Skip to main content

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie, emisiune la Digi 24

 
Divertis-SRC
Divertis-SRC

Divertis-SRC

Publicitate

După sezoane în care Serviciul Român de Comedie a performat la posturi generaliste, echipa lui Toni Grecu se mută la un canal de ştiri.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Serviciul Român de Comedie va avea un program la canalul de ştiri Digi 24. Este vorba de un jurnal care va fi difuzat de Digi 24 în weekend.

Contractul dintre RCS şi Serviciul Român de Comedie a fost deja semnat, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Noua emisiune se va numi SuperJurnal şi îi va incude pe majoritatea membrilor echipei: Toni Grecu, Jojo, Cătălin Neamţu, Claudiu Maier, Dragoş Muşat, Ducu Hâncu.

Ultimul post cu care Serviciul Român de Comedie a avut contract a fost Antena 1. În luna noiembrie, postul Intact a difuzat ultima ediţie a emisiunii, înainte de finalul sezonului.

În momentul ruperii contractului cu Antena 1, Toni Grecu declara pentru Paginademedia.ro:

“Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor staţiei. Este motivul pe care ni l-au spus.
Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părţilor.”

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atraşi şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara anului trecut, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon şi jumătate.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    eram sigur inca de cand am citit titlul stirii.

Trimite un comentariu

sus