Skip to main content

Cine va produce show-ul Supravieţuitorul pentru Pro TV

 
Cine va produce show-ul Supravieţuitorul pentru Pro TV
Formatul internaţional Survivor - Supravieţuitorul va fi produs pentru Pro TV de către o companie cu care postul de televiziune a colaborat şi pentru alte programe. Paginademedia.ro vă prezintă despre ce firmă de producţie este vorba?
Publicitate
Potrivit unor informaţii din interiorul Pro TV, producătorii show-ului de supravieţuire vor fi cei de la compania Zucchero. Firma de producţie a produs pentru Pro TV două sezoane din producţia Visuri la cheie, făcută tot după un format internaţional cunoscut - Extreme Make-Over.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV nu au comentat informaţiile. Nici cei de la Zucchero nu au comentat informaţia legată de Survivor.
Cine este Zucchero Media?
Potrivit site-ului de prezentare, Zucchero a fost înfiinţată în ianuarie 2007 de către Bogdan Nicolescu şi Marian Ene. De-a lungul timpului, s-au ocupat de producţii precum Vrei să fii milionar? (pe care l-au produs şi pentru Republica Moldova, pentru Kanal D şi pentru Prima TV), De tot râsul (Antena 1), Familii în impas (pentru TVR) Bătrâni şi neliniştiţi (pentru Prima TV) şi Roata norocului (cinci sezoane pentru Kanal D).
Cele mai noi producţii Zucchero sunt Visuri la cheie (pentru Pro TV) şi Roata norocului (pentru Kanal D).
Pro TV a anunţat oficial achiziţionarea formatului Survivor, producţie difuzată în peste 50 de teritorii din întreaga lume, la sfârşitul anului trecut.

Postul nu a anunţat încă locul unde va fi filmată emisiunea, însă a dat startul înscrierilor. „Un colţ de paradis, rupt de orice urmă de civilizaţie, 16 aventurieri şi un singur câştigător sunt cuvintele cheie care descriu experienţa unică prin care poţi trece chiar tu! Timp de câteva săptămâni, 16 persoane vor fi trimise pe o insulă pustie şi vor trebui să se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmări fiecare pas, în încercarea concurenţilor de a trece peste condiţiile nu întotdeauna prietenoase din show, în cursa pentru a deveni Supravieţuitorul şi câştigătorul premiului pus în joc.”, anunţă postul de televiziune.

Survivor este un format care aparţine Castaway Television, iar PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare pentru România.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Dar emisiunea de MARE succes "Supertrip" de la Protv nu o treceti la prezentare ? Vai de capul lor ! Visuri la cheie" a fost lansata de Mona Segall, Zuchero doar a reincalzit ciorba. Restul de productii sunt intr-adevar demne de Kanal si alte posturi din spatele curtii.

Trimite un comentariu

sus