Skip to main content

DERAPAJ. O nouă limită a “subproducţiilor” TV: WowBiz prezintă în serial un triunghi amoros mamă-fiică-Leo din Strehaia. Câţi români au sesizat CNA

 
Kanal 7
Kanal 7

GALERIE FOTO. Goana după fiecare punct de rating, “în oftica la duşmani”, după cum cânta aseară un manelist, împinge limita subproducţiilor TV tabloide din ce în ce mai jos. Încă se poate. Autor: WowBiz.

Publicitate

Emisiunea de pe Kanal D prezintă în serial un aşa zis triunghi amoros, în care ar fi prins Leo din Strehaia: nu se poate decide între două femei, prezentate în show ca fiind mamă şi fiică.

Din “serial” nu lipsesc imagini cu tinerele îmbrăcate sumar, ambele în braţele “indecisului”, un vocabular pe măsură, dansuri pe ritmuri de manele, bipurile de rigoare şi personaje foarte “combative” verbal. Bălăcăreală.

URMEAZĂ Scene de mahala”. Exact aşa a titrat şi Kanal D pe burtieră, dar a difuzat imaginile pe post. Un alt text atenţiona că urmează “un cocalar”.

Curiozitatea majoră a lui Mădălin Ionescu şi a Adelinei Pestriţu, aducătoare de rating: cu cine rămâne Leo, cu mama - “singura care am mare încredere în ea” sau cu fiica? Dacă alege mama, ce face cu fata?

Leo a lămurit frământările celor doi prezentatori, asezonând cu bipuri: “Separat le-am avut”, dar “le vreau pe amândouă odată, să văd ce ştie să facă”.

Pentru completarea scenei, mama lui Leo a fost introdusă în scenariu pentru o notă conflituală. “Soacra” către “Dana Criminala”: “vai de capul tău care l-ai legat cu platband”. Dar ploaia verbală către “criminală” a avut şi momente mai greu de reprodus, cu referiri la un trecut mai puţin ortodox al acesteia.

Şi un moment de romantism a la Strehaia: în Doamna şi vagabondul, cei doi împărţeau spaghetti. În varianta de la WowBiz, buzele lui Leo şi ale “criminalei” s-au unit romantic împărţind o bucată de …peşte.

„Serialul” de pe Kanal D a intrat în atenţia CNA. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, forul a primit deja 20 de sesizări legate de promovarea subiectului în mai multe ediţii ale emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu. Programul de la Kanal D a intrat deja în monitorizare, dar forul care reglementează audiovizualul este în vacanţă.

UPDATE. Postul Kanal D a anunţat printr-un comunicat de presă că emisiunea WowBiz a fost lider de audienţă în ultimele şapte săptămâni, pe intervalul de difuzare 22.30 - 00.30, în zilele luni - joi.  În perioada amintită emisiunea prezentată de Mădălin Ionescu a avut la nivel naţional 937.000 de privitori. A fost peste Pro TV (care avea 784.000), iar Antena 1 pe trei (687.000). Pe publicul comercial, Kanal D a avut, în perioada amintită, o medie de 209.000 de persoane, fiind pe locul al doilea după Pro TV.

GALERIE FOTO din emisiunea de aseară:

  • Kanal 9
  • Kanal 8
  • Kanal 7
  • Kanal 6
  • Kanal 5
  • Kanal 4
  • Kanal 3
  • Kanal 2
  • Kanal 1
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Kant e mandru de voi!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Scrie chiar in text ca au fost 20 de sesizari. Iata paragraful: „Serialul” de pe Kanal D a intrat în atenția CNA. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, forul a primit deja 20 de sesizări legate de promovarea subiectului în mai multe ediții ale emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/07/derapaj-o-noua-limita-a-subproductiilor-tv-wowbiz-prezinta-in-serial-un-triunghi-amoros-mama-fiica-leo-din-strehaia-cati-romani-au-sesizat-cna/#sthash.TQGFvTaT.dpuf
  • Mara Mara
    ...in concluzie: cati romani au sesizat CNA?????? Din articol inteleg cati au urmarit circul de la Kanal D, dar nu cati au sesizat CNA. Asa ca, titlul nu prea se justifica!!!!
  • Gogu Gogu
    De unde reiese ca turcii mint cu nerusinare. Nici vorba de locul unu sau doi. Dar prosti care ii cred sint o droaie.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    alin audientele lunii iunie divertisment aici : http://www.paginademedia.ro/tip_audienta/audienta-medie/?an=2015&luna=6
  • geo geo
    Este un spectacol penibil...ca să nu zic grețos...ce se întîmplă seară de seară în această emisiune de ”divertisment”. Și ăștia nu sunt primii...că au mai fost vreo două ”telenovele” în sezonul acesta + apariții dese și scandaloase ale lui Guță cu amantele și alții...
  • Kultur Kultur
    De câteva emisiuni încoace se dezbate acelasi subiect meltenesc pe Kanal d. Structura e aceeasi in fiecare seara: Începe emisiunea cu o manea care durează in jur de un sfert de ora in care se aduc osanale emisiunii intr-un stil tipic nuntilor de camatari. Urmează o discutie in stil mahala intre invitati la care ia parte si invitata permanenta din fiecare seara, Loredana Chivu. In timpul discutiei prezentatorii Pestritu si Ionescu par ca dispar complet din peisaj lăsând emisiunea in plata invitatilor. Discutia de mahala durează un sfert de ora dupa care se încinge o noua petrecere tiganeasca ce durează un sfert de ora. In timpul petrecerii toti dusmanii din discutie devin brusc prieteni si arunca cu bani pe sus. Dupa aia se întorc la scandal. Dupa 15 minute iar manea si tot asa. Asta e structura din fiecare seara a emisiunii. Taraf TV 2 MANCATI-AS!!
  • Alin Radulescu Alin Radulescu
    Miroase de la o posta COMANDA! In alta ordine de idei, de ce nu prezinti audientele emisiunilor de divertisment pe luna iunie? E prima oara cand asistam (noi, fidelii acestui site) la o asa intarziere! Tz, tz, tz!

Trimite un comentariu

sus