Skip to main content

PoveŞtirile Adevărate şi realizatorii Dan Cruceru şi Ioana Moldovan au fost restructuraţi

 
Dan-Cruceru
Dan-Cruceru

Dan-Cruceru

Publicitate

Întregul departament care se ocupă de Poveştiri Adevărate şi de Poveştirile de Noapte, în frunte cu realizatorul Dan Cruceru şi Ioana Moldovan, a fost astăzi restructurat.

Emisiunea Poveştiri adevarate era difuzată de luni pana sâmbătă, de la ora 16:30 şi prezentată de Dan Cruceru şi Ioana Moldovan. Echipa care se ocupa de emisiune era formată din 30 de persoane.

Din informaţiile paginademedia.ro, echipa va mai realiza emisiunea de astăzi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Domnul Sarbu nu mai conduce Trustul Pro de aproape un an.De aceea se "{produc" aceste evenimente.Acum apar toti incultii si fac emisiuni.Ma refer la fam.Mihai Petre.Chiar si la Andra.
 • Acest sac de ca-at a distrus tot si acum chipurile viseaza la un post de producator!mai trezireaaaaaaaaaaaaaa Calangiu nu e bun de nimic! Poate doar la jocurile pe calculator
 • din pacate acest specimen numit Calangiu a cazut tot in picioare ca are spate, dar nu stiu pentru cat timp.Lituanianule trezirea acest specimen nu are ce cauta in ograda ta...pe tot ce pune mana distruge. RUSINE CALANGIULE!
 • Ai mare dreptate! Calangiu a distrus si o parte din Reteaua Stirilor Pro tv atunci cand a lucrat ca sef la corespondenti. S-a remarcat facand isterii de neegalat in fata sefei supreme, crezand ca asa sporeste numarul si calitatea stirilor, urland la reporterii si producatorii locali. A venit ziua dreptatii....
 • oameni buni condusi de un om de nimic.sper sa plece marele producator
 • regret sa spun ca in ultima perioada aceasta emisiune era o voma si nu din cauza oamenilor care apareau pe sticla ci din cauza producatorului general Silviu Calangiu, un pusti de 32 de ani care a ajuns peste noapte din reporter de noapte PRODUCATOR GENERAL ACASA...fara un gram de experienta. Pacat ca nenea Sarbu a dat jucaria pe mana unor oameni incompetenti.
 • Urat ce se intampla ! Mie imi pare rau de Ioana si Cabral...ei erau imaginea povestirilor!
 • Nu vor fi.
  Au fost!

  Pana la ce vedeti la teve mai sunt oameni in echipa care munceau sa plateasca credite ipotecare.
  Mame singure, oamenii care erau singurii intretinatori ai unor familii, oameni care abia s-au casatorit si sunt la inceput de drum si oameni care mai aveau 2-3 ani pana la pensionare.
  Trist!
  Trist rau!
 • Chioar toata echipa va pleca ? Povestirle de Noapte raman ? Cabral, Ioana Maria Moldovan, Irina Fodor raman sau vor fi pusi si ei pe liber ?
 • se pare ca-s probleme mari la pro tv , aceste scurgeri de informatii din "bucataria" pro tv va afecta operatiunile si pe viitor,

Trimite un comentariu

sus