţiile vor fi în direct şi pe site-ul www.digisport.ro, dar şi pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    asta inseamna ca cei care receptioneaza look tv nu mai pot vedea meciurile?sau atat look cat si digi vor transmite? in cazul in care va mai trasmite si look ar fi culmea sa mai fie in actualitate si abonamentul suplimentar
  • claudiuu claudiuu
    DIGI SPORTva trasmite liga 1 si cupa ligii cu propria infrastructura si nu va prelua look tv si look plus amanunte pe www.digi24.ro
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Cei ce apreciaza fotbalul SPECTACOL ii doare in cot de stirea asta !
    Microbistul inrait ca mine e interesat de Premier League HD, daca il va transmite cineva, ca Eurosportul isi bate joc de romani ,in aceasta privinta; nu e posibil ca niste mascarici de BOGDAN NEVEL si IOAN VIOREL sa SFIDEZE MARILE MECIURI din P.L. ,in aceeasi masura si BUNDESLIGA, unde fac caterinca gradinescu si cristi petre !
  • Cristi Cristi
    Asta impune scoaterea Champions League?
  • Pavel Pavel
    Deci, vor transmite meciurile şi Look şi Digi sau Look e pa deja?

Trimite un comentariu

sus