Skip to main content

PoveȘtirile Adevărate și realizatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan au fost restructurați

 
PoveȘtirile Adevărate și realizatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan au fost restructurați
Dan-Cruceru

Dan-Cruceru

Publicitate

Întregul departament care se ocupă de Poveștiri Adevărate și de Poveștirile de Noapte, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru și Ioana Moldovan, a fost astăzi restructurat.

Emisiunea Poveștiri adevarate era difuzată de luni pana sâmbătă, de la ora 16:30 și prezentată de Dan Cruceru și Ioana Moldovan. Echipa care se ocupa de emisiune era formată din 30 de persoane.

Din informațiile paginademedia.ro, echipa va mai realiza emisiunea de astăzi.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Domnul Sarbu nu mai conduce Trustul Pro de aproape un an.De aceea se "{produc" aceste evenimente.Acum apar toti incultii si fac emisiuni.Ma refer la fam.Mihai Petre.Chiar si la Andra.
 • Acest sac de ca-at a distrus tot si acum chipurile viseaza la un post de producator!mai trezireaaaaaaaaaaaaaa Calangiu nu e bun de nimic! Poate doar la jocurile pe calculator
 • din pacate acest specimen numit Calangiu a cazut tot in picioare ca are spate, dar nu stiu pentru cat timp.Lituanianule trezirea acest specimen nu are ce cauta in ograda ta...pe tot ce pune mana distruge. RUSINE CALANGIULE!
 • Ai mare dreptate! Calangiu a distrus si o parte din Reteaua Stirilor Pro tv atunci cand a lucrat ca sef la corespondenti. S-a remarcat facand isterii de neegalat in fata sefei supreme, crezand ca asa sporeste numarul si calitatea stirilor, urland la reporterii si producatorii locali. A venit ziua dreptatii....
 • regret sa spun ca in ultima perioada aceasta emisiune era o voma si nu din cauza oamenilor care apareau pe sticla ci din cauza producatorului general Silviu Calangiu, un pusti de 32 de ani care a ajuns peste noapte din reporter de noapte PRODUCATOR GENERAL ACASA...fara un gram de experienta. Pacat ca nenea Sarbu a dat jucaria pe mana unor oameni incompetenti.
 • Nu vor fi.
  Au fost!

  Pana la ce vedeti la teve mai sunt oameni in echipa care munceau sa plateasca credite ipotecare.
  Mame singure, oamenii care erau singurii intretinatori ai unor familii, oameni care abia s-au casatorit si sunt la inceput de drum si oameni care mai aveau 2-3 ani pana la pensionare.
  Trist!
  Trist rau!
 • Chioar toata echipa va pleca ? Povestirle de Noapte raman ? Cabral, Ioana Maria Moldovan, Irina Fodor raman sau vor fi pusi si ei pe liber ?
 • se pare ca-s probleme mari la pro tv , aceste scurgeri de informatii din "bucataria" pro tv va afecta operatiunile si pe viitor,

Trimite un comentariu