Skip to main content

Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea. Titlul a revenit la cei 1,3 milioane de fani. Cum s-a văzut traficul

 
Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea. Titlul a revenit la cei 1,3 milioane de fani. Cum s-a văzut traficul

Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea, dupa cateva zile in care titlul editat de Ringier a fost nevoit sa isi lanseze o noua pagina.

Publicitate

Incepand de astazi, contul Libertatea este din nou disponibil. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, pagina de Facebook a fost deblocata in urma demersurilor facute de publisher.

Reamintim ca, vineri, contul de Facebook al tabloidului Libertatea a fost blocat de reţeaua de socializare. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, contul a fost blocat în urma sesizărilor făcute de utilizatorii reţelei sociale.

Libertatea, titlu din portofoliul Ringier, este unul dintre cei mai activi jucători din publishing pe reţeaua socială. Potrivit Facebrands.ro, contul Libertatea număra peste 1,3 milioane de fani, fiind al doilea din categoria Ştiri generale, după Pro TV.
Dupa blocarea contului, Libertatea şi-a creat o noua pagina care a atras, in cateva zile, puţin peste 11.000 de like-uri.
O pagină de Facebook cu un număr atât de mare de fani (1,3 milioane de like-uri) este extrem de importantă pentru traficul site-ului. Blocarea paginii Libertatea s-a simţit şi în datele de trafic care s-au redus drastic.
Potrivit cifrelor SATI (Studiul de Audienta şi Trafic Internet), Libertatea avea peste 1,7 milioane de afişări în zilele dinaintea dispariţiei paginii de Facebook. După ce aceasta a fost blocată, a ajuns ieri la 1,4 milioane de afişări.

Evoluţia datelor de trafic Libertatea.ro în ultima săptămână:

Clasamentul conturilor de Facebook după numărul de fani, categoria Ştiri Generale (Sursa: Facebrands):

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus