Skip to main content

Lecţii de viaţă, mutat din grilă de Pro TV după doar două ediţii

 
lectii de viata
lectii de viata

UPDATE. Oficialii Pro TV au confirmat pentru paginademedia.ro că emisiunea nu va ai fi mâine în grilă, fără a da alte detalii. Pe de altă parte, pe portalul Port.ro, La Măruţă va reveni de mâine pe tronsonul său 17.30 - 19.00, în timp ce Lecţii de viaţă a fost mutat pe tronsonul 16.00 - 17.00.

Publicitate

Emisiunea Pro TV "Lectii de viata", care a inregistrat audiente mult sub asteptari in primele doua editii, de luni si marti, tragand in jos si audienta Stirilor de la ora 19.00, va fi mutata din intervalul orar 18-19.00, potrivit informatiilor HotNews.ro.

Reamintim că emisiunea Lecţii de viaţă, un fake reality, a avut un start slab în audienţe, ajungând să afecteze şi ratingul Ştirilor Pro TV.

A doua ediţie Lecţii de viaţă a fost urmărită de 670.000 de români din întreaga ţară în fiecare minut, cu 100.000 sub ediţia de luni. Pro TV a fost pe locul doi, mult în urma Antenei 1, care avea cu Acces Direct o audienţă dublă: peste 1,3 milioane de români.

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina Alina
    Ce inseamna noul Pro TV: la sefia programelor, Ana Maria Bazga si Melanie Triebel, prima isi aduce apropiatii ( Zucherro-visuri la cheie si Media Factory- masterchef), isi ia comisionul de rigoare de la acestia si-l imparte cu Melanie. Constantin- firma adusa mai de sus, caci si capii au nevoie de comisioane , nu? La Constantin, echipa de toata jena. Oameni adusi de la o firma de productie, paprika, firma unde totul era si este in continuare la stadiul de amatorism in tv.la Africa, sefi pusi tot de la Paprika, care de buni ce au fost, le spuneau operatorilor sa filmeze funny si horror (?!?!) (vorbim de o tantica ce a facut toata viata ei Schimb de mame pt Prima).producatori de teren praf, de montaj..si mai praf.dupa prima saptamana s-au trimis cei de la Vocea Romaniei sa mai repare cate ceva. La ferma, aceeasi poveste, sefa emisiunii praf, habar nu are cu ce se mananca televiziunea. Si care se poarta execrabil cu echipa.Media Factory- la fel. A fost un sezon copy paste masterchef sua si australia. Copy paste inclusiv la replicile chefilor, nu maivorbim de probe sau de scenariu. Au avut noroc cu oameniivechi din pro, care au dus greul . cu operatori, cu sefa redactiei, cu directorul de imagine , care a facut si celelalte sezoane.altfel... cred ca se scotea si proiectul asta, ca si africa si ferma, la fel de repede de pe post. Asadar, holurile pro ului s-au umplut de niste oameni care nu au habar de nimic din acest domeniu.Pacat de cei cativa care stiu meserie dar care sunt prea neinsemnati pt mai marii emisiunilor ca sa fie bagati in seama.sau de cei care sunt buni in domeniu dar care sunt ocoliti, deoarece e mai bine sa te simti destept intre prosti decat prost intre destepti, nu? In rest...stadiul catre care se indreapta cu viteza maxima pro ul este cel al filmarilor de nunti. La tara. Ca la oras se mai cere si profesionalism. Poate ar trebui sa se faca o curatenie generala prin ograda si sa se aduca niste oameni care stiu ce fac.si cum sa faca. Si cu ceva background in spate. poate ar trebui sa se renunte la amatori si sa se lucreze cu profesionisti.Singurii care sunt ok sunt oamenii vechi ai pro tv ului. Care au scoala lui Sarbu.. In rest...no comment...
  • Alina Alina
    Operatorii de la Masterchef au fost cei ramasi in Pro, care n-au plecat cu Segall. Noroc ca ei stiau ce au de facut, ca altfel era totul varza totala.a aratat mai bine pt ca s-a dat copy paste la Masterchef sus si australia. La probe, la replici.. la absolut tot. Scenaristii au fost platiti ca sa traduca din engleza in romana de acolo. Idei Media Factory? 0 ( zero). Marius Toader bun? Ahahahaha , ce gluma buna. Nimeni nu stia de capul lui. Masterchef a mers din inertie , tinand cont ca Senchiu si Toader au plecat in vacanta in timpul filmarilor. In conditiile in care, din cate stiu, s-a filmat zilnic, timp de 2 luni, la la 8-9 dimineata la 1-2 noaptea. Cu doar 4-5 zile libere in cele 2 luni, pt echipa care ducea greul. Cinste lor ca au rezistat atat. Si noroc ca au fost oameni din Pro. Iar oamenii de la montaj, cei adusi de Media Factory, au fost fara niciun fel de experienta la asa ceva. Noroc inca o data ca i-au salvat cei vechi din Pro. Ei nu au fost decat niste aroganti care se considerau centrul universului si care se plimbau de colo colo nefacand nimic...
  • Baumann Baumann
    Ai idee cât costă un episod?
  • Vicentiu Vicentiu
    Test grilă:

