Skip to main content

GRILA Happy Channel. De la seriale turcești și spaniole, la producții americane

 
GRILA Happy Channel. De la seriale turcești și spaniole, la producții americane

De la telenovele, la comedii și seriale americane de succes, dar și producții proprii. Grila Happy Channel a intrat oficial pe TV astăzi, de la ora 16.00.

Publicitate

Televiziunea de femei a trustului Intact promite că va sta departe de programele-tabloid. Postul și-a început emisia astăzi cu o parte din productii, urmând ca din 8 martie să înceapă și difuzarea producțiilor proprii.

Grila postului, pe ore: 

De la ora 16.00 serialul sud american, marca Televisa, “Inima mea e a ta!” , o producție 2015, cu actrița Silvia Navarro în rolul Anei Leal. 

De la ora 18.00, Happy Channel vine cu o altă premieră ( o producție 2014 -2015, marca Televisa): „Fiorella spune da!” , cu Livia Brito în rol principal.

De la ora 19.00, e ora serialului turcesc. “Prizoniera dragostei”, care a mai fost difuzat de Euforia în trecut, va avea câte două episoade. Happy Channel reia difuzarea primei părți și va continua cu a doua parte a serialului.

Începand cu ora 21:00, zilnic de luni până vineri, intra in scena serialele americane. Dr House, la ora 21:00, “Prietenii tai”, de la ora 22:00, “White Collar” la ora 23:00, iar de la 00:00 începe serialul american “Revenge”.

De marți, 8 martie, de la ora 20.00 (urmand ca din 9 martie sa fie difuzată in doua parti, de la 17.00, la 18.00, prima parte si de la ora 20.00, a doua parte) are loc premiera emisiunii “Dreptul la fericire”, un show, difuzat de luni până joi, care își propune să prezinte și să găsească soluții pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile.

Timp de trei luni, cinci femei vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-și depăsi traumele, de a-și regăsi drumul spre o viată normalăși de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situații similare.

Tot din 8 martie, de luni până sâmbătă, de la ora 23:50, Happy Channel va avea  magazinul informativ “Happy Day”, ai cărui moderatori sunt Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Criss și Vlad vor realiza, impreună, un magazin COOLltural informativ care va avea o structură de difuzare zilnică, de luni pană sambătă, de la 23.50 la 00.00. Saptamanal, aceste pastile vor fi impachetate intr-o editie de o ora sub brand-ul Happy Weekend, programata vinerea, de la ora 17.00.

Alături de Criss și Vlad, rubrica Happy Day va avea și un reporter special, Raphael Tudor. Ariile tematice atinse vor fi cele din zonă teatrală (HappyPlay) cinematografică (Happy Cinema) operă și operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (Happy Hit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) sau festivaluri (HappyFest).

În fiecare weekend, de la ora 16:00, Happy Chanel va difuza serialul “Pastreaza speranta” (Saving Hope), urmand ca de la ora 17:00, in fiecare sambata si duminica, sa fie difuzat serialul “Downton Abbey”

 

Fiți la curent cu informațiile despre seriale cu un LIKE AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ati schimbat ora pt.serialul VELVET iar in grila de programe e trecut duminica de la ora 16 .de o luna incerc sail urmaresc duminica si nu este.chiar nu puteti fi seriosi! chiae era un film frumos.
 • DE ce in grila de programe apare Fiorela spune da si voi nu o difuzati?
  Mincinosilor!!!!! Cand se difuzeaza acest serial? Mai vreti audienta?
 • Buna ziua! Va rog sa respectați programul tv pe care il anuntati. Asa ca pierdeti audienta. Este a 3-a zi în care astept sa vad la 13:45 Fiorela spune da, si........ nimic. Măcar actualizati programul tv . Pe mine una m-ati pierdut ca vizionar al postului. Ma enervează bătaia de joc .
 • da,prizoniera dragostei este un serial super!......un episod este cam putin!.Serialele turcesti sunt interesante.
 • buna seara! duminica seara, 3 iulie 2016, am prins un serial spaniol ceva cu o poveste de iubire si cu moda. cine stie cum se numeste serialul? multumesc anticipat!
 • Mai bagati niste seriale coreene va rog eu urmaream programul doar pentru ele si nu le difuzati dimineata va rog la ora 6 ca nimeni nu se trezeste sa le urmareasca era fain la ora 17-18 dupa amiaza stateam si le urmaream cu sufletul la gura dar acum.... acum difuzati doar prostii in afara de 1 sau 2 seriale. VA ROG DIN SUFLET MAI ADAUGATI MACAR UN SERIAL COREEAN.
 • Prizoniera dragostei este un serial frumos dar sunt scurte episoadele. Nu se pot difuza 2 episoade zilnic? Dupa ce ca este scurt episodul,este plin de reclame.Dintr.o ora,cat tine filmul,jumatate sunt reclame.
 • Prizoniera dragostei este un serial frumos dar sunt scurte episoadele. Nu se pot difuza 2 episoade zilnic? Dupa ce ca este scurt episodul,este plin de reclame.Dintr.o ora,cat tine filmul,jumatate sunt reclame.
 • Pacat ca ati scos din grila de program serialele coreene singurele care le urmaream si prodanca si reghe suntem satui de telenovele

Trimite un comentariu