Skip to main content

Canal 33, proiectul TV al lui Alexandru Răducanu, a rămas fără licenţă

 
Alexandru Răducanu
Alexandru Răducanu

Jurnalistul Alexandru Răducanu a pierdut licenţa pentru Canal 33, un post de business care n-a apucat să emită. CNA a decis astăzi retragerea licenţei, pe care jurnalistul a primit-o în urmă cu un an, dar care nu a emis niciodată.

Publicitate

Forul audiovizual a decis să retragă licenţa acestui post pentru că reprezentanţii Canal 33 nu au reuşit să convingă forul audiovizualului de motivele pentru care au nevoie de o prelungire a datei de intrare în emisie.

Potrivit legislaţiei, o televiziune, dacă nu este lansată într-un an de la primirea licenţei, mai are dreptul la două prelungiri de câte şase luni a termenului de intrare în emisie. În condiţiile în care acţionarul societăţii depune o astfel de solicitare. Precizăm că reprezentantul Canal 33 a depus o solicitare, însă a depăşit termenul-limită, potrivit CNA. Dar acest fapt nu este un motiv legal pentru a respinge solicitarea de prelungire a licenţei.

Toţi membrii CNA, prezenţi la şedinţa de astăzi, au votat împotriva prelungirii cu şase luni a licenţei audiovizuale a postului Canal 33.

Alexandru Răducanu le-a spus membrilor CNA că în ultimul an, după obţinerea licenţei, a lansat un site şi a realizat mai multe emisiuni, care au fost difuzate online. Acesta a mai spus că are o colaborare cu Marius Tucă şi postul Smart FM.

Întrebat de ce nu a lansat televiziunea într-un an de zile, Alexandru Răducanu a spus că din motive financiare şi de amenajare a studiourilor TV.

Alexandru Răducanu este cel care a lansat titlurile The Marketer(care nu mai apare pe print) şi Business Woman.

După ce membrii au votat împotriva prelungirii termenului de intrare în emisie pentru Canal 33, Radu Herjeu, membru CNA, a declarat: „Eu zic să-şi facă temele ca lumea şi eu o să votez pentru o nouă licenţă când se vor prezenta din nou cu proiectul", a spus Radu Herjeu, membru CNA.

Reamintim că Alexandru Răducanu a reuşit, în urmă cu un an, să obţină licenţa audiovizuală după cinci încercări.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus