Skip to main content

FOTO. Cârcotaşii debutează în stradă. Primele ediţii, filmate din faţa sediului Antenelor

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul
Fără studio, Cronica se filmează pe stradă. Emisiunea de satiră va debuta astăzi, de la ora 20.15, într-un decor...natural. Întrucât Cronica a rămas recent fără studio, realizatorii au ales să-şi prezinte emisiunea din stradă. Mai exact, din faţa sediului Antenei 3 din Băneasa.
Publicitate
„Am fost asaltaţi până peste cap de “lupta” anteniştilor pentru libertatea de exprimare şi libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriţii negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident!” spunea săptămâna trecută Şerban Huidu pe blogul său.

Duminică dimineaţă, toată echipa Cronicii Cârcotaşilor s-a reunit în faţa sediului Antenei 3. De altfel, toate ediţiile de săptămâna aceasta sunt filmate în stradă.

De muzică se va ocupa DJ Robert Georgescu cunoscut în cluburile din ţară şi care are la activ două hituri pe piaţa muzicală din România – Beside You şi Live your Life.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, având mai bine de 30 de sezoane.

GALERIE FOTO. Cârcotaşi în stradă

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MIHAI MIHAI
    EU NU STIU CE MAI CAUTA *** HUIDU ÎN EMISIUNE CÂND MULTI PLÂNG MORTII *** !! RUȘINE SA VA FIE CA TINETI ASEMENEA *** CRIMIMINALE !! MAI AVETI MULT SA AJUNGETI LA NIVELUL ANTENEI 3
  •  Ginerica Murdereru Ginerica Murdereru
    daca ai bani de cumparat sau inchiriat spatiu, faci emisiunea din studio. Daca ai Share 0,3%, faci din strada.
  • asddasadas asddasadas
    Cei de la prima se oftica :)))))))))))))))
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    E un fel de justiţie divină la mijloc în felul în care personajul ăsta a ajuns acum, la propriu, în stradă. Oricum, a ajuns mult mai bine decât 3 oameni care au avut neşansa să-l întâlnească acum vreo câţiva ani.

    Emisiunea lui a avut momente bune în alte vremuri şi cu alte echipaje la cârmă. Aşa cum e acum însă, se îndreaptă spre un final destul de nedemn, ţinând cont de vechimea şi de istoria Cronicii.
  • Cece Cece
    Macar la *** rad mai mult de penibilul lor, decat la prima..
  • Victor Victor
    Puteau sa-si faca emisiunea chiar din interiorul cladirii ocupate acum (abuziv) de Antena 3. Cladirea este proprietatea statului roman, asa ca daca cei de la A3 sunt lasati sa intre acolo, asa ar putea fi lasati sa intre si Carcotasii.
  • Unu Unu
    Cred ca 3-ul din Antena 3 il deranjeaza pe Huidu. Ii aduce aminte de ceva.
  • cocoselu cocoselu
    rating in jur de 1. Adica emisiunea nu mai inseamna nimic.Anonimat. e o emisiune doar pt recuperarea psihologica a lui Huidu...dupa accidentul la ski nu dupa accidentul de masina unde nu-l mai recupereaza nimeni
  • F F
    @ goe, Iulian si altii : Carcotasii vor sa sublinieze ipocrizia Antenelor, nivelul de manipulare si victimizare folosit, daca nu v-ati prins.
  • goe goe
    Mi se pare ca va victimizati mai ceva ca Antena 3. Comparati o televiziune de stiri non-stop (care cel putin ca impresia de informare, chiar daca manipuleaza pe unele teme) cu o emisiune de satira cu program de 45 minute 4 zile pe saptamana, inclusiv publicitate.
  • Iulian Iulian
    Penibil. Sa pui vina pe Antena ca tu nu mai ai contract cu sediul de unde filmai este penibil. Huidule, tu ar trebui sa nu mai apari la TV dupa ce ai omorat niste oameni. Vai de tine
  • Lucian Lucian
    Nu carcotasii s-au plans ca sunt dati afara, ci cei de la Antene. Despre asta e vorba. Aici e vorba de manipularea antenistilor. Ei se plangeau ca vor fi dati afara, dar negociau deja mutarea din octombrie.
  • Focus Focus
    Prima Tv nu a platit chiria spatiului si fost data afara. Verificati procesul dintre parcul IRIDE si Prima Tv.
  • geo geo
    Nu anteniștii l-au dat afară pe Huidu et comp. din spațiul pe care îl aveau închiriat. Anteniștii au oferit un preț mai bun proprietarului pentru închirierea spațiului ocupat de Huidu iar proprietarul l-a obligat pe Huidu să își facă bagajele. Dacă dl. Huidu are o problemă cred că ar trebui să o rezolve cu proprietatul spațiului pe care a fost nevoit să îl părăsească.
  • Burci Burci
    Obae, te-a angajat Huidu PR? E plin de articole cu defuncta emisiune.

Trimite un comentariu

sus