Skip to main content

REVELION LA TV. Dan Negru se ocupă cu Revelionul starurilor, Pro TV are comedii româneşti

 
REVELION LA TV. Dan Negru se ocupă cu Revelionul starurilor, Pro TV are comedii româneşti

REVELION TV. Dan Negru se pregăteşte pentru al 16-lea Revelion la Antena 1. Pro TV foloseşte „reţeta” filmelor pentru noaptea dintre ani, Kanal D joacă alături de Mădălin Ionescu şi WowBiz, Prima TV va avea Cronica Cârcotaşilor. Astfel se poate rezuma seara de Revelion la principalele televiziuni.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare parada programelor de anul nou:

Antena 1, al 16-lea Revelion cu Dan Negru

20.00 - Petrecerea de Revelion începe cu “Chef de râs”, emisiune prezentată de Vasile Muraru şi Valetina Fătu. Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susţinute de interpreţi precum Sofia Vicoveanca şi Cornelia şi Lupu Rednic, Fuego, CRBL şi Corina. Iniţial, Antena 1 programase a patra ediţie a emisiunii În puii mei, a lui Bendeac, însă emisiunea a fost reprogramată şi difuzată deja luni, 28 decembrie.

22.00 - Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, va avea zeci de artişti, printre care: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiţă, Connect-R, Maria Buză, Pepe, Maria Cârneci, Alina Eremia, Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Gina Pistol, Andreea Bănică, Anna Lesko, nea Mărin, Matteo, Florin Ristei, Aurelian Temişan, Lora, Taraful din Clejani, Jean de la Craiova, Dorian Popa, Ruby, Alb Negru, Giani Kiriţă şi Vali Vijelie.

O parte dintre artişti, împărţiţi în două tabere – a fetelor şi a băieţilor –, vor trebui să ghicească ce personalităţi se ascund în spatele măştilor, ţinând cont de indiciile oferite de Dan Negru.

Cu ajutorul măştilor, la Revelionul Starurilor 2016 vor veni, printre alţii: Chewbacca, din “Războiul stelelor”, Grinch, Mihai Viteazul, vrăjitoarea din Albă ca Zăpada, gnomul Nori sau orcul Azog din “Hobbitul”.

2.45 - După ce toate măştile vor fi dezvăluite, petrecerea va continua până-n zori “La Hanu’ Mirelei”, unde Mirela Boureanu Vaida îi va avea ca invitaţi pe cunoscuţii interpreţi ai cântecului popular românesc: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Gelu Voicu, dar şi pe Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Adrian Sînă şi Sandra N.

Pro TV, filme româneşti şi concert Loredana la miezul nopţii

În ultima zi din an, la PRO TV s-a pregătit cu filme româneşti. Seria comediilor româneşti se deschide cu Păcală se întoarce, de la 16:00. Cu Denis Ştefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.

De la ora 20:30, Filantropica, o comedie despre realităţile societăţii româneşti. Filmul, câştigator a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaştilor din România şi la festivaluri internaţionale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câştige un ban în plus şi descoperă o metodă inedită de a face acest lucru.

Cuscrii va aduce, de la 22:30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară.

La 00:00, Pro Tv difuzează Imaginarium, un concert înregistrat al Loredanei.

Postul TV va continua cu filme şi în primele două zile din noul an.

Pe 1 ianuarie, de la ora 20:30, vin Răzbunătorii (Avengers), cu super eroii Iron Man, Captain America, Hulk şi Thor.

De la 23:15, filmul artistic Lupul de pe Wall Street, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill şi Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar.

Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20:30 va fi Jason Statham în filmul Joc periculos. Producţia este umrată, de la 22:15, de Django dezlănţuit, în regia lui Quentin Tarantino.

