Skip to main content

Ploaie de sesizări la CNA legate de WowBiz. 150 de reclamaţii pentru promovarea triunghiului amoros mamă - fiică - Leo de la Strehaia

 
Kanal 8
Kanal 8

Emisiunea WowBiz, în vizorul CNA. Forul audiovizual are mâine pe ordinea de zi mai multe ediţii ale emisiunii WowBiz, care au atras un total de 150 de reclamaţii. Cele mai multe sesizări au fost legate de telenovela vieţii lui Leo, prezentată episod cu episod la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Publicitate

 WowBiz a prezentat în serial un triunghi amoros mamă-fiică-Leo din Strehaia. Derapajul a fost semnalat de paginademedia.ro, AICI. Din „serial” nu lipsesc imagini cu tinerele îmbrăcate sumar, ambele în braţele “indecisului”, un vocabular pe măsură, dansuri pe ritmuri de manele, bipurile de rigoare şi personaje foarte “combative” verbal. Bălăcăreală.

Paginademedia.ro a scris detaliat despre ce s-a întâmplat în ediţia din 15 iunie, aici. Până atunci, "serialul" atrăsese 20 de reclamaţii.Din informaţiile paginademedia.ro, cele mai multe sesizări au fost pentru emisiunile din 15 şi 16 iunie, când au fost făcute 30, respectiv, 73 de reclamaţii.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Și unde e ploaia? 150 de reclamații dintr-un număr de 1.000.000 de telespectatori mi se pare mai degrabă că e o stropitoare, nici măcar o ploaie de vară. 0,01% doar s-au oripilat, restul deci "s-au veselit".
    Sincer, dacă nu vedeam articolul la voi, habar nu aveam de acest scandal, pentru simplul motiv că NU MĂ UIT LA WOW BIZ!!!
  • Andrei Radulescu Andrei Radulescu
    Dansuri pe ritmuri de manele?!?! Nuuuu! Asa ceva?! Exorcizati-i!

Trimite un comentariu

sus