Skip to main content

Românii au talent, reclamaţii la CNA pentru atitudinea Mihaelei Rădulescu

 
Miheala Radulescu_foto Romania TV
Miheala Radulescu_foto Romania TV

Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit, din informaţiile paginademedia.ro, opt reclamaţii de la telespectatori după prima ediţie a show-ului Românii au talent. Motivul? Atitudinea Mihaelei Rădulescu, jurat în cadrul show-ului.

Publicitate

Reclamanţii au semnalat atât reacţia acesteia când a sfătuit o tânără de 14 ani să slăbească cinci kilograme, cât şi mişcările lascive ale acesteia prin făină, după momentul de dans al unei concurente din Kazahstan.

Prestaţia Mihaelei Rădulescu la Românii au talent a fost extrem de discutată pe reţelele de socializare, părerile împărţindu-se în pro şi contra. Cel mai controversat moment a fost cel în care Mihaela Rădulescu i-a spus unei fete de 14 ani, după un moment de gimnastică, să slăbească cinci kilograme până la următoarea etapă.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus jurata de la Românii au talent fetiţei de 14 ani.

Ce audienţe a avut emisiunea Românii au talent de vineri, aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Românii au talent, reclamații la CNA pentru atitudinea Mihaelei
    […] Național al Audiovizualului a primit, din informațiile paginademedia.ro, opt reclamații de la telespectatori după prima ediție a show-ului Românii au talent. Motivul? […]

Trimite un comentariu

sus