Skip to main content

Chefi de nunţi. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, integraţi în emisiunea Poftiţi de va iubiţi, produsă de Mona Segall. Când va debuta programul

 
hells kitchen (3)
hells kitchen (3)

Foştii Masterchefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au fost cooptaţi în emisiunea pe care producătoarea Mona Segall o pregăteşte pentru această toamnă la Antena 1, Poftiţi de vă iubiţi. Producţia este o extensie a emisiunii Poftiţi pe la noi, cu Nea Marin în rol gazdă.

Publicitate

Emisiunea, în care Nea Marin va organiza, alături de vedete, nunţi pentru „cupluri care trăiesc o iubire ca în filme”, va debuta la Antena 1 în 14 septembrie şi va fi difuzată săptămânal, în zilele de luni şi marţi. Iar cei trei chefi, care în ultimele două sezoane au realizat Hell's Kitchen, vor crea acum meniurile pentru nuntă.

  • Cătălin Scărlătescu: „Bucătarul care va găti la nuntă este cheia succesului. O masă nereuşită va strica întreg evenimentul. Felurile de mâncare trebuie să fie proaspete şi lucrate cât mai aproape de ora evenimentului".
  • Florin Dumitrescu: „Prima mea nuntă în calitate de chef este poate cea mai interesantă, pentru că am gătit cot la cot cu bucătarii. A fost foarte emoţionant pentru mine să gătesc pentru prima oară pentru un astfel de eveniment şi am interacţionat foarte mult cu nuntaşii. E foarte important să vorbiţi cu bucătarul mereu, ca să fiţi siguri că ceea ce vreţi se respectă. Este solicitant să găteşti pentru o nuntă, ami ales că montajul farfuriilor trebuie făcut rapid, farfuriile trebuie să arate la fel, indiferent de numărul pe care îl ai de pregătit.”
  • Sorin Bontea: „Eu aş deschide masa cu o gustare mai consistentă ca prim fel. Apoi, aş recomanda peşte cu sos meunière, tradiţionalele sarmalele care, în opinia mea, nu pot lipsi din meniul unei nunţi, după care friptura. Eu unul nu agreez mixed grill-ul care se serveşte de obicei la nunţi, prefer friptura de vită. Obligatoriu, meniul se încheie cu tort."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Depechari :)))
  • dan dan
    ce-au fost si ce-au ajuns....cica "au fost integrati"...in absolut i-a integrat de mult mona
  • Miki_90 Miki_90
    Multumesc frumos pt audiente !
  • geo geo
    Moooaaa...ce spectacol se anunță...să vezi cum vor arunca nuntașii farfuriile cât colo...
  • marian marian
    Ai perfecta dreptate , trei mascarici au ajuns pote ii pune sa numere si bani la nunta cu ofticata si atotstiutoare demona , Bafta la audienta cit mai slaba nu tot ce zboara face audienta.
  • vaideei vaideei
    Nunțile vor fi cu dar? Dacă plicul nu-i destul de gros chef-ii vor tțipa la nuntași si-i vor trimite acasă?
    Poza este "de nu mă uita"! Bontea parcă este iritat întrepicioare și se răcorește sau mari degrabă face pp pe ținuta de cocalar a lui Scarlatescu. Toate acestea supravegheate de șuvița rrebelăa lui Dumitrescu....
  • Ciprian Ciprian
    Va rog mult postati audientele serialelor pe luna august
  • Expertul, Expertul,
    Cei trei tradatori au ajuns de tot rasul! De la cel mai tare cooking show din Romania, MasterChef, au ajuns sa faca figuratie in show-uri de doi lei!
  • Florin Florin
    ce e cu imaginea asta? :))

Trimite un comentariu

sus