Skip to main content

Adrian Bucur a demisionat de la TVR

 
Adrian Bucur
Adrian Bucur

Jurnalistul Adrian Bucur şi-a dat demisia ieri din televiziunea publică, unde realiza emisiunea Prim Plan.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Bucur a declarat că va mai realiza două ediţii ale programului de pe TVR 1, fiind în perioada de preaviz.

De ce a demisionat?

Adrian Bucur a invocat presiuni editoriale şi neînţelegeri cu actualul şef al ştirilor, Claudiu Lucaci.

Jurnalistul şi-a dat demisia din TVR, însă rămâne consilier pe comunicare şi pe probleme audiovizuale în Ministerul Culturii. El ocupa această funcţie de mai multe luni.

Adrian Bucur lucrează la TVR din 2011, când a început ca moderator al unei emisiuni la defunctul post de ştiri TVR Info. Bucur a lucrat anterior la B1 TV şi la Prima TV.

Adrian Bucur şi Claudiu Lucaci au avut în trecut relaţii tensionate. Puncul culminant a fost în luna iunie a anului trecut, pe când Bucur era membru în Consiliul de Administraţie.

La acea vreme, Claudiu Lucaci, pe atunci demis din funcţia de şef al Ştirilor TVR, a sugerat că Bucur l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii. Lucaci spunea atunci că reacţia a venit după ce şeful ştirilor TVR i-ar fi respins avansurile făcute de Adrian Bucur.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Draga Petrisor Obae, ai cazut in capcana marelui farsor Bucur. Nu a demisionat. E cercetat disciplinar pentru ilegalitatile in cascada pe care le-a comis. Nu il mai crede pe Adita nici cind iti spune ce a mincat la cina. Sigur iti da un meniu fals.
  • manuela manuela
    Care e figura cu "avansurile""??? M-ati pierdut la finalul materialului. Aia nu sunt amandoi barbati? Ce avansuri????
  • livia pila livia pila
    Dau eu, platesc eu masa de adio numai sa il vad plecat pe Adisor.
  • maria maria
    bine ca pleaca, vreau sa vad si plecarea umpluturilor din tvrdezastru cum ar fi; iuliana marciuc, mirela vasani, corina danila, oana stanciu, lucaci descreeratul ala de patrascu. Daca am gresit numele cuiva nu este nici un bai ca eu oricum nu ma uit la dezastrutvr.
  • dan petrea dan petrea
    Eu nu vreau nimic de la Bucur. Doar sa il vad plecat. Sunt satul de el pînă in gît. Nu mai pot. Dau o slujba la biserica numai sa se duca.
  • AUREL BADEA AUREL BADEA
    Burtea, nu Buftea. Scuze. Astept masa de adio de la Adisor.
  • stelica razvratitu stelica razvratitu
    Ma fratilor voi va certati pe pielea ursului din padure. Nu vedeti ca e o lupta de clasa intre 2 netrenbnici? ***. Si astia s sefi televiziunii publice. Va mai suporta ma pamantul Cu mese sau fara mese ? Sa dea bucur calui lucaci ii platesc muierile pana si mesele. La cat de zgarcit e. Cica asta e barbat !!! Doi trepadusi care se cearta pe un tvr imbacsit care nu e al lor. Si in curand amandoi vor fi istorie. ***. Sa ramana oamenii sanatosi la cap care vin la serviciu sa faca treaba si nu incurca borcanele si isi vad de treaba. Profesionsal sa ramana doar cei care stiu sa faca televiziune cinstita si curata fara interese personale si de grupuri pol
  • AUREL BADEA AUREL BADEA
    Sorin, tu il confunzi pe Bucur cu Sorin Buftea. El dădea mese spre a fi ales in CA. Adi Bucur e obisnuit sa fie poftit la masa. DIN MOTIVE DE LOOK.
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Sper că Adisor va da o masa de adio. Ca atit meritam și noi fiindcă nu ne-a fost ușor sa îl suportăm. Poate îl cheamă și pe Stelian Tănase. Cel la care ne turna zilnic. Pa, Adita!
  • Alina David viorel meclea Alina David viorel meclea
