Skip to main content

MUTARE. Las Fierbinţi va debuta cu un nou sezon din luna martie şi va fi difuzat miercuri şi joi

 
las fierbinti
las fierbinti

las fierbinti

Las Fierbinţi va debuta în luna martie cu o schimbare. Noul sezon al serialului de comedie va începe din 11 martie la Pro TV şi va fi difuzat de două ori pe săptămână, miercuri şi joi. În plus, serialul va fi difuzat de la 21.30, în loc de 20.30, cum era până acum.

Mutarea vine după ce în sezonul trecut, cel cu numărul şase, serialul a avut câte două episoade în fiecare joi. În ani trecuţi, Las Fierbinţi, difuzat într-un singur episod de o oră, împărţea seara de joi cu serialul de comedie Spitalu, iar mai apoi cu serialul de comedie O săptămână nebună.

Las Fierbinţi a fost cel mai urmărit serial în 2014, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Las Călâi Las Călâi
    Abdu prohab, marș la cursuri, nu la incunabule, nu te speria! Mesaj pe care i l-am adresat și lui qwerty: incultă e o respectabilă doamnă care, la un moment dat, a considerat că te poate lua în plasament.
  • Las Călâi Las Călâi
    Nenea qwerty, bine că ești matale deștept! Incultă e maternitatea care ți-a pus lingurița-n mână!
  • Florin Florin
    incepe pe 13 martie. cam pe caldura. sunt curios daca vor fi scaderi notabile.
  • andy andy
    Si Romanii au talent? cand va incepe emisiunea?
  • abdu rehab abdu rehab
    Florin, asa este, au Scazut. dar au Scazut prea putin ca sa conteze Audienta. si eu am Vazut din Las Fierbinti decat 3 sau 4 Episoade, si am avut Pareri Mixte, macar esti de acord ca mie nu prea mia placut. si poate am sarit Calul la Partea cu Incultii, nu stiam ca si tu Gusti umor de Genul asta, nu vroiam sa te fac un Incult ca toti ceilalti. si Monty Python a facut mai multe Filme, Filmul pe care tu lai vazut este Life of Brian, si se Vorbea despre Iisus din cauza ca Filmul era adus o Critica la Adresa Religiei - Religia in General, nu doar Crestinismul. la parte cu Monty Python eu am dat doar un Exemplu, ce Exemplu de Umor pentru o Anumita Parte a Societatii mai trebuia sa dau???? South Park?!?!?!?!? ca mie imi place South Park si nu imi e Rusina sa o spun, asa cum nici tie nu iti este Rusine sa spui ca iti place Las Fierbinti.
  • qwerty qwerty
    credeam ca mizeria asta de serial s-a incheiat, dar se pare ca sunt in continuare destul de multi inculti care sa se amuze la glumele tampe ale lui brobonete.
  • Florin Florin
    mile : ori aceleasi prostii ori aceeasi prosti. :)) si sigur ^vedetele se vor prosti^ nu ^se vor prostii^. daca tot vorbesti de prosti macar arata ca nu esti unul dintre ei.
    de Ferma ramane de vazut. s-ar putea sa fie fara vot. :))
  • iulia1 iulia1
    mile.2005
    Aceleasi postari de fiecare data. Traiasca tovarasul Felix din Rahova !
  • Florin Florin
    e normal ca au scazut fata de prima editie, dar au scazut nesemnificativ. audientele sunt duble sau triple fata de concurenta. joia asta emisiunea a avut audienta mai mare decat joia precedenta. din Las fierbinti nu am vazut decat vreo doua episoade si mi s-au parut reusite. ca tie nu ti s-ar parut asa este ok. faptul ca tu ii faci inculti pe cei care gusta umorul lor e cu totul altceva. am vazut un film Monty Phyton ( cred ca din 1975) si la final am zis ok, poate nu e genul meu de umor, dar mi s-au parut curajosi avand in vedere ca se vorbea de Iisus.
  • criss criss
    "Ferma vedetelor" cred ca va fi tare
  • abdu rehab abdu rehab
    Florin, asa este, "Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici!!!!!" are niste Audiente Mari, dar au mai Scazut cumva inca de la Prima Editie, si poate este Posibil sa fie Comparate cu Masterchef si Vocea Romaniei, desi eu cred ca Comparatia asta este cam Exagerata, ca Normal Show-ul abia a Inceput. si macar a Inceput cu Dreptul (in sensul Audientei adica), si nu cu Stangul...

    dar tu te uiti cumva la Las Fierbinti???? ce Comedie sa fie acolo???? acolo unde vezi doar Tarani Prosti facand Scalambaieli pe Sticla precum Vacanta Mare???? si ca tot vorbesti de Stela si Arsinel, eu nu pot sa ii Sufar pe Astia, mai ales cu Reclamele lor de la "Farmacia Inimii Catena", si Inainte sa Intrebi, eu nu am vazut inca Sketch-urile cu ei ca Travestiti. poate este un pic de "Comedie" si "Satira" in Fierbinti, dar eu am vazut doar cateva Scene, si nu prea am Crezut ca e ceva de ras pe acolo. poate am eu Sensul Umorului Diferit de altii cumva????

    oare ai auzit de Grupul de Comedie Monty Python si Sketch-ul lor Faimos cu "Dead Parrot"???? sa iti aflu parerea despre asta, sa aflu daca crezi ca este Amuzant.

    Link: https://www.youtube.com/watch?v=npjOSLCR2hE
  • Florin Florin
    s-a confirmat pe pagina de facebook a emisiunii. Ferma vedetelor incepe pe 9 martie la 20:30.
  • Florin Florin
    Sunt celebru are audiente de peste 2 milioane in fiecare seara. Astea sunt cifre comparabile cu Vocea sau Masterchef care erau difuzate o data sau de doua ori pe saptamana. serialul Las fierbinti nu este pentru inculti. este pentru oameni care inteleg comedia si satira intr-un mod mai evoluat care nu ii include pe Stela si pe Arsinel in travesti.
  • Florin Florin
    am ghicit. :)) am spus asta la articolul cu Ferma vedetelor. e clar acum ca Ferma vedetelor va fi si de luni pana joi la 20:30. Probabil luni si marti va fi Vine cheful.
  • abdu rehab abdu rehab
    Serialul Pentru Inculti, Las Fierbinti, din pacate, va continua pentru ca Reality-Show-ul "Sunt Celebru, Scoate-ma de Aici!!!!!!" are Audiente prea mici, si pentru celalalt Reality-Show, "The Farm", nu a Inceput inca. deci la Primavara, pe ProTV, iarasi il vom vedea pe Bobita pe Sticla. sa Terminat cu vremurile cand pe ProTV in Prime-Time se Difuza mereu doar Filme cu Schwarzenegger, Stallone, si Van Damme. acum ProTV se axeaza doar pe Reality-Show-uri si pe Seriale Propriu Facute, ca sa Tina Pasul cu Timpul si Cererile Clientilor - aceiasi Clienti care au vazut si Vacanta Mare. si dupa ce Las Fierbinti se va Termina, Reluarile se vor da pe ProCinema, unde sau dat si Reluari din Happy Hour, La Bloc, si Teo.

Trimite un comentariu

sus