    Câți din experții media de mai sus lucrează la ProTV?

    a. Toți
    b. Toți sunt aceeași persoană
    c. Toți lucrau dar au fost dați afară
  • Alina Alina
    Oamenii de la Constantin sunt cei care faceau Schimb de mame pt Prima tv. Deci ce asteptari poti avea?!
  • Alina Alina
    Ce inseamna noul Pro TV: la sefia programelor, Ana Maria Bazga si Melanie Triebel, prima isi aduce apropiatii ( Zucherro-visuri la cheie si Media Factory- masterchef), isi ia comisionul de rigoare de la acestia si-l imparte cu Melanie. Constantin- firma adusa mai de sus, caci si capii au nevoie de comisioane , nu? La Constantin, echipa de toata jena. Oameni adusi de la o firma de productie, paprika, firma unde totul era si este in continuare la stadiul de amatorism in tv.la Africa, sefi pusi tot de la Paprika, care de buni ce au fost, dupa prima saptamana s-au trimis cei de la Vocea Romaniei sa mai repare cate ceva. La ferma, aceeasi poveste, sefa emisiunii praf, habar nu are cu ce se mananca televiziunea. Media Factory- la fel. A fost un sezon copy paste masterchef sua si australia. Copy paste inclusiv la replicile chefilor, nu maivorbim de probe sau de scenariu. Asadar, holurile pro ului s-au umplut de niste oameni care nu au habar de nimic din acest domeniu.Pacat de cei cativa care stiu meserie dar care sunt prea neinsemnati pt mai marii emisiunilorca sa fie bagati in seama. In rest...stadiul catre care se indreapta cuviteza maxima pro ul este cel al filmarilor de nunti. La tara. Ca la oras se mai cere si profesionalism. Poate ar trebui sa se faca o curatenie generala prin ograda si sa se aduca niste oameni care stiu ce fac.si cum sa faca. Singurii care sunt ok sunt operatorii vechi ai pro tv ului. In rest...no comment...
  • radu radu
    Cris, din fosta echipa de la Masterchef a Monei Segal nu a mai ramas aproape nimeni. Ea a plecat la Antena 1 cu toata echipa editoriala, cu toti operatorii, montajul. Au ramas oamenii de pe car, cei care lucreaza la toate productiile postului. Pro Tv era intr-o situatie disperata, iar cei de la Media Factory au avut curajul sa preia emisiunea in conditiile astea. Si, daca iti amintesti, putini le dadeau sanse de reusita. Toader si Senchiu au schimbat fata emisiunii venind cu o alta abordare decat cea a Monei Segal, au facut castingul pentru noii chefi, au facut echipa editoriala de la zero, echipa de montaj. Nimeni nu mai lucrase la vechiul Masterchef. Probele au fost mai bune, imaginea emisiunii a aratat mai bine si montajul nu suporta comparatie cu ce era inainte.
  • Florin Florin
    sunt 40 de episoade filmate. cel putin astea vor fi difuzate, chiar daca la alta ora.
  • cris cris
    @covaci, in mare parte acest sezon a mers datorita vechilor oameni, ca aia stiau cum sta treaba, daca nu erau ei emisiunea nu arata asa bine. Media factory au completat cu cateva idei si ceva montaj mai bun ca Toader se pricepe si totul a mers bine
  • hanscastorp hanscastorp
    E aproape hilar. Asa-i fara Adrian.
  • Gheorghe Adrian Gheorghe Adrian
    Cesnavicius si gasca lui de manageri...
  • covaci covaci
    Ultimul sezon Masterchef (dupa mine, cel mai bun dintre toate sezoanele) a fost produs de Media Factory (Monica Senchiu si Marius Toader), desigur in coproductie cu Pro TV. Ar fi o gafa imensa sa dea Mastarchef pe mana Constantin. Dar nu te mai miri de nimic in ziua de azi la Pro TV.
  • Adrian Adrian
    De observat aparitia Adrianei Titieni in episodul 3. Oare cine ar mai fi fost pe lista Constantin pentru a incerca sa aduca public acestui rateu de productie?
  • Expertul, Expertul,
    @criss, Constantin entertainment produce Master Chef Bulgaria, pentru BTV, post detinutt de CME. Sa speram ca cei de la constantin vor pleca din Romania,iar Master Chef va fi produs de echipa ProTV.
  • Expertul, Expertul,
    Stella Litou trebuie urgent concediata! nu intelege televiziunea din Romania, se crede in Bulgaria sau Grecia. Cei de la constantin entertainment sunt fffoarte slabi, nu cred ca mai are cineva curaj sa lucreze cu ei, dupa aceste performante negative!

Trimite un comentariu

sus