Skip to main content

Programul Antena 3 pe online va fi pe bani. Taxă pentru vizionarea online a Antenei 3, de la 1 noiembrie

 
antena 3
antena 3

Antena 3 anunţă pe site-ul postului de televiziune o taxă pentru imaginile difuzate live pe net. Astfel, cei care vor să vizioneze postul de ştiri online vor trebui să plătească o taxă de 1 euro. „Am reuşit să ne susţinem singuri, în condiţiile în care distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit. Iată de ce ne vedem obligaţi ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live”, se arată în scrisoarea reprezentanţilor postului de ştiri adresată telespectatorilor.

Publicitate

„Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pietei”, au mai adăugat aceştia.

Scrisoarea integrală, în continuare:

Dragii noştri prieteni,

Suntem alături de voi de zece ani, timp îndeajuns pentru a ne cunoaşte bine, a ne susţine, a ne preţui reciproc. Relaţia pe care am stabilit-o este onorantă şi ne responsabilizează, motivîndu-ne să vă oferim un produs jurnalistic relevant.

Aprecierea voastră constantă ne-a dat puterea de a rezista intimidărilor, de a rosti adevăruri, de a păstra o poziţie critică, fermă faţă de guvern, indiferent de partidele politice aflate la putere. Graţie solidarităţii de care aţi dat dovadă, am realizat producţii care au intrat în Cartea Recordurilor, au fost multipremiate internaţional şi au reprezentat o voce împotriva nedreptăţilor, iar împreună cu voi am devenit cea mai importantă platformă de ştiri din România!

Toate aceste transmisii în direct din ţară şi străinătate, campanii, ştiri de zi cu zi au fost şi sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare şi focusare pe calitate. Am reuşit să ne susţinem singuri, în condiţiile în care distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit.

Iată de ce ne vedem obligaţi ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pietei.

În aces sens, am solicitat, acţionarilor şi managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi şi sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.

Avem nădejdea, dragi prieteni, că vom rămâne împreună, şi că acest abonament nu va împovăra sau dezechilibra bugetele voastre.

Vă mulţumim,
Echipa Antena 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Ivan Alexandru Ivan
    Fiecare are dreptul sa-si expuna parerile aici dar nimeni nu va da dreptul sa jigniti s-au sa fiti jigniti,,,,aici se vede civilizatia la poporul Roman,,,rusine sa va fie,,,,antena 3 este singurul post de televiziune care a avut curajul sa se ia la tranta cu sistemul creat de nenorocitul de Basescu Traian si sai divulge fara de legile savarsite timp de 10 ani si acum vine uni ca voi sa ne otraveasca ca cei de la antena 3 sunt asa cum ii faceti voi,,,,,inainte de a jigni pe cineva uitativa in oglinda si aruncati intai cu o piatra in capul vostru si pe urma in restul
  • Mihu Mihu
    A început să urle foamea în voi supuneti-va varanului ticalos
  • Mm Mm
    Corect,de aia comenteaza atatia stirea. :)
  • Cristian Cristian
    E foame de bani, baieti!
  • Iulian Iulian
    Stiri de calitate ofera Digi24.ro? Serios? Pai StirileProTV.ro ce naiba ofera?
    Daca Digi24.ro era un site de calitate, avea trafic pe site si era in top 10.
  • Dan Dan
    Este amuzant cum oamenii "de dreapta" se vaicaresc pentru un euro......
  • s0rin s0rin
    TWc
  • ștefan ștefan
    Marian sigur le mai dă și niște săpun să se spele.
  • LaBe1TV LaBe1TV
    Eu dau 1 leu pentru hAznaua3,parca asa se da la WC-urile publice...si trag apa la sfarsit :)))))))))))
  • Mego Mego
    Neinteresant,sa inteleg ca e Jale mare la antene,nu stiu din ce sa mai faca bani,treceti pe Plata baieti ca nici pe Tv nu ma uit la voi mai ales online.
  • Marian Marian
    Absolut corect!

    La orice WC public trebuie sa platesti taxa de intrare!

    Oare la abonament primesti si o bucata de hartie igienica dupa emisiunea lui Gadea?
  • GEO GEO
    Un demers pe care ar trebui să-l facă cât mai multe ziare online. E singura modalitate ca presa să se curețe de gunoi! Cine face bani ramane pe piață, restul PA!
  • Geo Geo
    Ce bine ca pun taxa, in felul acesta vor fi mai putine persoane cu creierii spalati.''Comutati'' pe site-ul digi24.ro este singurul site/post de stiri din Romania care ofera stiri de calitate.
  • ștefan ștefan
    Retehnologizare? ce retehnologizări ați făcut bre că nu mă prind.
  • geo geo
    Eu nu mă uit nici la TVeu la ei...dar să mai plătesc pe net și la ce.
    Mai bine s-ar cere să treacă ”must-carry”...că foarte puțini ar plăti pentru ei...
    RCS@RDSul în niciun caz.

Trimite un comentariu

sus