Skip to main content

Mihai Gâdea: Îl vom acţiona în judecată pe Traian Băsescu şi vom cere despăgubiri uriaşe

 
Mihai Gadea
Mihai Gadea

Gâdea, despre postarea lui Traian Băsescu legată de clienţii Antenelor: "Îl vom acţiona în judecată şi vom cere despăgubiri uriaşe".

Publicitate

"Şi lui şi tuturor celor care au postat mesaje similare", a scris realizatorul Antena 3.

"Eu cumpăr doar de la cei care îşi fac reclamă la Antena 3", ironizează Mihai Gâdea postarea fostului preşedinte Traian Băsescu, care notase că nu mai consumă produse care îşi fac publicitate la posturile Intact.

Postarea lui Mihai Gâdea:

Priviţi ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINŢAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ŞTIRI ŞI A ALTOR 4.

"Dovadă e instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operaţiuni de suprimare a Antena 3! Eu cumpăr doar de la cei care îşi fac reclamă la Antena 3 ☺

Îl vom acţiona în judecată şi îi vom cere despăgubiri uriaşe şi lui şi tuturor celor care au postat mesaje similare. Niciun om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plăteşte annual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui de un fost preşedinte?!?"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus