Skip to main content

No bine. Anul acesta Selecţia Naţională a Eurovision se ţine la Baia Mare

 
No bine. Anul acesta Selecţia Naţională a Eurovision se ţine la Baia Mare
Selecţia Naţională a Eurovision va fi în acest an la Baia Mare. Evenimentul va fi organizat de Televiziunea Română împreună cu Administraţia Publică Locală a Municipiului Baia Mare. Spectacolele în urma cărora va fi selectată piesa care va reprezenta România la Eurovision se vor desfăşura la Sala Polivalentă din Baia Mare.
Publicitate

Cele două evenimente - semifinala de vineri, 4 martie şi finala din 6 martie - vor fi transmise în direct de TVR. Înscris în lupta pentru titlul de Capitală europeană a culturii 2021, Baia Mare va găzdui show-urile Selecţiei Naţionale în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, aceasta având o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri, anunţă reprezentanţii TVR.

„Organizarea Selecţiei Naţionale în afara studiourilor de la Bucureşti a devenit deja o tradiţie pentru TVR, ultimele show-uri fiind organizate la Braşov, în 2014, respectiv Craiova, în 2015. Anul acesta, a venit rândul băimărenilor să urmărească, din tribune, evoluţia artiştilor înscrişi în concurs”, a declarat Iuliana Marciuc.

Conducerea TVR reaminteşte în comunicat despre situaţia financiară gravă în care se află televiziune. „TVR face eforturi deosebite pentru a participa la cel mai important concurs muzical european”, spun reprezentanţii televiziunii publice.

Câştigătorul Selecţiei Naţionale va urca pe scena de la Stockholm pe 12 mai, în a doua semifinală a concursului, iar Finala va avea loc pe 14 mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus