Skip to main content

Rareş Bogdan se va auzi şi la Realitatea FM. Discuţiile cu România liberă, pe ultima sută de metri

 
Rareş Bogdan se va auzi şi la Realitatea FM. Discuţiile cu România liberă, pe ultima sută de metri

Rareş Bogdan se va auzi şi la radio. Acesta a anunţat în prima sa emisiune din acest an, difuzată luni, că va avea emisiune şi la Realitatea FM, vinerea, în intervalul 13 - 15. Totodată realizatorul Jocuri de putere a anunţat că în această săptămână se vor finalzia discuţiile pentru preluarea conducerii editoriale a grupului de presă România liberă.

Publicitate

„Vineri veţi fi alături de mine, dacă veţi dori, de la 13 la 15, într-o emisiune radio în care voi dialoga cu dumneavoastră timp de două ore”, a spus Rareş Bogdan în debutul emisiunii sale.

Rareş Bogdan despre România liberă: „Proiectul România liberă continuă. În această săptămână vom finaliza discuţiile pentru ceea ce înseamnă o preluare de conducere editorială şi mult mai mult decât atât. Un proiect generos atât online cât şi în print a uneia dintre cele mai importante branduri de presă scrisă din România, care merită un parteneriat cu o televiziune ca Realitatea TV şi cu un post de radio ca Realitatea FM.”

Acesta a ţinut să vorbească şi despre politica editorială de la România liberă:

„Anul acesta nu vom menaja pe absolut nimeni. Nu ne duşmănim cu nimeni. Nu avem prieteni decât pentru dumneavoastră. În 2016 facem jurnalism total. Fără pic de paris pris-uri”, a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii sale de luni, prima din acest an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus