Skip to main content

Băsescu: "Nu mai cumpăraţi produsele care îşi fac publicitate pe Antena 3 şi Antena 1"

 
Basescu
Basescu

"Nu mai cumpăraţi produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1" pentru că astfel "băgaţi bani în buzunarul turnătorului Voiculescu", sună îndemnul făcut astăzi de Traian Băsescu într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Băsescu pomeneşte clar şi câteva branduri:

"Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice L'oreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm".

Fostul preşedinte al României se alătură astfel boicotului cerut de o petiţie online pe această temă, iniţiativă ce a apărut după scandalul pe tema evacuării televiziunilor Intact şi a scrisorii Oanei Stacu adrestă fiicei minore a jurnalistului Dan Tăpălagă.

"Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse.

Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3", a mai scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul şef al Statului a mai spus că el şi familia sa nu mai cumpără produse promovate pe posturile Intact, precum L'Oreal, Zuzu, Albalact şi Strepsils.

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice L'oreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils.

Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm", a precizat Băsescu pe reţeaua de socializare.

În doar o oră după ce a publicat acest apel pe Facebook, postarea lui Traian Băsescu a adunat peste 3.500 de like-uri şi aproape 400 de share-uri.

CONTEXT. După scrisoarea Oanei Stancu adresată unei minore de 10 ani (fiica jurnalistului Dan Tăpălagă), au apărut în online voci care spun că televiziunea de ştiri ar trebui taxată acolo unde o doare mai tare: la publicitate. Tonul a fost dat de un om din industrie: Şerban Alexandrescu, de la agenţia Headvertising:
„Cred că ar trebui să facem nişte liste cu advertiserii care bagă publicitate pe Antena 3; şi după aia să-i întrebăm insistent de ce cred ei că e o idee bună să facă asta”, a remarcat publicitarul Şerban Alexandrescu într-o postare pe Facebook.
După postarea lui Alexandrescu, Cosmin Alexandru a venit cu o listă a câtorva mărci care îşi fac reclamă la televiziunea de ştiri a familiei Voiculescu. Pe Facebook a apărut şi o pagina creată special pentru reclamele de pe postul de ştiri al Intact, Obey Antena 3, pe care apar periodic reclamele din pauzele publicitare ale canalului.
Una dintre mărcile care se promovează pe TV, inclusiv la postul familiei Voiculescu, Zuzu, a venit şi cu o reacţie:
„Sunt Zuzu si exist de peste un deceniu pentru TOTI consumatorii romani, indiferent de culoarea politica, de preferintele sportive, de apartenenta religioasa sau culturala, de optiunile media, de varsta, de inaltime, de greutate, de venituri”, au scris pe Facebook cei de la Zuzu.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Ce *** esti bai andrei... Base nu fuge de justitie fiindca justitia fuge de el! Nu ti-ai dat si tu seama de asta?
  • Iulian Iulian
    Dan Andrei nu fuge pentru ca are relatii, Doamne! Au furat si fura politicienii pe rupte, iar justitia din Romania doarme.

    Daca tu preferi sa fi furat in continuare, bafta. Sa-ti reamintesc, personajul tau favorit, Base, din media revine in parlament.
  • mihai mihai
    nu mai votati si luati interviuri la politicienii care au furat !
  • Dan Andrei Dan Andrei
    Iulian: Ce are una cu alta?
    Spre deosebire de politicienii corupti din majoritatea partidelor, Traian Basescu nu fuge de Justitie.
    Asa incat comentariul tau face parte din lista postarilor de tipul "scriu ca sa ma aflu in treaba'.
  • Iulian Iulian
    Base cand intra si el? Adica mna.. De ce altii da si altii nu? Romania. Furi cat vrei, intri 3-4 ani si iesi bogat cu averea intacta.
  • Dan Patru Dan Patru
    Va rog sa ma ajutati! Eu nu ma uit la antene, iar TV-ul il folosesc pentru vizionat filme cu sotia. Sport urmaresc direct pe calculator fiindca am toate posturile acolo. Problema mea care e: nu ma uit la antene si nu stiu cine-si face reclama acolo ca sa nu le mai cumpar produsele. Imi cer scuze daca, fara sa am habar, am folosit produse care sunt promovate ***

Trimite un comentariu

sus