Skip to main content

Cine este administratorul special la Prima TV, televiziune în insolvenţă. Experienţă la Prima TV şi la alte companii deţinute de Burci

 
burci-qmagazine
burci-qmagazine

Postul Prima TV, aflat in insolventa, are incepand din septembrie un administrator special desemnat. Adunarea generala a asociatilor Prima Broadcasting Group, controlata de omul de afaceri Cristian Burci, a decis in data de 3 septembrie 2015 sa desemneze ca administrator special al societatii pe Claudia-Marinela Udeanu, potrivit unui document publicat in Monitorul Oficial.

Publicitate

Claudia Udeanu a lucrat, de-a lungul timpului, în moi multe companii deţinute de Cristian Burci, proprietarul Prima TV.

  • A fost, din mai 2014 şi până în prezent, director financiar al Prima TV
  • CFO la Protan SA, timp de cinci ani (2010 până în prezent)
  • Account Manager Global Media (2006)
  • Economist la Prima TV (1997-2005).

Sedinta in care s-a luat aceasta decizie a fost convocata la solicitarea SMDA Insolvency SPRL, care este administratorul judiciar al radiodifuzorului Prima TV.

Mai exact, decizia a fost luata de catre Graffiti Red, asociatul unic al Prima Broadcasting Group, care va asigura in perioada urmatoare si remuneratia administratorului special, se precizeaza in decizia publicata in Monitorul Oficial.

Prima Broadcasting Group, care este radiodifuzorul Prima TV, a intrat in procedura insolventei in data de 19 august 2015, dupa cum Paginademedia.ro a scris aici.

La finalul lui 2014, Prima Broadcasting Group avea datorii totale de 14,5 milioane de euro şi creanţe de 5,5 milioane de euro.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costel Costel
    Adica Cristian Burci trece in insolventa o televiziune si de datorii se ocupa tot un om de-al lui? Asa se fac treburile in Romania. Oare DNA-ul cand il ia si pe asta?
  • Iulian Iulian
    Si cand se vinde PrimaTV? Cred ca daca o scot la licitatie o cumpara RCS-RDS sa isi faca televiziunea generalista de la 0.

Trimite un comentariu

sus