Kanal D: WowBiz cu Jean de la Craiova, Vali Vijelie şi Liviu Guţă

In noapte dintre ani, Kanal D va prezenta, de la 21.30, „WOWBiz Revelion”. Minodora, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Liviu Guta, Adi de la Valcea, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Daniela Condurache, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni sunt doar cativa din artistii care vor cânta în emisiunea de la Kanal D.

Gazdele show-ului, vor fi Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, ajutati de “cetateanul turmentat” Axint.

TVR 1, cu Starea Naţiei şi muzică

De la 21.00, TVR va avea o ediţie specială a emisiunii Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru.

Petrecerea de Revelion de la TVR 1 va începe de la 22.00 şi va fi găzduită de Marius Rizea, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba care îi vor avea invitaţi pe artiştii Irina Loghin, Daniela Condurache, Steliana Sima, Mariana Căpitănescu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Marina Voica, Voltaj, Elena Gheorghe, Uddi, Luminiţa Anghel, Andra, Monica Anghel.

Acestora li se mai adaugă Marcel Pavel, Dida Drăgan, Ovidiu Komornyik, Oana Sârbu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Romcescu, Silvia Dumitrescu, Viorica Macovei, Cornel Borza, Cristian Pomohaci, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Zuralia Orchestra, Viorel Fundament Band, Constantin Lătăreţu, Jean Paler, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu.

Prima TV „cârcoteşte” de Anul Nou

18.30 - Alexandru Constantin şi Diana Bart prezintă cele mai semnificative evenimente mondene din 2015 într-o ediţie specială a emisiunii „Focus Magazin”.

20:15, - Şerban Huidu, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, cei patru prezentatori ai Cronicuţei, vor aduce o ediţie specială a emisiunii, cu cele mai bune scenete, primul binterviu al sezonului, cele mai tari bâlbe televizate.

La miezul nopţii, postul va difuza concertul înregistrat al trupei VUNK, „Un Nou Univers”, difuzat de la 23.15.

După miezul nopţii, Prima TV trece pe filme. De la ora 01:30, postul va difuza producţia românească „Actorul şi sălbaticii”, cu Toma Caragiu.

Dacă Pro TV va difuza Păcală se întoarce pe 31 decembire, Prima l-a pregătit pentru 1 ianuarie, de la ora 20:15.

Pro Cinema, filme pe toată linia

- De la ora 19:00, Familia Simpson - filmul cu povestea lui Homer, care trebuie să salveze omenirea de la o catastrofă pe care a provocat-o el însuşi. Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deşeuri radioactive din Springfield, locuitorii şi şeful Agenţiei de Protecţie a Mediului vor fi în centrul atenţiei, alături de simpaticele personaje din Familia Simpson.

- de la 20.30 în căutarea semnelor: Tărâmul întunericului şi aducepovestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descoperă că este ultimul dintr-un grup de războinici nemuritori, care şi-au dedicat vieţile luptei împotriva răului.

- de la 22.30 - Petrecerea burlacilor: povestea unui frate care încearcă din toate puterile să împiedice nunta fratelui săi, organizând o petrecere a burlacilor în Miami.

Naţional TV, Revelion cu Corina Chiriac

Gazdele Revelionului de la Naţional TV sunt Corina Chiriac şi Ovidiu Nicolescu. Programul începe la 20.15 şi se întinde pe cinci ore.

In cele cinci ore li se vor alatura interpreti din toate domeniile: muzica usoara, pop, dance, populara si de petrecere. Apar nume ca: Elena Gheorghe, Matilda Pacal Cojocarita, Daniela Condurache, Claudia Pavel, Nico, Marcel Pavel, Randi, Uddy si Nadir, Irina Loghin si Maria Dragomiroiu, Anna Lesko si Matteo.

Momentele de umor sunt asigurate de actorii Adriana Trandafir, Nae Alexandru, Cristian Simion, Maria Buza si Marius Rizea.

