Skip to main content

Vibe FM va deveni un post cu muzică „soft gold”

 
radio
radio

Foto: GazetadeCluj.ro
Foto: GazetadeCluj.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea Radio XXI SRL, societatea care operează licenţele Vibe FM, de a schimba tematica postului din dance în „soft gold” (muzică veche). „Ca să aveţi o imagine, trebuie să vă gândiţi la o combinaţie între Romantic FM şi Magic FM”, a declarat în faţa membrilor CNA Sorin Dragomir, reprezentant al postului.

Postul Vibe FM va rămâne în varianta dance, aşa cum este acum, numai în online, potrivit lui Sorin Dragomir. Reprezentantul postului nu a menţionat data la care se va face această trecere.

Solicitarea a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Vibe FM  are şapte licenţe - una prin satelit, în Bucureşti, şi staţii locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea.

Radio XXI SRL are drept acţionari Corsum Invest Cehia - 80% şi Lagardere Active Radio International (20%). Corsum Invest este deţinut de Adam Blecha.

Societatea deţine 9 licenţe - 2 pentru Radio 21 (satelit şi reţea naţională), şapte pentru Vibe FM (satelit în Bucureşti şi staţii locale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adryan adryan
    foarte naspa sunteti acum.... vibe fm-ul de alta data unde l-ati ingropat? macar ascultam on line daca frecventa pe brasov nu ati avut... si acum i-ati dat in vap si astuia ..... pacat...era singurul radio care il ascultam si eu si nu numai...
  • vlad vlad
    muzica adevarat electronica, fara reclame si alte porcarii, era pe radio deea (care mai exista doar online) inainte de a fi cumparata licenta si schimbat numele in vibe fm. O perioada a fost ok.. apoi, incet-incet au devenit din ce in ce mai comerciali si sa se prosteasca.. heavy-heavy-heavy rotation. Radio-ul de calitate din Romania a cam murit! Poate trece nicecream in fm :)
  • sorin sorin
    www.dancefm.ro
  • Marius a Marius a
    pacat !!!
  • Gica din Buzau Gica din Buzau
    Doi, nu doar unul pierdut!!!R.I.P! Astept cu nerabdare sa treceti la manele, e mai profitabil! Putini asculta, multi PLATESTE!
  • curier curier
    pacat ca s-a ales praful de Nextlevel .....
  • curier curier
    Ai o parere foarte proasta.Vibe Fm era un post de nisa pt. ascultatorii de muzica electronica, asa ca nu mai da tu lectii de ce inseamna muzica adevarata
  • Dexter Dexter
    In Tulcea nu se prinde RomanticFm si nici MagicFm. Ca Tulcea mai sunt localitati in care nu se prinde decat EuropaFm, Radio 21, si cate un post local care difuzeaza aceleasi, la unison, melodii "noi" pe care le poti asculta oriunde( taxi, baruri, magazine).
    Asa ca cei din Bucuresti cu enspe posturi de radio sa nu se mai planga ca nu sunt doar ei in aceasta tara.
    Este binevenit si chiar apreciez schimbarea genului de muzica la VibeFm.
  • Dexter Dexter
    In Tulcea nu se prinde RomanticFm si nici MagicFm. Asa ca e bine venit un post soft gold. Ca Tulcea mai sunt localitati in care nu se prinde decat EuropaFm, Radio 21, si cate un post local care difuzeaza aceleasi, la unison, melodii "noi" pe care le poti asculta oriunde( taxi, baruri, magazine).
    Asa ca cei din Bucuresti cu enspe posturi de radio sa nu se mai planga.
    Este binevenit si chiar apreciez schimbarea genului de muzica la VibeFm.
  • silviu silviu
    Off numai vibe ascultam , RIP Vibe fm :(
  • Catalin Catalin
    Am stat si am pus cap la cap postarile din ultima vreme in care era promovat site-ul 4pe4 [DOT] ro/radio/ (4pe4). O parte din set-uri se pot descarca de pe contul de soundcloud 4pe4 (fostul burningvibes). Enjoy the new Dancefloor Radio!
  • Catalin Catalin
    Pacat ca nu s-au tinut de cuvant sa pastreze versiunea online. Sa speram ca vor muta tot ce aveau pe un nou host sa putem descarca podcast-urile emisiunilor ce ne-au incantat urechile de-a lungul timpului.
  • tot eu tot eu
    CEA MAI PROASTA MISCARE !!! IN CURAND DUPA GUERILA....AMIN !!!
  • mihai taxiM mihai taxiM
    A inceput so vibefm sa dezgroape mortaciunile..A inebunit lumea de tot trade..Am schimbat urgent pe dance FM..Nu prea se aude corespunzator
  • mihai taxi M mihai taxi M
    Incredibil !!! A inceput si VIBEFM sa dezgroape mortaciunile..A inebunit lumea de tot frate Am mutant urgent pe dancefm dar nu se aude bine

Trimite un comentariu

sus