Skip to main content

Tabloidul Libertatea, cu contul de Facebook blocat

 
Tabloidul Libertatea, cu contul de Facebook blocat

UPDATE. "Vechea pagină de Facebook a fost închisă", scrie Libertatea pe site, unde promovează noul cont, fără a da alte detalii. Mesajul, în articol.

Publicitate

Contul de Facebook al tabloidului Libertatea a fost astăzi blocat de rețeaua de socializare. “This page isn’t available” este mesajul care apare la accesarea contului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, contul a fost blocat în urma sesizărilor făcute de utilizatorii rețelei sociale.

Libertatea, titlu din portofoliul Ringier, era unul dintre cei mai activi jucători din publishing pe rețeaua socială. Potrivit Facebrands.ro, contul Libertatea număra peste 1,3 milioane de fani și era al doilea din categoria Știri generale, după Pro TV.
 
Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Alistari, redactor-șef Libertatea, nu a comentat motivele pentru care rețeaua de socializare a blocat contul tabloidului.
 
În această seară, Libertatea și-a creat un nou cont de Facebook – Libertatea.ro, care a strâns, până în jurul orei 21.00, peste 1.200 de fani.

 

Clasamentul conturilor de Facebook după numărul de fani, categoria Știri Generale (Sursa: Facebrands):

Libertatea: "vechea pagină a fost închisă"

Site-ul Libertatea.ro promovează noua pagină a tabloidului. Primul mesaj la intrarea pe site este legat de contul nou de Facebook, creat în locul celui vechi.

"Vechea pagină de Facebook a site-ului Libertatea a fost închisă", scrie Libertatea pe site, fără a detalia motivele.

Mesajul de pe Libertatea.ro:

"Vă așteptăm pe noua pagină de Facebook Libertatea.ro. Vă suntem recunoscători că ne-ați urmărit mereu, ne-ați dat like și ați interacționat cu noi în social media. Vechea pagină de Facebook a site-ului Libertatea a fost închisă.

Am creat o nouă pagină, pe care o puteți accesa de aici. Vă așteptăm să ne dați like și să ne urmăriți zilnic, pentru a fi la curent cu ultimele informații și articole interesante, utile, amuzante, care v-au ținut aproape de noi și până acum. Pe noua pagină de Facebook Libertatea o să încercăm să livrăm un conținut și mai bun, și mai interesant, și mai relevant, care să vă stârnească interesul și să vă asigure nevoia zilnică de informații și divertisment.

Dacă până acum am reușit, dovadă fiind faptul că suntem cel mai citit site din România, de acum înainte promitem să fim și mai interesanți, și mai utili, și mai informativi."

Noul cont al tabloidului Libertatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu