Skip to main content

Etno TV trece de la un Prigoană la altul. Silvius, acţionar în locul lui Honorius

 
Schimbare în familie în acţionariatul Etno TV. Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, a cedat catre fratele său mai mic, Silvius, pachetul majoritar pe care il detinea la Etno Folclor Media SRL, societatea care opereaza licenta pentru Etno TV.
Publicitate
Honorius Prigoana iese, astfel, din actionariatul societatii, conform unei hotarari generale a asociatilor din data de 2 noiembrie a acestui an, care a fost publicata joi in Monitorul Oficial.

Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are acum 80% din societatea Etno Folclor Media. Restul de 20% este deţinut de Rareş Gărduş.

O schimbare asemănătoare s-a produs şi în societatea Univers Media, în care Honorius era acţionar unic. Silvius deţine acum societatea 100%. Univers Media este o societate pe care, pentru scurt timp, a funcţionat televiziunea România Ta, lansată în decembrie 2010 de Honorius Prigoană.

După numai patru luni, în luna aprilie, reprezentanţii televiziunii au informat CNA de întreruperea emisiei pentru 90 de zile. După această perioadă, televiziunea nu şi-a mai reluat emisia, astfel că a fost retrasă de către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus