Skip to main content

Pro TV, contraatac la lansarea X Factor de joi. A devansat cu o săptămână debutul Las Fierbinţi

 
Las Fierbinti Celentano
Las Fierbinti Celentano

MUTARE. Pro TV a decis să devanseze cu o săptămână lansarea serialului de comedie Las Fierbinţi. Astfel, în loc de 24 septembrie, serialul de comedie de la Pro TV va fi difuzat joi, 17 septembrie.

Publicitate

De ce această mutare? Decizia a fost luată la numai o zi după ce concurenţa, Antena 1, a anunţat că X Factor va debuta joi, 17 septembrie, în loc de vineri, aşa cum anunţase iniţial (detalii, AICI).

Iniţial, Pro TV programase pentru joi un film artistic: comedia cu Jim Carey, Dumnezeu pentru o zi.

Cel de-al cincilea sezon X Factor vine în porţie dublă: joi şi vineri, pe 17 şi 18 septembrie. În prima săptămână a noului sezon vor fi difuzate două ediţii X Factor, urmând ca de săptămâna viitoare emisiunea să fie difuzată doar vinerea de la 20.30. De menţionat că vineri va debuta show-ul Pro TV, Vocea României.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Bravo ProTV , plange Voiculescu cu lacrimi de crocodil :)))))))
  • Dan Dan
    soc soc! never in a million years! :))
  • marian marian
    Maf Andi pe noi nu ne plateste nimeni suntem fideli postului pe voi si pe mascariici de la TV MANIIA va platesc felix si cameluta , cei de la revista in fiecare saptamana fac propaganda LA.......NEI
  • dorin dorin
    SOC!SOC! X Factor va bate Las Fierbinti!!!!
  • Iche Iche
    Bine jucat. Atat am de spus. Andy, nu inteleg care e problema ta fata de Expertul, si eu sustin Pro de mic copil, nu e nevoie sa ma plateasca cineva.
  • andy andy
    Cu cat te platesc astia din Pro?Nu de alta,dar numai suma de bani poate fi justificarea pentru modul in care te manifesti pe aici :))))
  • Expertul, Expertul,
    Foarte buna miscarea ProTV! Daca ProTV nu reactiona antenistii aveau sanse mari sa lanseze cu mare succes kix factor. Sigur, cel mai tare serial din istoria televiziunii din Romania, va spulbera x factor! Aici aveti audientele de la ultima confruntare Las Fierbinti kix factor http://www.paginademedia.ro/2014/12/audiente-serialul-las-fierbinti-a-zdrobit-finala-x-factor-audienta-aproape-tripla-la-nivel-national-si-dubla-la-orase/
  • Iulian Iulian
    Jale pentru Antena 1:)))
  • Bounce2015 Bounce2015
    BRAVO PRO TV SI MULT SUCCES.
  • un om un om
    Copilarii ! In loc sa faca de asa maniera incat sa permita telespectatorilor sa isi vada emisiunile preferate pe ambele posturi, se bat ca niste infantili si ajung sa isi imparta o bucatica mica de tot, in loc sa ia singuri toata halca. Eu nu ma uit la Las Fierbinti, deci o sa fiu pe X factor, dar ideea asta de a ne sabota in loc de a ne concura e ridicola...
  • Florin Florin
    X Factor nu cred ca va fi foarte afectat. Poate nu va scoate cifre peste Protv, dar ar trebui sa aiba cifre mai bune decat vineri cand concureaza cu acelasi tip de emisiune pentru exact acelasi tip de public.
  • andy andy
    Daca astia de la Antena erau baieti destepti programau initial X factor pe 17,iar in seara premierei anuntau si al doilea episod pentru data de 18 :)

Trimite un comentariu

sus