Skip to main content

Visuri la cheie va avea un sezon nou în toamnă. Încep filmările

 
Echipa Visuri la Cheie
Echipa Visuri la Cheie

Încep filmările la cel de-al doilea sezon ”Visuri la cheie”, de pe PRO TV, emisiunea care îşi propune să amenajeze casele unor familii cu probleme financiare. Gazda emisiunii rămâne actorul Dragoş Bucur.

Publicitate

Anunţul a fost făcut de Adela Pârvu, membră a echipei emisiunii, pe blogul ei.

Adela Pârvu spune că, în sezonul acesta, pe lângă amenajarea casei, echipa ”Visuri la cheie” se va ocupa şi de spaţiile apropiate, precum grădina. Arhitectul peisagist român, Dragoş Isăcescu s-a oferit voluntar pentru a ajuta cu amenajarea grădinii. De asemenea, el a găsit firme care să doneze rulouri de gazon, plante, arbori şi arbuşti, dar şi mici construcţii din lemn pentru grădină.

Sponsorii emisiunii rămân Dedeman, Mobila Casa Rusu şi eMag.

Primul sezon a fost difuzat în toamna anului trecut şi a avut şapte ediţii.

Visuri la cheie a avut prima ediţie pe 29 octombrie, anul trecut. Media de audienţă a debutului, într-o zi de miercuri: peste două milioane de telespectatori pe minut, dintre care peste un milion de la oraşe şi 700.000 de telespectatori din segmentul comercial 18-49 de ani.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bondoc Florica Luminita Bondoc Florica Luminita
    Sunteti minunati Dumnezeu osa va rasplateasca pentru toate bucuriile oferite oamenilor sarmani,asteptam cu drag sezonul trei.
  • plesa plesa
    D-nul Dragos am trimis si eu un mesaj si credeam ca va rasari si pe strada mea soarele .Dar m-am inselat cei saraci ca mine n-au dreptul sa viseze.Am primit prea multe lovituri in viata si e prea mult pt mine sa-mi doresc sa am si eu un pat mai bun si cat de cat putin mai bine de cat am poate cine stie in viitorul apropia t Dar cu toate ca nu ma numar printre cei norocosi sunt impresionata cat bine ati facut intr-un timp atat de scurt Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit
  • geo geo
    V-a cam dat clasa Nea Marin, de ceva vreme.
    Asta pentru ca v-au prins decoperiti, dupa cele doua megashowuri care v-au irosit resursele. Nu ati avut nimic ca sa acoperiti esecurile lui Constantin...
    Acum sper sa filmati mai multe episoade...

Trimite un comentariu

sus