De la ora unu si un sfert noaptea, petrecerea dintre ani - sub genericul "Avem chef de Revelion" este suţinută de solişti de muzică populară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    @Gaetano : e o alegere sa ai sau nu program de revelion. nu e o problema asa mare, dar sa nu inventam lucruri. sunt culturi si culturi, inclusiv in Europa/ BBC si Rai 1 au programe speciale.
  • Petrisor Obae Petrisor Obae
    Am adăugat și Național TV, unde gazdă este Corina Chiriac.
  • Gaetano Gaetano
    Draga Mile, pentru cultura ta (europeana) nicio televiziune adevarata nu are program de maimutareli in noaptea de Revelion. Poate anul viitor, in buna traditie, Antena 1 va copia revelionul PRO TV fara maimutareli si prostitutie intelectuala. Ai dreptate Mile, mai putini manelisti: doar la Antena 1 si mereu aproape.
  • geo geo
    Nu ma asteptam ca Pro TV sa cedeze fara lupta competitia audientelor de Revelion. A 1 va cistiga, la scor...Pro TVul cred ca va fi depasit de Kanal D, poate si de altii...TVR 1, National TV, posturile de folclor si chiar Prima TV au oferte interesante.
  • Cristi Cristi
    Ce bună e paginademedia. De național tv nu știți nimic? Ei nu fac revelioane?
  • Cristi Cristi
    Mai este și național tv care face revelioane frumoase.ați uitat paginademedia ?
  • Lucian Lucian
    Sunt curios cate reclame au antenistii in noaptea de revelion. Sunt bani aruncati in vant si de catre publicitari si de catre antenisti. Eu daca as alege sa-mi fac publicitate, n-as face-o in noaptea de revelion. Televizoarele sunt pornite, dar cati se uita la ele? Tinerii, in mare parte, daca nu sunt in strada sau in cluburi si restaurante, nu stau sa caste ochii la televizor, ci il tin deschis doar de decor. Ei prefera chefurile, chiar si pe acelea de apartament. De ce in tarile civilizate nu vezi asemenea programe, ci doar filme? Nimeni nu se uita atent la un asemenea program....poate doar pensionarii singuri. Da, Pro-ul o sa-si ia bataie crunta de revelion, dar nu fac o tragedie din asta. Isi permit sa piarda de 2-3 ori pe an. Chiar credeti ca nu exista studii care sa confirme ce am spus mai sus?
  • Iulian Iulian
    Bineinteles, de Revelion ANTENA 1 o sa fie din nou lidera. Cred ca ProTv o sa fie pe 2.

    Antena 1
    ProTV
    TVR1
    canal de
    PrimaTV
  • F F
    si iata comentariul spagaristului la o opinie de bun simt a mea, care incepe cu formula !nu stiu daca e bine!. linistiti-va oameni buni.

    @spagatistu : inca se fac reclame la medicamente la tv. vezi poate gasesti ceva.
  • marian marian
    BINE PRO TV , DECAT MAIMUTARELI SAU ACEEASI CCANTARETI CU MUZICA LOR RASUFLATA MAI BINE O COMEDIE BUNA SEARA VA FI A LA,,,,,,INEI DAR CELELALTE VOR FI ALE PRO TV ULUI
  • spagatistu' spagatistu'
    @F,
    Dacă nu stii, de ce nu stai în bancă ta?Una dintre problemele României este generată de faptul ca cei care nu stiudespre ce-i vorbă se simt datori să se bage în seamă. Poate dacă Pro Tv difuza o emisiune omagiala cu nevestele/ amantele lui Sarbu, ca să ne spună ce mare om este acesta și cum l-au iertat ele pe Ponta pentru ca l-a arestat pe bărbos, ti-ar fi priit și tie Revelionul. Ca deh, dragostea (exhibata propagandistică) pentru un infractor denotă ....umanitate:),așa ca ce nevoie mai avem de decența, respect și bunul simț ?
  • F F
    nu stiu daca e bine ca Protv evita revelionul din nou. un program simbolic de 3 ore nu strica.

Trimite un comentariu

sus