    dan petrea - omul presteaza de 1 an si ceva si voi v ati gadit acum niste importanti si legalisti sa l contestati. De ce nu au depus aia din tvr unul macar o cerere la Ani sa vedeti incompatibilitataea e nu e. De ce nu ati luat atitutidine civica voi soc civila asta a lu' peste prajit .Poate acolo e contractual 2 ore . Sau 4. Si da se poate. Da' voi cu legile mai usor cu gura tare si mare sunteti . Si cum ar putea fi si colo si colo ? Uite FIX asa cum poate si lucaksi sa ponteze 10 12 14 ore la servici si 4 sau 5 sa le stea pe la gagici prin vile cu piscina...si asta Frecvent. Dar el munceste mult si peste program, e asuprit de...sistemmm. noaptea tarziu obosot si asuprit de...atata munca la domiciliul concubinelor isi aminteste sa plece sa doarma acas' la amanta sau nevasta. concluzia Pe hartie...FIX la fel. :)).
  •  baiat bun si destept baiat bun si destept
    Adik radu si lucaci, sefi amandoi sunt santajabili de bucur? Asta da informatie. Pai cum putea oare el bucur un subaltern sa faca el ce asa ceva? Da buna stirea cu santajul. Sa speram ca nu e doar unul Emotional. Nasol domle nasol !!!
  • clanu' anghel clanu' anghel
    Noi il vrem pe lucaci acolo. E d' al nostru. O are si p a noastra el pe ea sau ea pe el. Nu se stie cum. Nici ei nu stiu. Dar ne place. E bun - inca nu l a prins clanul cu fofarlica dar nu mai e mult- e pandit dar el tot muta...e Si destept si iubitor - de frumos ...Afara bucur ! Ca i facea avansuri lui lucaci si omul e fidelutza doar la 4 gagici deodata :)). Nu i placea de bucur. Deloc. Era pe invers si iai lua si din gagicili de la stiri. Naspaaa bre ***. stai sa vezi ca ssta e doar inceputul.
  • martinel martinel
    mosul o sa le aduca surprize la toti. Cu sau fara incompatibilitati tvr ul ala va fi reorganizst fara bucuri lucaci raduci politruci neveste verisoare amante cunostinte relatii . Nu mai e mult. Si atunci se linistesc toti. Vine o zi + cand se va sfarsi .
  • viviana denisa speranta mihaela cristina tatiana viviana denisa speranta mihaela cristina tatiana
    nu l o suporta pe bucur neicusorule nimeni da pe lucacksi s a intrebat cineva cine il mai suporta. Ala vrea si pe sticla si conducator si stirist si dir gen daxa se poate. Vrea tot ca cica merita. Pai cine edti tu ba' baiatule sa vrei ? Tu ce dai ? Barfe si te iei de toti .nu ti convine nimic si nimeni care intra in tv ul ala. Nu te am auzit vorbind de bine un coleg. Sau o colega. Doar daca iti pica tie la ceas de seara eventual vorbedti msi frumos de ea. In afara doar barfitori gagicari lipsiti de caracter nesimtiti si turnatori sunt la fel si bucur si lucacksi .trebuie sa plece amandoi. Si Raddu sa si dea demisia. Si sa reorganizeze tvul ala odata cu oameni noi si fara pile cunostinte relatii si femei date intre ei sau concurenta care pe care si cine cu cine. Halal de exemplu de televixiune . Jalnici. schimbatori si fara pic de caracter. Profesionalismul nici nu mai intra in discutie
  • dan petrea dan petrea
    Nimeni nu si-l mai doreste in TVR pe Adrian Bucur. Birfitor, intrigant, cu interese ciudate. Bucur s-a aflat in incompatibilitate. S-a angajat la Ministerul Culturii, adica a devenit functionar al unui organism guvernamental, punind in cui deontologia. Cum poate fi echidistant cineva platit de guvern? nu se stie cine i-a dat aprobare din TVR pentru noul job. La TVR venea din ani in pasti, cind voia. Cum putea sa presteze cite 8 ore pe zi și la Minister, si la TVR? A exercitat permanente santaje, a abuzat de vechea calitate de membru in CA. Irina Radu l-a acoperit. Bine ca pleaca! Speram sa o faca de-adevaratelea! Poate ca acolo, la Minister, invata gramattica si ortografie.

Trimite un comentariu

sus