Skip to main content

Restructurări la departamentul programe din Pro TV: pleacă directorul de programe Acasă TV şi peste zece oameni

 
Vanessa cernea gandul
Vanessa cernea gandul

Departamentul de programe al companiei Pro TV SA a fost restructurat şi peste 10 oameni au fost vizaţi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Ca urmare a restructurării, pleacă din companie Vanessa Cernea, cea care coordona programele postului Acasă TV, unul dintre primii angajaţi ai staţiei şi cea care a fost mai mulţi ani director executiv al televiziunii.

Din informaţiile Paginademedia.ro, au fost restructuraţi oameni din departamentul programming de la Acasă TV, MTV, Sport.ro şi Pro TV Internaţional.

Vanessa Cernea, carte de vizită, via Gândul.info:

Absolventă de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Vanessa Cernea a venit la Pro TV când era studentâ, în 1996, în practică la Ştirile Pro TV.

A fost apoi redactor la "Ora 7, Bună dimineaţa", matinalul difuzat de Pro TV.

În 1998, a fost printre primii angajaţi ai postului Acasă TV.

În 2008, odată cu avansarea Ruxandrei Ion în structura CME, Vanessa Cernea - atunci director de programe - devine şefa televiziunii. După restructurările de anul trecut, a trecut la coordonarea programelor staţiei.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    CME a esuat sub Ron Lauder si managementul lui Sirbu. A fost nevoie de maririd e capital, iesire din actionariat samd. Istoria ProTV a fost frumoasa ca un spot care ia 10 premii de creatie dar nu vinde produsul. O companie comerciala nu se evaluaza pe criterii afective. Iar oameni care stau de 20 de ani intr-o organizatie poate nu mai au energia de a o redefini sau pir si simplu stau acolo pentru ca sunt prea mediocri sau prea scumpi fata de piata pentru a fi luati de altii.
  • clara clara
    Daca Silviu Calangiu, marele producator mort la nastere, cel care a ingropat toate emisiunile de pe Acasa Tv e inca in trust e grav. Lituanianul chiar nu vede!
  • Baumann Baumann
    Conceptul de performanţă a companiei este des întrebuinţat în literatură, dar este însă rar definit.

    Managerii sunt interesaţi de
    performanţa globală a companiei , investitorii
    (actuali si potenţiali) vor percepe performanţa
    prin prisma rentabilităţii investiţiei, salariaţii vor manifesta interes faţă de stabilitatea inteprinderii. Deci despre ce vorbim?
  • Baumann Baumann
    Da , corect . CEO PROTV este Alexander.
    Mainusch este CEO CME direct implicat în schimbările din PROTV.
  • cucu din crang cucu din crang
    Se pare ca o anumita parte a comenturilor sunt din interior. Unspe pasi,....
  • Alex Alex
    Sunt curios cat rezista Mona Segall la a1.. ca este platita regeste.. si nu face mai nimic
  • chira mihai chira mihai
    asi dori sa spun in legatura cu acasa ca atunci cand pleaca oameni de la pro in loc vin apropiati de co ceo cme nu cred ca renuta la vreun post din grup pentru ca asta inseamna bani mai putini din pub si in special cablisti
    in anuntul rezulatatelor pe 2014 sa spus ca exista UN AUDIT IN CUR, SA DAT UN COMUNICAT LA SFARSITUL ANLUI IN LEGATURA CU CANALELE PRO REMIS CHIAR DE PAGINA DE MEDIA
  • Florin Florin
    Iulian: acum stim ca paginademedia se citeste sau concedierile astea au un efect. Dupa luni de zile, azi au modificat reclamele si isi promoveaza seriale care sunt pe post si pe site. Nu am un print ca nu ma asteptam sa le modifice dupa atatea luni.
  • elly elly
    va rog sa imi spuneti si mie daca pana la urma se va inchide acasa tv sau nu
  • Expertul, Expertul,
    @Baumann, A fost nevoie de curatenie in Pro, dupa Sarbu! Profitul operational a crescut de 15 ori in 2014 http://www.paginademedia.ro/2015/03/bilant-financiar-pro-tv-profitul-operational-a-crescut-de-15-ori-in-2014-fata-de-2013/ Se pare ca s-a cam furat in Pro pana la numirea lui Cesnavicius!
  • Florin Florin
    nu mile. pentru ca e slaba. cine vrea emisiuni din astea slabe merge la prima tv sau antena 1. formatul e bun, dar nu au gasit restaurantele potrivite. Victor Melian nu e rau, dar nici prea multa carisma nu are, iar montajul e praf. Desi se vrea emisiune culinara, in prima editie nici macar nu ti-a aratat cum cheful gusta din mancare. Lumea vrea sare si piper, dar unde e felul principal? Dar nu imi spune ca iti placea o emisiune de la Pro. Se poate asa ceva? :))
  • iulia1 iulia1
    Nu ma insel. Stiu ce zic. Am niste "antene" prin trust si pe langa vanzarea posturilor Acasa Tv si Gold (care vor fi vandute la pachet), MTV-ul se va intoarce la Viacom (pe 1 ianuarie 2016). NU se stie inca soarta Sport.ro si ProTVInternational. Totusi au achizitionat dreputile pt UCL si Europa League (optiunea FTA). Acum CME-ul se concentreaza pe vanzarea activitatilor nonmedia din Romania. Sarbu, cu toate ca ar avea drept de preentiune asupra compaiilor MediaProEntertaiment, si-a manifestat dorinta de a pelua doar cele 2cinematigrafe, MediaProPictures si MediaVision.
  • Iulian Iulian
    Cred ca tu vezi in loc de Maruta sau Romanii au Talent noile seriale de pe Acasa :)
    Arata un print(poza) in care Acasa face reclama pe site, ei nu fac la TV, dapai pe site, unde nu au voie sa scrie o stire fara acordul CEO ProTV
  • iulia1 iulia1
    mile ce se intampla cu emisiunea I Can Do That ? nici un ep nu a intrat pe post.
  • mile mile
    pt ca nu e circ de aceea nu gusta

Trimite un comentariu

sus