Skip to main content

EXCLUSIV. Toni Grecu: “Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie”. Emisiunea iese din grila Antena 1

 

serviciul roman de comedie - gina pistol

Publicitate

EXCLUSIV. Emisiunea Serviciul Român de Comedie iese din grila Antena 1. Miercuri va fi difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum, ci de la 22.30.

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare”, a declarat Toni Grecu, într-un mini-interviu acordat Paginademedia.ro.

Toni Grecu, pentru Paginademedia.ro:

“Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus.

Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților.”

În mod normal, câte ediții trebuia să aibă emisiunea?

Toni Grecu: Cam 10-11 ediții. Aceasta, de miercuri, ar fi a șaptea.

Aveați trecută o marjă de rating în contract?

Toni Grecu: Era trecută, da. Am stat foarte bine, cu excepția ultimelor două ediții. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienței, sunt nevoiți să oprească emisiunea și să taie din costuri.

Ce veți face în continuare?

Toni Grecu: Avem două proiecte TV la care lucrăm, care vor intra în funcțiune la începutul anului viitor.

Cu ce stații?

Toni Grecu: Nu pot spune acum, sub nicio formă.

 

Antena 1 a avut probleme cu audiențele după ce Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie, iar Kanal D a mutat KidSing și a pus în locul lui serialul Trădarea.

Săptămâna trecută, Antena 1 s-a clasat pe locurile trei și patru pe intersecția cu emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis.

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrași și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

În primăvara acestui an, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon și jumătate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • petrisor obae,scindarea divertis s-a produs la a1.in ultimul sezon erau 2 emisiuni divertis.asa au continuat la pro tv .iar dupa ce pro tv a renuntat la una dintre ele a ajuns la tvr.
  • Apropo de gunoaie de la Antene, a revenit pe sticla la Telekom Romania Iptv postul "tomberon" al lui Dan Diaconescu Diecrt, vestitul si fara licenta lasat de doi ani de catre CNA, OTV.Iar revin mascaricii si circarii pe televoizoare. Parca CNA le retrasese licenta de emisie in Romania pe cablu tv, dar oferind Dan Diaconescu Direct voturile obtinute de la nu stiu ce oamenii fara creier lui Victor Ponta a considerat de cuviinta ca CNA(sluga PSD cu Laura georgescu in funte) sa-i redea licenta. De cema adresez CNA, cand acelasi lucru s-a intamplat si cu postului luiu Pinalty de la Neamt Giga Tv, ba I-a retras licenta, ba I-a redat-o pana au incgis definitive sandramaua si le-au retras licenta definitive si irevocabil.Oare de ce suntem obligati noi cei de la Telekom Romania sa avem pe cablu Zero Tv(OTV)=Cloaca Tv? Am facut demersuri luni de zile noi abonatii pentru introducerea AMCTV(MGM CHANNEL), PARAMOUNT CHANNEL si FILMBOX EXTRA(in viitor FILMBOX PREMIUM) dar ne-am ales cu OTV, unde vom vedea din nou dezbropat, ingropat si miluit serialul Elodia si ale mizerii.CNA luati masuri sa dispara din grila Telekom Romania postul tv OTV, introdus azi 11.11.2014, nu suntem in evul mediu, NU AM SOLICITAT NOI INTRODUCEREA ACESTUI POST DEFUNCT.
  • Care plecare din pro Mona Segal a avut de ales demisie de onoare sau out ...a fost data afara intr-un mod elegant!
  • televiziunile au inceput sa se trezeasca si tonul la dat kanal d cu ,,draga mea prietena,,si din ce se aude nici ,,teo show,, nu ar sta mai bine urmand ca aceasta sa fie ultima luna in care emisiunea va mai emite, acum au inceput sa arunce si antenele ce numai au nevoie ...
  • Nu va este clar inca faptul ca antenele sunt din ce in ce mai mult boicotate, indiferent de emisiunile, protagonistii si realizatorii lor? Mai ales ca in goana dupa bani si audiente cu orice pret au inceput sa fie cam amatori.
  • O alegere inteleapta, Toni Grecu nu cadreaza deloc cu antenele lui Felix.. Ar fi fain sa intre si el in Distractis. Spectacolul "Noaptea Presedintilor" facut de Distractis este foarte tare!
  • Eu as fi scos de mult din grila si Iadul bucatarilor. Ei persista insa in prostia lor si fac casting si pentru sezonul doi...desi audientele primului sezon sunt penibile.
  • Bine ca plecati (iar) de acolo ca sa va poata urmari si oamenii normali la un post normal de televiziune, nu la un canal...fie el si tv!
  • Daca castiga Ponta alegerile o sa platim taxa tv OBLIGATORIU pentru Antene, iar acolo o sa vedem numai laptele si mierea din tara lui Ponta. Nu-mi doresc ca Ponta sa castige alegerile. Daca ponta pierde alegerile cel mai probabil antenele se duc, usor, usor. Asta vreau!

Trimite un comentariu